Hep mi Kaynanalar ekitirilir, hi mi iyi ynleri yok? Sra iyi yanlarnda...

guzel yanlari mutlaka var olmaz mi..ama en iyisi bile ogluna asiri duskun.abartmiyorum tipki sevgili gibi.insan mutlu oluyor ama devamli gozlem halindeler oglum icin biseyler yapiyor mu diye.oglu da aptal degil ya esi bisey yapmasa zaten onla olmazdi.karismam deseler de farkinda olmadan karisiyorlar.ben cok seviyorum ama keske beklentilerini buyuk tutmasalar.hayal kirikligi yasaniyor hep daha fazlasi isteniyor..o zaman ben oldugum gibi olamiyorum ki.dikkat etmeye calisirken,karsimdakini memnun edeyim aman iyi gecinelim derken.oldugu gibi kabul etmek lazim.ogluyla iyi geciniyor mu yetmesi lazim.onlar hem ogullariyla hem onlarla hemde cevreleriyle cok iyi olalim istiyorlar..haklilar ama bu kadar buyuk yukler yuklenmemeli ciftlere..

Şimdilik öyle ilerde nasıl olur bilinmez ama umarım başlardaki gibi olur.

ilerde de değişmez, insan rol yaptiğini belli eder. evlenmeden önce rol yapar Bazıları doğrudur ama bu anlaşılır Be canım, yani içinden gelerek mi yapiyor yoksa rol mu yapıyor anlarız. ha eğer ki şuan Beni seviyorda ilerde azalacaksa Bu sevgi Bu Benden de kaynaklanır.

guzel yanlari mutlaka var olmaz mi..ama en iyisi bile ogluna asiri duskun.abartmiyorum tipki sevgili gibi.insan mutlu oluyor ama devamli gozlem halindeler oglum icin biseyler yapiyor mu diye.oglu da aptal degil ya esi bisey yapmasa zaten onla olmazdi.karismam deseler de farkinda olmadan karisiyorlar.ben cok seviyorum ama keske beklentilerini buyuk tutmasalar.hayal kirikligi yasaniyor hep daha fazlasi isteniyor..o zaman ben oldugum gibi olamiyorum ki.dikkat etmeye calisirken,karsimdakini memnun edeyim aman iyi gecinelim derken.oldugu gibi kabul etmek lazim.ogluyla iyi geciniyor mu yetmesi lazim.onlar hem ogullariyla hem onlarla hemde cevreleriyle cok iyi olalim istiyorlar..haklilar ama bu kadar buyuk yukler yuklenmemeli ciftlere..

doğru söylüyosun canım Beklentiler çok fazla oluyor. insan kendini kasıyor Bu sefer de. sana o kadar çok rol atfedilmiş ki dört dörtlük yapaBilecek miyim diye elin ayağina dolanaBiliyor. daha sakin yaklaşsalar evlatlarının evliliğine ve Bazı şeylerin zamanla oturaBileceğine inansalar çok daha iyi olur. annem çok iyi Bi kayınvalidedir ama o Bile her yerde "gelinim oğluma çook iyi Bakıyor" der. Bu Bile Bana tuhaf gelir. onlar BirBirini sevdi evlendi sen oğluna dadı almadın ki, kim kime neden bakacak. yani yengem güzel yemek yapmasa ev işlerini çok iyi yapmasa sevmicek misin gelinini ? oğluma Bakmıyor mu diyeceksin ? onlar BirBirini seviyor ama sen neden oğlun Bakıma muhtaçmış giBi gelinin oğluna güzel Baktiğiyla övünüyorsun ki diyorum. aklım kalmıyor aBinde onun sayeside diyor. ilginç harBiden. yani evlatlarına olan sevgileri yüzünden kadına çok fazla rol atfediliyor. Ben de çoook severim kayınvalide adayımı ama o da Bana sürekli "şafak şunu sever bunu sever, sen de ilerde şöyle yap kızım" falan der. tabi ki ana olarak oğlunu düşünecek ama oğullarına dadı alacakmış giBi muamele yapmaları çok ilginç. ilerde Biz de mi Böyle olacaz yaa

Bilmiyorum hiç kayınvalidemi sinir çekilmez bi insan olarak hayal edemiyorumm..
Annemle arkadas gibidir neye ihtiyacım olursa hemen yanımdadır bazen eşim bile der seni annemin kızı gibi hissediyorum diyee :)) ille de haftada 1-2 kere yanıma gitmedik diye suratını asmaz çok şükür..

ben zaten severim kayinvaldemi
sorunumuz yok
ama dün anneler gününde gönlümü bikere daha fethetti
ben anneysem sende benim torunumun annesisin diyerek bana anneler günü hediyesi taktim etti
hiç beklemiyordum çok ama çok mutlu oldum beni bukadar düşündüğü için

Merhaba ben annemle yani kayınvalidemle oturuyorum,kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.S.annem benim için çok ama çok büyük bir şans Allah herkese böyle bir kayınvalide versin inşallah,şuan S.annem eşimin kardeşinin yanına gitti askerde olduğu için.ev boş şimdiden özledim onu.bugün gitti.ben o kadar çok seviyorum ki S.annemi..3 yıldır evliyim bana bir kere sesini yükseltmemiştir,bir kere benden su,çay istememiştir.bana hiç kıyamaz annem gibi... kimseye ezdirmez,gelinim demez kızım der.ben de hep annecim derim ona.herkes şaşırır.ne ben annemin düzenini bozdum,hiç birşeyine karışmadım ne de o bana karıştı.Her zaman her konuda fikrimi aldı herşeyde destek oldu.Herkes gıpta eder bize.Eşim gelir işten bizimle 10 dk oturur hemen odasına gider odasında tv izler.Zorlarım gel diye,siz rahatınıza bakın der.Kayınpederim ayrı yaşıyor bizden ama o da çok anlayışlı inanılmaz.Anneme giderim 2 haftadır bir kalırım.Hiç karışmazlar.İşten gelirim yemekleri yapmış,çamaşırları katlamış bana hiç birşey bırakmamış,haftasonu temizlik yaptığım zaman ne olur yorma kendini dinlen der.Haftasonu çamaşır makinasını açmaz ses yapmaz ben uyanmayayım uykum bölünmesin diye..keşke herkes benim gibi şanslı olsa..O benim arkadaşım..canımmm..Ben onları çok seviyorum..

Saygı olduğu sürece sevgi de olur karşılıklı özveridir.Kayınvalideyi anne olarak görememekte ayrıca mesela.Çevremden biliyorum kayınvalidesi hediye alır''niye aldı ben alamazmıyım kendime'' diyen arkadaşlarım var.

3 yıldır evliyim hiç bir sorunum olmadı annemle (kayınvalidemle) evlenmeden önce eşim beraber oturmak zorunda kalabiliriz dedi babası yok eşimin çok önceden vefat etti ben de tamam dedim kayınvalidem istemedi öyle şey olmaz dedi ev ev üstüne olmaz evime gelmek istemez rahatsız etmek istemez çok severiz birbirimizi biraz seviyeliyizdir ama seviyeli olduğumuz içinde mutluyuz yüz göz olmadık bugüne kadar her derdime koşar gelir çocuğum oldu her gün geldi yanımda durdu hastanede yattım pijama takımımdan tuttunda terliğime çikolatasına kadar her şeyi düşündü aldı şimdi çalışıyorum kayınvalidem bakıyor kızıma inanın gözüm arkada kalmıyor çok rahatım o yönden uzun oldu ama iyi ki böyle bir kaynanaya sahibimalkisalkisalkis

Merhaba ben annemle yani kayınvalidemle oturuyorum,kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.S.annem benim için çok ama çok büyük bir şans Allah herkese böyle bir kayınvalide versin inşallah,şuan S.annem eşimin kardeşinin yanına gitti askerde olduğu için.ev boş şimdiden özledim onu.bugün gitti.ben o kadar çok seviyorum ki S.annemi..3 yıldır evliyim bana bir kere sesini yükseltmemiştir,bir kere benden su,çay istememiştir.bana hiç kıyamaz annem gibi... kimseye ezdirmez,gelinim demez kızım der.ben de hep annecim derim ona.herkes şaşırır.ne ben annemin düzenini bozdum,hiç birşeyine karışmadım ne de o bana karıştı.Her zaman her konuda fikrimi aldı herşeyde destek oldu.Herkes gıpta eder bize.Eşim gelir işten bizimle 10 dk oturur hemen odasına gider odasında tv izler.Zorlarım gel diye,siz rahatınıza bakın der.Kayınpederim ayrı yaşıyor bizden ama o da çok anlayışlı inanılmaz.Anneme giderim 2 haftadır bir kalırım.Hiç karışmazlar.İşten gelirim yemekleri yapmış,çamaşırları katlamış bana hiç birşey bırakmamış,haftasonu temizlik yaptığım zaman ne olur yorma kendini dinlen der.Haftasonu çamaşır makinasını açmaz ses yapmaz ben uyanmayayım uykum bölünmesin diye..keşke herkes benim gibi şanslı olsa..O benim arkadaşım..canımmm..Ben onları çok seviyorum..

daha evli değilim ama özendim ilişkinize işşllah benim kaynanamda annem olur

ayyy Canımm Benim yaa, daha nişanlı Bile olmadiğimiz halde hastalandığımı duymuş, Ben doktordan korkuyorum diye doktoru arayıp randevu almış, zorla gideceksin tedavi olacaksın diyor. geçen hafta mide kanaması geçirdim, doktora gitmedim şu kahrolası hastane korkum yüzünden. emrivaki yaptı kayınvalide adayım randevu aldım çarşamBa gidiyosun dedi. sevgilimle Bana salça gönderir, süt gönderir, yaprak sarmasını seviyorum diye yaprak gönderir. Annemin çook hoşuna gidiyor, gözüm arkada kalmayacak evlendiğinizde diyor. her zaman derim Allah önce sevgilimin ailesinden sonra sevgilimden Bin kere razı olsun, Bana şimdiden kucaklarını açtılar, ailelerinden Biri giBi davranıyorlar. hele geçen evlerine gittim annesi işten geldi 5 dakkada Bana yaprak sardı pişirdi sırf Ben seviyorum diye. görümce adayım aynı şekilde, gözüm neye takılsa hoşuna mı gitti der, alır. kendine ne alsa Bana da alır aynısından. sevgilimden ayrılırsam en çok öyle Bir aileyi kayBedeceğime üzülürüm, sevgili, eş Bulunur da Böyle Bi aile kolay Bulunmaz. Allah onların her işini rast getirsin, her gün dua ederim önce kendi ailem sonra onlar Benim için o kadar değerliler..

sevgili kayınvalidecim iyi ki oldukça yaşlısın,iyi ki ben senin yaşlılığına denk geldim....
ya birde ilk gelinlerin gibi geçnliğine dinçliine rast gelseydim...bu yaşında bile,bu kadar uzaklığa rağmen,senede bide görüyor olsakta birbirimizi laf sokuşturmadan rahat edemiyorsun...ya birde genç olsaydın....
düşündüm düşündüm,aklıma bundan başka bişey gelmedi,yeminle...

Merhaba , ben yeni üye oldum aranıza katılmaktan çok mutluyum.ilayda cem arkadaşımızın yazdıklarına gülmekten karnım ağrıdı inanın. çokkkkk içten yazmışsın ve ayrıca sanada tamamen katılıyorum sadece benimki çok yaşlı değil .fakat yinede, bunca senedir kalp kıracak en ufacık bir şey olmadı aramızda. sanırım bazen görmezden , duymazdan gelmek en iyisi. her insanın olumlu olumsuz yanları vardır herkezi olduğu gibi kabul etmek lazım.

düşündüm düşmdüm ben bi iyi tarafını bulamadım yaww kaynanamın :mymeka:

Benimkininde maşallahı:nazar: var bak bana daha şu güne kadar şunu yap bunu yap.. şurdan kalk şuraya otur demedi diyemedi garibiim çünküüü bizim dilimizi bilmiyorkaydirigubbakcemile3 olsun genede seviyorum sayılır:lepi:

valla ben kayınvalide adayımdan memnunum.hatta sevgilimden ayrılmak istediğinde vazgeçmem için bir etken olabiliyor..

annesi ona ''mydecemberı üzersen hakkımı helal etmem sana'' demiş.

ben anlatmam gereken birçok şeyi annesine anlatmıyorum ama o kendi anlıyor beni,sıkıştırıyor ''oğlumla aran nasıl seni üzüyorsa hiçbişeyden korkma çekinme gel anlat ben alırım ifadesini'' diyor.bi kere beni ağlattığı için sevgilimin kolunu bükmüştü,

bir kerede odada çıkan seslerden ve benim ağlamamdan sevgilimin beni dövdüğünü sanıp onu evden kovmuştu.

anneden yana memnunum keşke sevgiliden yana da memnun olabilsem..

valla ben kayınvalide adayımdan memnunum.hatta sevgilimden ayrılmak istediğinde vazgeçmem için bir etken olabiliyor..

annesi ona ''mydecemberı üzersen hakkımı helal etmem sana'' demiş.

ben anlatmam gereken birçok şeyi annesine anlatmıyorum ama o kendi anlıyor beni,sıkıştırıyor ''oğlumla aran nasıl seni üzüyorsa hiçbişeyden korkma çekinme gel anlat ben alırım ifadesini'' diyor.bi kere beni ağlattığı için sevgilimin kolunu bükmüştü,

bir kerede odada çıkan seslerden ve benim ağlamamdan sevgilimin beni dövdüğünü sanıp onu evden kovmuştu.

anneden yana memnunum keşke sevgiliden yana da memnun olabilsem..

evlenıncede bu yorumlarını beklıoruz
cok degısıolar cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

evlenıncede bu yorumlarını beklıoruz
cok degısıolar cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tatlım annesi değişsede pek bişey olcağını sanmıyorum çünkü benim sevgilim bana laf ettirmez,yıllarca ailesinden uzak yaşadığı için öyle ana kuzusu olma durumu yok.

bir kere beraber onlara gitmiştik,annesi beni görmemişti daha ilk onu görmüştü ''neden geldin temizlik yapıyorum çık git'' demişti,bende sesini duymuştum üzülmüştüm ''zamansız geldik çıkalım hadi'' demiştim,sevgilimde annesinin beni gördüğünü düşünüp çıldırmıştı ''sen mydecember varken nasıl beni kovarsın,resmen onu da kovuyorsun,ayıp değilmi kıza,sen kimsinki bizi bu evden kovuyorsun'' vs. vs.. çıldırmıştı

sonradan annesinin beni görmeden o lafı söylediği ortaya çıkınca ortalık yatıştı ama ben cidden şaşırdım sevgilimin benim için böyle büyük tepki vermesine,ve Allahı var annesi hiç suçlamadı beni,hani bazı anneler sevgilisinin oğlunu doldurduğunu düşünür ya,kadın hiç öyle düşünmedi,ben olsam oğlumun sevgilisine gıcık olur soğuk davranırdım kavgaya sebebiyet verdiği için ama kadın gelip ''kızım alınmadın dimi'' demişti.

bu olaydan sonra aklıma direk kk. geldi,milletin kocası onu korumazken benimki istisna heralde,kaçırmamak gerek demiştim..:hulya:

kaynanam
sakin sessiz gibi görünür ama içinden yazar da yazar ama hep rezillik yazar..sonra gider eşime anlatır..
kısadır ama kendinin manken gibi görür 9 aylı hamile gibi karnıyla üstelik..
kızları onun gozunde sahın gibidir ama nedense iyi kocalara düşememişlerdir..kuzguna yavrusu sahın gözükür..
oğlunu o kadar cok severki dibinden ayrılmaz..birlikte yasamak ister..buyuk ev al diye ısrar eder..
cok dar fikirlidir hayatı boyunca evinden dışarı cıkamamış..etrafı tarafında hıc sevilmeyen misafir agırlamaktan anlamayan..ankara gibi bi yerde sokak da salvarla dolaşacak kadar pespaye..temizliği toz almak sanan..banyosu tuvaletı yosun tutan tabi böcekler ne yiyecek..halısı kılımı pıslık içinde..of of birde benim ev hanımlıgıma laf atacak kadar yuzsuz..
bak iyi yonlerinden baslıcaktım ama sessiz olmasından baska çırkefliği boyundan buyuk bir yaratıktır o..
yok olsa dükkan sızın..
iyi huyları olsun cok isterdim benim mi sucum..

Son düzenleme:
ben ikisindende cok memnunum Allah razi olsun onlardan tabiki ufak tefk seyler her evde oluyor olmuyor diyen sacmalamis yalan söylemistir yada robotturlar:ecrin_bebek:kaynanami da esimide cok seviyorum Allah bizi ayirmasin :nazar:esim her zaman beni desteklemistir onc ailem demistir her zaman aile cok önemli der her zaman ha kiskancliklar oluyor tabi annesi tarafindan veya eltilerden herkesteki gibi ama ben hepsini cok seviyorum asla baslarina birsey gelmesini istemem ben bu aileye uye oldum artik onlari benimsedim onlar beni benimsedi tekrar yeniden dogsam askimla evlenirdim onu COOOOK SEVIYORUM .........SENI COK SEVIYORUM ASKIM COCUKLARIMIN BABASI Allah herkese boyl bir es versin baskalari icin beni kirmaz ben aksi:oklava:ne yapiyim:kedi:onun sesi cikmaz Allah daim etsin onunla yaslanmayi nasibetsin ilk ve son esim ins. zor gunlerimizde oldu bana hep destek oldu kiskirtan bir eltim vardi ::sinifsinif:
beni hep kiskandi öteki eltimde bundan korkardi demekki hakliymis simdi anliyorum kendi yaptiklari seyi örtmek icin topu bize atardi ne oldu ettigini kendi cekti kim kime kotuluk dusunurse Allah basina veriyor bunu cok yasadim sizler gibi...en ufak birseyde beni kiskandigini belli ederdi amaaan Allahdan kocam akillida kendi kendini yiyor hamdolsun bir suratimi asik görse kosa kosa ne oldu ne oldu:olmaz:gelir b....var gibi inanin arkadaslar insanlara guvenmmek lazimmis neler yasamis kac kere bosanmalara gelmislerde hic anlatmamis anlatirmi bende manyak degilim ya ögrendim ne oldugunu sinsi ve fena öteki eltim hayir ögutludur bu haset ama birsey yapamiyor bn aralari acilacak diye birsey soylemeye korkarim buda olsun diye söyler artik bende ona öyle yapiyorum bu evlilik bana sunu ögretti artik laf sokusturuyorum kimsenin lafini umursamiyorum kimseninde lafini cekmiyorum gercekten kiskanilmisim kaynanamla kucuk bir olay yasamistik hicbirsey olmamis gibi kadinin arkasira bir dolaniyorki hep kendi rezil oluyordu bizi seviyordu o gun sevindigini fark ettim kaynanami cok uzduler milleti cok yiprattilar neyse Allaha havale ettim öyle bir ciktiki ALMA MAZLUMUN AHINI CIKAR AHESTE AHESTE onun icin her laf mubahtir or...demisti bir kere o lafi ona yedirdim kaynim kaynanam sok olmustu o neymis diyekafamçokkarıştıherkesin tepkisini almisti diyorum ya insanlarla nasil iletisim kurmam gerektiginde uzmanlastim evlilik saysindeŞeniz

Back
X