Niye rahat olayım ben ve kızım zor durumda kalıyoruz.uzuldum böyle düşünmenize.Rahat olun konu sahibi gayet rahat çünkü
Yok artık acımam zaten.direk benim deparam yok borcum var diyorum geçiriyorum.ama sadece benim bunu yapmamla olacak değil ki.esimin de tutması lazım artık kendini.Acıma, sen verdikçe o borç bitmeyecek. Evlenmeseymiş, sanki silah dayadılar alnına.
11 senedir zor durumdasınız, buna çözüm aramamışsınız. Kendinizi kandırmayın. Halen 2 aydır para vermedim içim rahat değil diye burda dert yanıyorsunuz.Niye rahat olayım ben ve kızım zor durumda kalıyoruz.uzuldum böyle düşünmenize.
En son bana tabi vericem onlar benim annem babam ailem önceliğim onlar demeye başladı.ailesini savunmaya geçip daha mecbur hissetirince benim gücüme gitti.11 senedir zor durumdasınız, buna çözüm aramamışsınız. Kendinizi kandırmayın. Halen 2 aydır para vermedim içim rahat değil diye burda dert yanıyorsunuz.
Size değilde kızına üzüldüm tabii.
Senden ve annenden yardım gelmezse mecbur tutacak kendini.Yok artık acımam zaten.direk benim deparam yok borcum var diyorum geçiriyorum.ama sadece benim bunu yapmamla olacak değil ki.esimin de tutması lazım artık kendini.
Kendi ailesi neden kendi geçindiremiyor. Cidden anlamıyorm ya başkalarndan nasıl geçiniyorlar pes. Yerinde olsam kazancımn yarısını birikim yapardm. Hepsini asla vermezdm.Yok eşim esnaf.marketi var ortaklı.bazen 9 bin geliyo bazen yazın haftalık 10 bin oluyo.eski dükkanından onun borcu var bir kez iflas etti.sonra bana sana dükkan acalim hem evde durmazsin hem çalışır gelirim olur diye ama o dönem bende borclandim.genelde hep iş borcumuz oldu.dukkana alışveriş ödemeler derken borç çoğaldı.
Ee verecek tabii. Bulmuş sizin gibisini. Niye vermesin. Sizi ve kızınızı mı düşünecekti sankiEn son bana tabi vericem onlar benim annem babam ailem önceliğim onlar demeye başladı.ailesini savunmaya geçip daha mecbur hissetirince benim gücüme gitti.
Daha çok borç yapar.kuzeninden alır ablasindan alır daha vermek zorundayım diye uzatır.ben eşimin kendini tuttuğunu görmedim.keske kendisine bişey alsa.onu da yapmiyo.Senden ve annenden yardım gelmezse mecbur tutacak kendini.
Neden boşanıp çok sevdiği eski eşine sorunu devretmek seçenekler dışında?Daha çok borç yapar.kuzeninden alır ablasindan alır daha vermek zorundayım diye uzatır.ben eşimin kendini tuttuğunu görmedim.keske kendisine bişey alsa.onu da yapmiyo.
Babasının emekli maaşı var.ablasi çalışıyor.ama nasıl gecinemiyolar bilmiyorum.esim onlarında borcu var ablam borç bulup bana verdi kredi çekti bana verdi bende yardım ediyorum diyo.simdi gelirinin birazini kızım bişey derse ona veriyorum.birazini karta yatıyorum.kalani altın alıp anneme veriyorumKendi ailesi neden kendi geçindiremiyor. Cidden anlamıyorm ya başkalarndan nasıl geçiniyorlar pes. Yerinde olsam kazancımn yarısını birikim yapardm. Hepsini asla vermezdm.
Keşke bosansa.en ufak biseyde anneme gider annem araya gider aramızı düzeltmeye çalışır.o olmazsa anneannem kızım devreye girer.bugun ayrılmaya kalksam kaapidan ayrılmaz.Neden boşanıp çok sevdiği eski eşine sorunu devretmek seçenekler dışında?
Neden bu evlilikte hep onun istediği oluyor? Sen kimsin, nesin?Keşke bosansa.en ufak biseyde anneme gider annem araya gider aramızı düzeltmeye çalışır.o olmazsa anneannem kızım devreye girer.bugun ayrılmaya kalksam kaapidan ayrılmaz.
Aynen devam et bu şekildeBabasının emekli maaşı var.ablasi çalışıyor.ama nasıl gecinemiyolar bilmiyorum.esim onlarında borcu var ablam borç bulup bana verdi kredi çekti bana verdi bende yardım ediyorum diyo.simdi gelirinin birazini kızım bişey derse ona veriyorum.birazini karta yatıyorum.kalani altın alıp anneme veriyorum
Peki ne olacak bu şekildeKeşke bosansa.en ufak biseyde anneme gider annem araya gider aramızı düzeltmeye çalışır.o olmazsa anneannem kızım devreye girer.bugun ayrılmaya kalksam kaapidan ayrılmaz.
Annem düzelir borcunuz biter ama ailesine bu şekilde devam eder diyor.kizim baba diye hep yanında duruyor.bende düzelir diye beklemek istemiyorum artık.birikimbyapmaya devam edicem.bi şekilde borçlar da biter zaten 1 sene kaldı ama adamın da kendini sorgulayıp düzelmesi lazım.Peki ne olacak bu şekilde
Kesinlikle öncelik sizsiniz birileri dedi diye evlilik devam edilmez bu şekilde olmaz seneler akıp gidiyor boşa geçmesin eğer çok istiyorsa eski eşine dönebilir çek restiniAnnem düzelir borcunuz biter ama ailesine bu şekilde devam eder diyor.kizim baba diye hep yanında duruyor.bende düzelir diye beklemek istemiyorum artık.birikimbyapmaya devam edicem.bi şekilde borçlar da biter zaten 1 sene kaldı ama adamın da kendini sorgulayıp düzelmesi lazım.
Gitmek isteyen hemen gitsin zaten.bi dakika dur demem asla.ama gitmiyor gitmez bu adam.senelerim gitti 11 sene oldu.ben hiç evlenmeden yada başkasıyla evlensem belki şuan daha iyi olurdum.mutlu olurdum.belki çocuğum olurdu.ne bileyim kendi evim arabam vs. Olurdu.Kesinlikle öncelik sizsiniz birileri dedi diye evlilik devam edilmez bu şekilde olmaz seneler akıp gidiyor boşa geçmesin eğer çok istiyorsa eski eşine dönebilir çek restini
Siz mantıklı düşünemiyorsunuz diyelim anneniz de demiyor mu, kızım bu adam 11 yıldır sizin evliliğiniz, geleceğiniz için hiçbirsey yapmayıp üstüne senin elinde ki babandan kalan parayı da alıp, senden önde tuttuğu ailesine veriyor, o aile de eski gelinlerinin özel ihtiyaçlarına kadar alıyor, bırak ne hali varsa görsün diyemiyor?Annem düzelir borcunuz biter ama ailesine bu şekilde devam eder diyor.kizim baba diye hep yanında duruyor.bende düzelir diye beklemek istemiyorum artık.birikimbyapmaya devam edicem.bi şekilde borçlar da biter zaten 1 sene kaldı ama adamın da kendini sorgulayıp düzelmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?