Eski eş çalışmıyormuş, konu sahibi çalışsa sende daha az para harcarsan deyince, kızım genç kız annesi başında dursun diye cevap vermiş.Kocanın kızı analı babalı, onun anası napıyormuş yazdı mı Yaban? Çalışmıyor mu, oturup para mı yiyormuş?
Garibim konu sahibinin evladı başında bir anası kalmış, onu da sağımlık inek etmişler.
Ya sanki gerilerde bişey okudum, adam ilk eşinden olan çocuğun okul taksidi için kaynanasından mı para istiyormuş ne? Daha doğrusu konu sahibine diyormuş. Mesele kızına bakması değil ki, mesele konu sahibinın öncelikler arasında son sırada olması. Evlenmesinler bu adamlar da, başlarına silah mı dayıyorlar? Ben de isterdim eşit düşünmek ama bunların sokakta sallaya sallaya erkeğim diye kabara kabara '' Erkek gadından güçlüdür, erkeksiz aç kalırlar aç. '' diye ağzından s.ça s.ça gezdiklerini görünce vazgeçiyorum.Pardon da adam en az 9 bin kazanıyor, sizin gelir 3bin ise ben çok da adamın sizden geçindiğini düşünmedim.
kusura bakmayın ama çocuğunuzu özel okula göndermek sizin göreviniz ondan önce.
ben neden bu parayla kızının aylık özel ihtiyacını ve aylık taksidini ödeyebileceğin bir özel okula göndermediğini anlamadım.
adam zaten evine bakıyor. Sen hem kendi bütçeni planlayamayıp hem adama kızıyorsun bence
Ters psikoloji bu. Korkmuşlar adamın ayrı evi yolu olacak, kuruş gelmeyecek diye. Eşin de onları yalancı çıkarmak uğruna kendi yetmiyor gibi sizin de cebinizi boşaltıp onlara akıtmış. Ama sorsan yine paragözsün yine paragözsün.Eskiden ailesi hep o kadın senin paran için evlendi parani yer diyolardi.adam beni somurdu sonra.ailesi de buna katkı verdi tabi.surekli ver ver deneylerinden belli.
Valla eski eş her boşanmış kadının hayalini yaşıyor. Faturasına kadar ödenip pazarı görülüyor ve üstüne koca derdi de yok. Harika! Allah boşanmanın da böylesini versin herkese. E sen niye şapkanı önüne alıp düşünmüyorsun? Paran yoksa yoktur annenden borç alıp vermek niye? Bir zahmet diğer hanımefendi hazretleri de çalışmıyorsa çalışıp faturasını ödesin. Arkadaşlar adamlarla evlenip bir çocuk doğurduk diye ömür boyu eşşek yerine koymaya gerek var mı? Belli ki medenice boşanılmış çocuğun ihtiyaçlarını karşılasın da kadının niye faturası filan ödeniyor? Diyelim ki kadın bu adamla evlenmeseydi nasıl hayatını idame ettirecekti?Boşandığı da eski eşi nafaka istemedi vermediler.ama eşim eski eşinin kirasını doğalgaz elektrik su telefon internet faturasını ödüyor.cocuklari özel okula gidiyor.esimin ablası eski gelinlerin in market ve makyaj ürünlerni alıyor.esimin annesi yemeklerini ve pazarını hallediyor.cocuguna bakicak tabii ki babası o.ama bana biraz fazla bakıyor gibi geliyor.
Aile değilsiniz, sen onun eli para tutan hizmetçisisin.Keşke biraz da bize geniş olsaydı gönlü.en son o benim kızım o evde kızım var tabi herşeyi yapicam.o benim annem tabi önceliğim anailem demesi beni çok üzdü.bizde 11 yıldır aileyiz. Bizde burda onu istiyoruz.inanin parasını istemiyorum borcumuz olmasın yeter.
Adam artık nasıl bir halt etti ise, kendi ailesi eski geline kol kanat germiş sadece çocuğa değil. Sorunu konu sahibine devretmişler, ellerindeki avuçlarındakini de alıyorlar, oh. Ben nedense herşeyi tam anlattığını düşünmüyorum konu sahibinin.Neden boşanmışlar bu kadar düşünmeye dert edinmeye devam edecekse. Belli ki ortada ciddi sorun yok. Görüşebiliyorlar ailece. Kadın başkasıyla da evlenme gibi bir durumu yok. İlginç.
Ya sanki gerilerde bişey okudum, adam ilk eşinden olan çocuğun okul taksidi için kaynanasından mı para istiyormuş ne? Daha doğrusu konu sahibine diyormuş. Mesele kızına bakması değil ki, mesele konu sahibinın öncelikler arasında son sırada olması. Evlenmesinler bu adamlar da, başlarına silah mı dayıyorlar? Ben de isterdim eşit düşünmek ama bunların sokakta sallaya sallaya erkeğim diye kabara kabara '' Erkek gadından güçlüdür, erkeksiz aç kalırlar aç. '' diye ağzından s.ça s.ça gezdiklerini görünce vazgeçiyorum.
Kadın boşanmak istemiş.univ. okumuş bu adamı ezmis.burnu havada bı kadın zaten bende tanıyorum.hep bı buyuklenerek bakma gibi durum var.birde evlilik zamanlarında çok bebek kaybı yaşamışlar eşimin bu yüzden psikolojisi bozulmuş.sonra eşim de boşanmak istiyorum demişler.bosanmalarina ailesi karşı çıkmış ama bı şekilde bosanilmis.benim bildiklerim bu ama başka bişey var mı bilmiyorumNeden boşanmışlar bu kadar düşünmeye dert edinmeye devam edecekse. Belli ki ortada ciddi sorun yok. Görüşebiliyorlar ailece. Kadın başkasıyla da evlenme gibi bir durumu yok. İlginç.
Eski eşe de aileye de sormadın değil mi? Ben olsam '' Sizin benle derdiniz ne? '' diye sorardım daha en başında.Kadın boşanmak istemiş.univ. okumuş bu adamı ezmis.burnu havada bı kadın zaten bende tanıyorum.hep bı buyuklenerek bakma gibi durum var.birde evlilik zamanlarında çok bebek kaybı yaşamışlar eşimin bu yüzden psikolojisi bozulmuş.sonra eşim de boşanmak istiyorum demişler.bosanmalarina ailesi karşı çıkmış ama bı şekilde bosanilmis.benim bildiklerim bu ama başka bişey var mı bilmiyorum
Sayarken eski eşini saadi tabii ama ailem diye gördüğünü düşünüyorum.benim kızım o evde tabii herseyini ben yapacağım diyor.kizin çok sorunları oldu bende bize de gelsin kızımla arkadaş olurlar yanımızda kalsın ona faydamiz olur dedim ama gelmedi kız.eski gelinlerin oğullarından çok önce tuttu ailesi.hep o bizim gelinimiz sen git ne yaparsan yap dediler.olk evlendigimizde eşim bir sene görüşmedi ama sonra başladılar gorusmeyeNe demek onlar benim ana ailem. siz yan aile misiniz? ana aile sizsiniz artı kızı ama annesi ablasi eski esi ana aileden nasil goruyor. Kızı sizin evinize geliyor mu? gelip sizin evinizde de vakit gecirmeli. aile kavrami budur. eski esde gayet baska biriyle evlenip ana ailesini kurabilir. onun ana ailesi de kendi kocasi kizi olur.
Buradan bakınca sanki eski es hala esinizin ailesine dahil gibi duruyor ama olmamalı. eski es de eski kayinvalideyle gorumceyle iliskiyi kesmeyerek kendini aileden eski kocasindan koparmiyor. bu saglikli değil.
Ha tamam. Lakin bence yine adil bir adam değil. Düşün, konu sahibinin parası ile evi geçindiriyor, kendi parası değil kendi kızına komple ailesine akıyor. Konu sahibinin yardımı ile kendi kızını okuturken iyi, konu sahibinin kızına gelince '' Anandan iste. '' Ben en çok errrkeğim diye kasıla kasıla gezmelerine irite oluyorum.O konu şöyle.. adamin kendi kızı ozel okula gidiyor. Bunu adam ve kızkardeşi yani kızının halası beraber karşılıyormuş. Konu sahibi kendi kızının da o okula.gitmesini isteyince birazını karsilayabilirim birazını da annen karsilasin demiş.
Sonuçta kendi kızının okul taksidini bile tek basina ödemiyorsa konu sahibininkini de ödeyemez. Bana normal geldi.
Eski eşine birde ablasına sordum.eski eşim benim hiçbir şekilde sizinle derdim olmamaz ben ayrılmayı istedim zaten diyor.kiziyla ilgilensin ben ondan maddi manevi bişey istemem diyor.ablasi benim de borcum var bende ona yardım tabii edecek bize yardım dediEski eşe de aileye de sormadın değil mi? Ben olsam '' Sizin benle derdiniz ne? '' diye sorardım daha en başında.
Eşin hala eski eşini seviyor, haberin olsun.Eski eşine birde ablasına sordum.eski eşim benim hiçbir şekilde sizinle derdim olmamaz ben ayrılmayı istedim zaten diyor.kiziyla ilgilensin ben ondan maddi manevi bişey istemem diyor.ablasi benim de borcum var bende ona yardım tabii edecek bize yardım dedi
Annemin biraz sıkıntısı var.benimde borcum var artık.evimde eksiğimiz yok çok şükür olsada söyleyince alır yada sorar bişey eksikmi alalım diye.esimin ablası emekli.ablasi çalışıyor ama beraber yaşadıkları icin yetmiyor diyo.eski eşimden çok zor şekilde ayrıldım.sonra eski eşim cezaevine girdi daha da çıkmadı.cocuguma bı katkısı olmadı hiç.cocuk istemem çok ayrı bı konu ama yadirgamaniz normal.Ben sizi çok da haklı bulmadım. Konu içeriğindeki yorumlarınızı da okudum. Eski eşin çalışsın diyorsunuz adama, bu sizlik bir konu değil ki ister çalışır ister çalışmazadam öz kızına tabi ki bakacak bütün masrafları karşılayacak, keşke bütün boşanan babalar böyle olsa. Sizin kızınızın veya evinizin de bir eksiği yokmuş ki.. eşinizin durumu iyi belli ki, ama tek ailesi siz değilsiniz eski eşine de kızına da sorumlulukları var. O yüzden geliri bölünüyor..
Eşiniz anne babasına ne kadar bakıyor peki? Hiç mi gelirleri yok?
Sizin kızınızın babası nerelerde peki? Kızınız için maddi bir katkısı yok mu?
Bir de eşiniz çocuk istemediği halde ve bunun için kendince en garanti yonetmi denediği halde o şekilde nasıl hamile kalırım diye konu açmışsınız onu da yadırgadım. Çocuk iki tarafın da istemesiyle olmalı.
Gelinim gelinim diye sürekli peşinden kosuyolar.en son eski eşi çalıştığında orada bı tanıdım vardı.senin kv kadına borek yapmış işyerine getirdi herkes yedi falan dedi ne diyeyim afiyet olsun dedim.Evli olmama ragmen gorumcem 1 kere bile market veya makyaj alisverisimi yapmadi. Kv ne yemek ne pazar isine karisti. Ex gelin sansliymis. Boyle 1 kayin ailesine dusemedik yahu.
Kadın boşanmak istemiş.univ. okumuş bu adamı ezmis.burnu havada bı kadın zaten bende tanıyorum.hep bı buyuklenerek bakma gibi durum var.birde evlilik zamanlarında çok bebek kaybı yaşamışlar eşimin bu yüzden psikolojisi bozulmuş.sonra eşim de boşanmak istiyorum demişler.bosanmalarina ailesi karşı çıkmış ama bı şekilde bosanilmis.benim bildiklerim bu ama başka bişey var mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?