Hep mi Kaynanalar ekitirilir, hi mi iyi ynleri yok? Sra iyi yanlarnda...

Oyy buna benzer bir topik vardı oraya da yazmıştım,

müstakbel kayınvalidem canımdır benim ya...bitanedir.
hanım hanımcıktır, akıllı, zekidir, kültürlüdür, çok okur, çok güzeldir, çok zevklidir, çok beceriklidir, inanılmaz tatlı dillidir, kibardır, böyle muhteşem bir insandır işte Allah uzun ömürler versin yanımızdan eksik etmesin...

Çocuklarını gerçek bir Birey olarak yetiştirmiş, kendine bağımlı kılmamış ancak aile bağları çokk güçlü olan bir insandır. ınsanda hayranlık uyandırır.

Canım benim o. Çok iyi anlaşırız bazen arkadaş gibi, bazen anne-kız gibi. Allah nazarlardan saklasın!

:nazar::nazar::nazar:

Oyy buna benzer bir topik vardı oraya da yazmıştım,

müstakbel kayınvalidem canımdır benim ya...bitanedir.
hanım hanımcıktır, akıllı, zekidir, kültürlüdür, çok okur, çok güzeldir, çok zevklidir, çok beceriklidir, inanılmaz tatlı dillidir, kibardır, böyle muhteşem bir insandır işte Allah uzun ömürler versin yanımızdan eksik etmesin...

Çocuklarını gerçek bir Birey olarak yetiştirmiş, kendine bağımlı kılmamış ancak aile bağları çokk güçlü olan bir insandır. İnsanda hayranlık uyandırır.

Canım benim o. Çok iyi anlaşırız bazen arkadaş gibi, bazen anne-kız gibi. Allah nazarlardan saklasın!

:nazar::nazar::nazar:
Pek çok şeyimiz gibi müstakbel kayınvalidelerimiz de benziyor delikafadulden
Amin canım, Allah başımızdan eksik etmesin onları, yokluklarını göstermesin inşallah..

benim kayın validem tam bir hanımefendidir,anlayışlıdır.kendi k.validesinden çok çektiği için beni ve eltimi hep el üstünde tutar sağolsun.biraz oğullarını kıskansada oda sevgisindendir deyip geçiştiririm...

benim eşimin kıskançlığı kötü kaynanam iyi. kendi kızı gibi biliyor beni...kavgalarımızda beni tutuyor, eşime kızıyor beni hep koruyor yavrum diye sarılıyor.
ama bazen tutuyor arada sırada cadılığı br iki laf çarpıyor =) olsun seviyorum yinede.

çok güzel yemek yapar.. üstüne yemek yapanı görmedim..
benim bi işim oldundan iki eli kandada olsa atlar gelir tiksinmez etmez temizliği dip köşe yapar..
beni tuttunu söylüyemem ben tek taraflı sevgi olarka takılıyorum ona

benim kaynanamda çok iyidir maşallah.kendi kızlarından ayrı tutmaz yeri gelir kendi kızlarına kızar benimle konuşur.ama oğluyla bi sorunum olsa herhalde oğlunu tutardı :)kaynana nede olsa dimi :)

10 sene evel geldim evine...5 evladima bir tane daha eklendi dedin...güzel kizim dedin bagrina bastin...baslarda zor oldu sana alismak....dogru düzgün tanimadigim bir kadina Anne gibi özel bir kelimeyi söylemek....samimi yüzlerden ayrilip yabanci bir aileye ailem demek.....elinden geleni yaptin sen....sofrada ilk benim tabagimi doldurur en cok yemeyi bana dökerdin...yesene Annecigim cok zayifsin deyip ben yiyene kadar sofradan kalkmazdin....utana SIKILA yedigmi görünce üzülür ogluna niye böyle bu kiz bizden niye cekiniyor birseyleri yanlismi yapiyoruz acaba derdin

Gel zaman git zaman cekinerek yemek yedigim evin simdi bir hanimida benim...simdi sofrada oturdugmuz zaman ben ilk olarak senin tabagni doldurur en cok yemeyi sana dökerim....yesene Anne sekerin düsecek der sen yiyene kadar sofradan kalkmam.....

Allah senden razi olsun Annecigim....Sabrin, Anlayisin, hosgörün ve ilgin icin.....ufak tefek sorunlarimiz oldu...olacakda ama hicbir zaman kalbimizi kirmadik....Allah senden razi olsun Annecigim...bana Annesizligimde Anne oldugun icin....

Allah muhabbetinizi daim kılsın nazarlardan esirgesin ne mutlu size :nazar:

Benim kaynanada maşallahh sübhanallah çok iyidir .Zaten kadın yaşlııı 79 yaşında :)babaannem gibi yanii kaynana yapacak hali yok kadının.Bayramda kadın bir yapıştı bana şapur şupur öpüyorr:roflol:çok seivyorr beni :asigim:kaydirigubbakcemile3

kayınvalidemi nişanlıyken kollarımda kaybettim.
5 senedir tanışıyorduk. oğlundan bağımsız çok güzel bir ilişkimiz vardı bizim..

bana bakınca gözlerinin için gülerdi. eğer oğluyla tartışmamıza şahit olur ya da tartıştığımızı hissederse benim arkamda dururdu hep.

bana hiç sevdiğini söylemedi, öpüp koklamadı ama hiçbir zaman şüphem olmadı bundan.
onu kaybettikten sonra tüm arkadaşları bana, herkes bir yana sen bir yanaydın onun için dedi; çok gururlanmıştım, bana demese bile başkalarına demiş demek ki..

son sözünde beni eşime emanet etti ve eğer ben onun yüzünden gözyaşı dökersem hakkını helal etmeyeceğini söyledi. oğlunu bana değil, beni oğluna emanet etti.

ben bu konuda sayfalarca yazabilirim..
nurlar içinde yatsın..

mekanı cennet olsun ne güzel yürekli bir insanmış:çok üzgünüm:

Valla benimkiside aslında habire laf sokar ama ne yapsın huyu o sadece bana degil bütün çevresine yapıyo:)
Onun dısında evine gittiğim zaman, hiçbir iş yaptırmaz, bana göre ayrı yemekler pişirir, çevremde dört döner resmen. Eşimle 2,5 yıllık evliyiz daha bize hiç gelemedi maalesef geldiğinde ne olacak hiç bilmiyorum:)

kayınvalide bende 2 tane kaydirigubbakcemile3
öz olanla zaen bu bayramda kopardık bağları allah tan kocacım benden yana öz olanın hiç ii yanı yok
üvey kaynanam ( eşim zatn onu anne bilir ) bana gelice işime gücüme karışmaz ben ona gidincede iş beklemez benden misafir gibiyiz bide gercekten ii kalplidir :1hug:

çok iyi biridir. üzerime titrer. yapılacak işin varsa yaaplım der. çok da düşüncelidir.
alttan alır. ve her konuda benden yanadır.:)

benim kayınvaldemin en iyi yönü eşimle evleneli beri küs olmadığımız halde henüz hiç evimize gelmemiş olmasıdır... şaka şaka bu beni üzen kısım ama bunun için kaynanama bişi diyemem onun elinde değil gelmek göndermeyenler utansın:)
sınırı bazen aşsada yine arkadan konuşmaktan iyidir açık sözlü olmasını yüzüme konuşmasını seviyorum. hatta bazen o bir çocuk ben anneymişim gibi benimle dertleşmesi benden fikir almasına bayılıyorum. öle kusur delisi değil yok yanında uzanmışım falan diye laf etmez. hatta yemek yendi bulaşık yıkanacak "sen git kocanın yanına ben hallederim" der. önceden nişanlıylen onlara gittiğimde oğluna hadi eve kapanmayın gezin derdi dışarı yollardı bizi. öle işte bu arada iyi taraflarını yazmak da iyi geldi bana:)

yok arkadaslar öyle biz anne kiz olamadik bütün cabalarima ragmen tvde izlediginiz kaynana modeli buyüzden ii yönü vardir desemde bana o iyi yönünü hic göstermedi bilmiyorum allah islah eylesin hidayet nasip etsin :1no2:

rabbime şükürler olsun kendimi çok şanslı hissediyorum.böyle melek bi kayınvalidenin gelin olduğum için....kayınvalidem düşünceli,anlayışlı,ağır oturaklı kadındır...2 yıllık evlyim beraber yaşıyoruz doğumumdan,hastalanmam her n olursa olsun hep yanımdaydı başucumdaydı..kendisi örgüyü çok sever ne görürse sanada öreyim,sanada alayım,yemek ne yapalım,ne istersin,yaramaz bi oğlum var onun uyuturum sonra derki emir uyumuşken git sende yat der.....oooo daha çok var hangisin anlatayım.....rabbm bozmasın ağız tadımızı amin..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

rabbime şükürler olsun kendimi çok şanslı hissediyorum.böyle melek bi kayınvalidenin gelin olduğum için....kayınvalidem düşünceli,anlayışlı,ağır oturaklı kadındır...2 yıllık evlyim beraber yaşıyoruz doğumumdan,hastalanmam her n olursa olsun hep yanımdaydı başucumdaydı..kendisi örgüyü çok sever ne görürse sanada öreyim,sanada alayım,yemek ne yapalım,ne istersin,yaramaz bi oğlum var onun uyuturum sonra derki emir uyumuşken git sende yat der.....oooo daha çok var hangisin anlatayım.....rabbm bozmasın ağız tadımızı amin..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar:masallah rabbim bozmasin tabiki sanslisin cnm senin adina cok sevindim:mymeka: bizimkinin zaten düzelecegi yok rabbim hidayet versin

Ben bi düşünüp geleyim 2 -3 güne gelirim kaydirigubbakcemile3

Back
X