Hep mi para yok olur bı adamda

Eski eş çalışmıyormuş, konu sahibi çalışsa sende daha az para harcarsan deyince, kızım genç kız annesi başında dursun diye cevap vermiş.
Konu sahibi de çalışmıyor ama kendi babasından aylık 3000 lira kira gelirini yıllardır eşine veriyormuş olduğu gibi. O da sürekli borç var diyormuş işte. Çünkü benim asıl ailem onlar dediği annesi ve kardeşine de yardım ediyor.

Konu sahibi de 11 yıldır benim de kızım var elime geçen tüm parayı eşime vermeyeyim dememis, 2 aydır aydınlanma yaşamış gibi ama eşi para yok deyince yine vicdan yapıyor, nasıl bir koca sevgiyse artık.

Ya sanki gerilerde bişey okudum, adam ilk eşinden olan çocuğun okul taksidi için kaynanasından mı para istiyormuş ne? Daha doğrusu konu sahibine diyormuş. Mesele kızına bakması değil ki, mesele konu sahibinın öncelikler arasında son sırada olması. Evlenmesinler bu adamlar da, başlarına silah mı dayıyorlar? Ben de isterdim eşit düşünmek ama bunların sokakta sallaya sallaya erkeğim diye kabara kabara '' Erkek gadından güçlüdür, erkeksiz aç kalırlar aç. '' diye ağzından s.ça s.ça gezdiklerini görünce vazgeçiyorum.

Eski eş ve kızına belirlenen nafakayı odesin.

Bunun disinda herkesi toplayip benim gelirim bu, giderim bu. Benden beklentiyi kesin desin.

Abladan para alip ablayi gecindiriyor. Abla kendi kendine dönsün bu araya esiniz niye giriyor ki?

Eskiden ailesi hep o kadın senin paran için evlendi parani yer diyolardi.adam beni somurdu sonra.ailesi de buna katkı verdi tabi.surekli ver ver deneylerinden belli.
Ters psikoloji bu. Korkmuşlar adamın ayrı evi yolu olacak, kuruş gelmeyecek diye. Eşin de onları yalancı çıkarmak uğruna kendi yetmiyor gibi sizin de cebinizi boşaltıp onlara akıtmış. Ama sorsan yine paragözsün yine paragözsün.

Valla eski eş her boşanmış kadının hayalini yaşıyor. Faturasına kadar ödenip pazarı görülüyor ve üstüne koca derdi de yok. Harika! Allah boşanmanın da böylesini versin herkese. E sen niye şapkanı önüne alıp düşünmüyorsun? Paran yoksa yoktur annenden borç alıp vermek niye? Bir zahmet diğer hanımefendi hazretleri de çalışmıyorsa çalışıp faturasını ödesin. Arkadaşlar adamlarla evlenip bir çocuk doğurduk diye ömür boyu eşşek yerine koymaya gerek var mı? Belli ki medenice boşanılmış çocuğun ihtiyaçlarını karşılasın da kadının niye faturası filan ödeniyor? Diyelim ki kadın bu adamla evlenmeseydi nasıl hayatını idame ettirecekti?

Aile değilsiniz, sen onun eli para tutan hizmetçisisin.

Neden boşanmışlar bu kadar düşünmeye dert edinmeye devam edecekse. Belli ki ortada ciddi sorun yok. Görüşebiliyorlar ailece. Kadın başkasıyla da evlenme gibi bir durumu yok. İlginç.
Adam artık nasıl bir halt etti ise, kendi ailesi eski geline kol kanat germiş sadece çocuğa değil. Sorunu konu sahibine devretmişler, ellerindeki avuçlarındakini de alıyorlar, oh. Ben nedense herşeyi tam anlattığını düşünmüyorum konu sahibinin.

O konu şöyle.. adamin kendi kızı ozel okula gidiyor. Bunu adam ve kızkardeşi yani kızının halası beraber karşılıyormuş. Konu sahibi kendi kızının da o okula.gitmesini isteyince birazını karsilayabilirim birazını da annen karsilasin demiş.
Sonuçta kendi kızının okul taksidini bile tek basina ödemiyorsa konu sahibininkini de ödeyemez. Bana normal geldi.

Bu konuda en şanslı eski eş
Hem adamdan kurtulmuş hem gül gibi bakılıyor. Mis gibi yaşiyor. Çalışma derdi yok, kızı iyi bir okula gidiyor, evinin ve kendi özel tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Yeni eşde evimizde birşey eksik değil çok şükür 11 senedir kızıma babalık yapiyor diye kendini avutuyor.
1. O sizin kızınızın babası değil, nekadar iyi de olsa değil. Okul konusunda rengini belli etmiş zaten. Ha mecburmu sizin kızınızı özelde okutmaya. Değil. Ama hani diyorsunuz ya iyi baba diye.
2. Eşiniz ona bakmaya mecburum buna bakmaya mecburum diye diye sizi sindirmiş. Normal sanmışsınız yıllarca. Bakması gereken birtek kızı. Eski eşinin makyajı, kuaförü vs onu neden ilgilendirsin.
3. Babanızdan kalan parayı siz eski eş ve eş ailesi rahat geçinsin, zor durumda kalmasın diye eşinize yardım diye veriyorsunuz sonrada eski eşin makyaj malzemesini bile biz ödüyoruz diye ağlanıyorsunuz. Siz iyimisiniz?
4. Kızınızın öz babasından boşanabilirken hiç bir bağı olmayan bir adamdan boşanırsam kızım napar diye düşünüyorsunuz
Bence siz kendinizi kandırıyorsunuz. Kızınızı koz olarak kullanıyorsunuz. Ayrılsanız eşinizin umrunda bile olmayacak kızınız. Sizden gelen para kaynağı kesilmesin diye barışmak için uğraşir. Okadar.
Dedimki adam herhalde aylık 30-40 bin kazanıyorda 3 ev bakıyor. Aldı para 1 evi adam akıllı geçindirmeye anca yeter.

Neden boşanmışlar bu kadar düşünmeye dert edinmeye devam edecekse. Belli ki ortada ciddi sorun yok. Görüşebiliyorlar ailece. Kadın başkasıyla da evlenme gibi bir durumu yok. İlginç.
Kadın boşanmak istemiş.univ. okumuş bu adamı ezmis.burnu havada bı kadın zaten bende tanıyorum.hep bı buyuklenerek bakma gibi durum var.birde evlilik zamanlarında çok bebek kaybı yaşamışlar eşimin bu yüzden psikolojisi bozulmuş.sonra eşim de boşanmak istiyorum demişler.bosanmalarina ailesi karşı çıkmış ama bı şekilde bosanilmis.benim bildiklerim bu ama başka bişey var mı bilmiyorum

Bu yaptıklarınız için kızınız sizi asla affetmeyecek, haklı da. Annem benim rızkımı alıp bitanecik kocasına yaranmak için onun kızına harcarsa, benim annemin sayesinde benden çok daha iyi koşullarda yaşasa, eğitim alsa ona olan kızgınlığım ömür boyunca geçmezdi.
Bu kadar koca meraklısı olmayın. Her şeyden önce düşünmeniz gereken bir evladınız varken siz kocanızı mutlu etmek için onun eski eşinin rujunu, sütyenini, çorabını falan alıyorsunuz. Gerçekten çok üzücü ve iğrenç bir durum.

Eski eşe de aileye de sormadın değil mi? Ben olsam '' Sizin benle derdiniz ne? '' diye sorardım daha en başında.

Sayarken eski eşini saadi tabii ama ailem diye gördüğünü düşünüyorum.benim kızım o evde tabii herseyini ben yapacağım diyor.kizin çok sorunları oldu bende bize de gelsin kızımla arkadaş olurlar yanımızda kalsın ona faydamiz olur dedim ama gelmedi kız.eski gelinlerin oğullarından çok önce tuttu ailesi.hep o bizim gelinimiz sen git ne yaparsan yap dediler.olk evlendigimizde eşim bir sene görüşmedi ama sonra başladılar gorusmeye

Ha tamam. Lakin bence yine adil bir adam değil. Düşün, konu sahibinin parası ile evi geçindiriyor, kendi parası değil kendi kızına komple ailesine akıyor. Konu sahibinin yardımı ile kendi kızını okuturken iyi, konu sahibinin kızına gelince '' Anandan iste. '' Ben en çok errrkeğim diye kasıla kasıla gezmelerine irite oluyorum.

Eski eşe de aileye de sormadın değil mi? Ben olsam '' Sizin benle derdiniz ne? '' diye sorardım daha en başında.
Eski eşine birde ablasına sordum.eski eşim benim hiçbir şekilde sizinle derdim olmamaz ben ayrılmayı istedim zaten diyor.kiziyla ilgilensin ben ondan maddi manevi bişey istemem diyor.ablasi benim de borcum var bende ona yardım tabii edecek bize yardım dedi

Eşin hala eski eşini seviyor, haberin olsun.

Annemin biraz sıkıntısı var.benimde borcum var artık.evimde eksiğimiz yok çok şükür olsada söyleyince alır yada sorar bişey eksikmi alalım diye.esimin ablası emekli.ablasi çalışıyor ama beraber yaşadıkları icin yetmiyor diyo.eski eşimden çok zor şekilde ayrıldım.sonra eski eşim cezaevine girdi daha da çıkmadı.cocuguma bı katkısı olmadı hiç.cocuk istemem çok ayrı bı konu ama yadirgamaniz normal.

Evli olmama ragmen gorumcem 1 kere bile market veya makyaj alisverisimi yapmadi. Kv ne yemek ne pazar isine karisti. Ex gelin sansliymis. Boyle 1 kayin ailesine dusemedik yahu.
Gelinim gelinim diye sürekli peşinden kosuyolar.en son eski eşi çalıştığında orada bı tanıdım vardı.senin kv kadına borek yapmış işyerine getirdi herkes yedi falan dedi ne diyeyim afiyet olsun dedim.

Bu burnu büyük üniversiteokumuş kadın neden hala eski kaynanası ve eşinden geçiniyor? Neden çalışmıyor mesela? Eski kaynanasından para alınca burnu küçülmüyor mu? Ezik ezik milletten geçiniyor kendi annesi babası yok mu mesela?

Olaylar çok saçma.
Çalışan bir kadın olarak kızınıza yetebilirsiniz kendinizi kandırmayın babalık yapıyor diye.
Ne yazık ki Katibin Ruhu e katılıyorum. Boşanma hikayesi böyle değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…