ne güzel anlatmışsınız,bende böyle bir kayınvalidem olsa diye dua etmişimdir ama kısmet olmadı,eşimle severek demeyelimde,tabiki sevgide var, anlaşarak evlendik onun ailesini okadar benimsedimki anlatamam,beraber durduk ayrıldık.neden ayrıldık ben idare amiri olarak çalıştım ama bukadarına kafam çalışmadı.eşimin maaaş bordrosunu alıyodu artık düşünün bir yatak odamız vardı sobasız nem rutubetli ama katlandım bir süre huzura erdim ama yine hayatıma yön verdiler.çok üzgünüm şuan saat 3 5ve ben aklımdan korkuyorum artık dua ediyorum.uykularım yok.evim çok kötü durumda duvarlar resmen simsiyah rutubetten 3yaşında çocuğum var evde tıbbi maske takıp dolaşoıyorum.kokudan durulmıyo ve eşim bankada çalışıyo.emek vererek aldığım kanepelerim çürüdü onlardan geçtim akciğerim enfeksiyon,faranjit,kocaman halıları 3 kata çıkar indirmekten bel fıtığım var,va kayın validem le aynı binadayız.beni bırakın ilk torunu benim çocuğum 1çif çorabını bile görmemişimdir.beni külkedisi gibi çalıştırır 2 tane eşinden ayrılmış görümcem var.eşim lede kötüyüm çalışamıyorum çünkü evim şehir dışında beni öyle biyere götürdülerki sokaktan resmen lağam akıyo,sabahın 6 sında çıkıyo gece 11de geliyo yol uzak.ben annemden ayrılmam diyo.insanlığımı yitirdim aileme çok mahcubum.anlatttıklarımın eksiği yok fazlası var sizce ben ne yapayım ...zorla bilgisayar aldırdım arkadaşlarımı buldum tek sevincim oğlum sağlığım ve net