Hep mi Kaynanalar ekitirilir, hi mi iyi ynleri yok? Sra iyi yanlarnda...

Ben o duyguları henüz hiç yaşayamadım maalesef. Kayınvalidem eşime başka birini düşünüyordu eşim beni tercih edince ne istemeye ne düğüne geldi iki sene geçti evliliğimizin üstünden hala görüşmüyruz. Eşim gider görüşürüz ama biz görüşmüyoruz. O yüzden şimdilik O benim için kötü kaynanalar statüsünde :)))))))

10 sene evel geldim evine...5 evladima bir tane daha eklendi dedin...güzel kizim dedin bagrina bastin...baslarda zor oldu sana alismak....dogru düzgün tanimadigim bir kadina Anne gibi özel bir kelimeyi söylemek....samimi yüzlerden ayrilip yabanci bir aileye ailem demek.....elinden geleni yaptin sen....sofrada ilk benim tabagimi doldurur en cok yemeyi bana dökerdin...yesene Annecigim cok zayifsin deyip ben yiyene kadar sofradan kalkmazdin....utana SIKILA yedigmi görünce üzülür ogluna niye böyle bu kiz bizden niye cekiniyor birseyleri yanlismi yapiyoruz acaba derdin

Gel zaman git zaman cekinerek yemek yedigim evin simdi bir hanimida benim...simdi sofrada oturdugmuz zaman ben ilk olarak senin tabagni doldurur en cok yemeyi sana dökerim....yesene Anne sekerin düsecek der sen yiyene kadar sofradan kalkmam.....

Allah senden razi olsun Annecigim....Sabrin, Anlayisin, hosgörün ve ilgin icin.....ufak tefek sorunlarimiz oldu...olacakda ama hicbir zaman kalbimizi kirmadik....Allah senden razi olsun Annecigim...bana Annesizligimde Anne oldugun icin....

Okadar güzel yazmışsınki duygulandım ve kayınvaldem geldi gözümün önüne... Benim canım annem evlendik evleneli hep üstüme düşmüştür şimdi beraber oturuyoruz kayınpederimden 30 senelik evlilikten sonra boşandılar... Bizde yanlız bırakmak istemedik! Ki kayınpederim melektir melek...
Neyse iki evladım var biri 6 yaşında oğlum onu kayınvaldem büyüttü diyebiliirm aslında. Şimdi ben çalışıyorum ve 10 aylık kızımda 6 yaşındaki oğlumda ona emanet... Hergün onlara bakar biz gelene kadar yemek hazır ev pırıl pırıl herşey hazır bana rahat etmek düşüyor yani! Allah ondan razı olsun...
Hep dediği şey ben ölene kadar sizin yanınızdayım! Herzaman herşey onun istediği gibi olsun arzusu sinirime dokunsada o benim tatlı cadım! Onu seviyorum be! a.s.

Bazen anlıyorumki bende az cadı deilim kalbini kırıyorum istemeden galiba? Ama oda sussun canım aaaa... :roflol: Ama oda diyo benim çenemi ancak sen çekersin gerçi sendede dil pabuç gibi diye gülüşürüz sonra! Hiç küs durmayız kinci deiliz ikimizde galiba ikimizinde en ii yanı bu! Şeniz

Ben o duyguları henüz hiç yaşayamadım maalesef. Kayınvalidem eşime başka birini düşünüyordu eşim beni tercih edince ne istemeye ne düğüne geldi iki sene geçti evliliğimizin üstünden hala görüşmüyruz. Eşim gider görüşürüz ama biz görüşmüyoruz. O yüzden şimdilik O benim için kötü kaynanalar statüsünde :)))))))

Ya ne saçma bişi bu demi? Oğlun evlendi senmi evlendin ya? Hayret bişi bölelerinede sinir olurum! Kusura bakma ama içimden geldi! Bu devirde kız bulmak niye herkez sevdiğini ister tabiikiniye sevdiği dururken senin seçtiğini alsınki? Onu o kendine alsaymış bari! Ay tekrar özür tutamadım kendimi ama ayıp yaaa...
İnşaallah düzelir canım üzüldüm senin adına gerçekten... :olmaz:

a.s.

Arkadaşlar Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım haydi kızlar topikine hitafen yazılmıştır. Hiçmi iyi yanları yok bir de iyi tarafından bakalım neler dökülecek ağzımızdan...CADIARZU

kız sen ne yere bakan yürek yakanmışınnnn hihoyyyt yerimseniben
topikciğime karşı topik haaaaaa :oklava:
Şaka baptım dadlum,çok iyi etmişin yeni evlenecekler benim topikte korkuyolardı,buraya yönlendirelim bari onları,eccik imrendim arkadaşların kaynanalarına emme,gelinim olursa inşallah onu imrendirmiycem turkbayragi

benimkiside çok geveze.bıktım dırdırlarından.....dogum için getirdim ama pişmanım...boş boş luzumsuzca konuşuyooooo:oklava:

benm dha deil ilerde olucak kaynanam.11 aylık bir ilişkimiz var ne zamn gitsem daha kapıda karşılar candan şöyle bi sımsıkı sarılır sonra ayağama bakar terlik giymemişsem "anneciiim sn neden yalın ayak gezıyorsn ?" der snra ayağındakileri verir bana .oğluna kızar kıza nıe terlik vermıyorsun dıye bir keresinde getirdi kendi giydirdi bıtanm terliklerimi...çok iyidir bni d eçk sevıyormuş birçok kişiden duydum okula gelmşti bir keresnde oğlundan önce beni buldu benim yanıma geldi...bir baktım karşıdan koridorda gelıyor kollarını açmışş kızmm dıe :) çok sevıyorum ben bu kadını ya...beraber mutfağa gireriz kek yaparız bulaşık yıkarız....oğlundan çk annesiyle anlaşıyorum ben ya...görümcem de küçük kız dha ona da kıyamıyorm o da her görüşünde ablaa die sarılıyor..ben iyki tanımışım o insanları yaa çok mutluyum.....

aklıma gelmiyor düşüneyim de yarın yazarım ben bakalım varmı iyi huyu:)))))))

valla sevmediğim bir huyu yok.. çok iyi yüreklidir.. hep bizim iyiliğimizi ister.. çok neşeli şen şakraktırr.. gülmekten kırıp geçirir herkesi .. :lepi:

ii yönlerini yazyım..ıııııııııııııııııııııııı...bulamıyorum..kendisi bu aralar gözüme çok gıcık geliooo..

arkadaşlar garip olacak ama benimki fazla iyi :bbo:
onada bunu söylerim çok kez, hayatımda onun kadar ezilmiş ama bir o kadarda sevgi dolu bir kadın tanımadım...kayınpederim tarafının ona yaptıkları bana yapılsa 1 dakika durmam :olmaz: hala onlar için parçalar kendini, çok kez ben ve eltim kayınvalidemi kayırır onu koruruz dış kapının dış mandalı olasıcalardan Çok üzgünüm çoook
işin özü kayınvalidemi çok severim ve bir o kadarda üzülürüm haline :1no2:

kaç gündür düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum kı
ama yılmadan düşünmeye devam edeceğim elbette vardır kadıncağızın iyi yonleri

benimki psikolojisi bozuk bir kadın...bi bakıyosun sana börekler kurabiyeler yollamış yavrum kızım falan bi bakıyosun surat beş karış valla iyimi kötümü çözemedim ben:))bi kıymet bilmez der bana ertesi gün bakarım benim merdivenleri yıkıyor kafamçokkarıştı hasta olur yatarım bi tas çorba yollamaz iç diye(alt katta oturuyor)başka zaman bakarım bana bir sürü yiyecek yollamış yazlıktan bahçe mahsulü çeşit çeşit sebzeler getirmiş:1shok:ne diyim siz karar verin artık iyimi kötümüdelikafadulden

öyle oturup da gelin şunu yap gelin bunu yap gelin çayımı doldur diyen bir tip değil
bu hoşuma gidiyor
hatta evine gittiğimde bulaşıkları bırak ben yıkayım der, çekişiriz. bazen o yıkar bazen ben.
bunlar iyi yönleri...

benimki psikolojisi bozuk bir kadın...bi bakıyosun sana börekler kurabiyeler yollamış yavrum kızım falan bi bakıyosun surat beş karış valla iyimi kötümü çözemedim ben:))bi kıymet bilmez der bana ertesi gün bakarım benim merdivenleri yıkıyor kafamçokkarıştı hasta olur yatarım bi tas çorba yollamaz iç diye(alt katta oturuyor)başka zaman bakarım bana bir sürü yiyecek yollamış yazlıktan bahçe mahsulü çeşit çeşit sebzeler getirmiş:1shok:ne diyim siz karar verin artık iyimi kötümüdelikafadulden

bence dengesiz canım:sinifsinif:

hamur islarinin tacsiz kralicesidir yemek konusunda bir gurmedir dogum gunumu annemden once hatirlar hediye almadigi ozel gunu bilmem cokta zevklidir aldiklarini cok begenerek giyerim nasilsin kizim derken iki kez agzindan kizim cikar sagolsun

Back
X