Adamın tarafı gayet net.kizim diyor başka bişey demiyor.sunu biz vermesk diyorum olur mu o benim annem diyor bı laf edecek olsam ailesini savunmaya geçiyor.senin kızın kızda benim ki ne diyorum ne eksiği var neyini ayırdım diyor.ben çalışmıyorum bu arada vefat eden babamdan gelirim var.Yok ya esının hayatı yolunda gayet. Eskı karın ise girsin diyormus konu sahıbı makyaj malzemelerini de biz almayalım diyormus, kızım evde tek kalmasın giremez diyormus.
Ama konu sahıbı calısıyor mesela, kızı tek kalıyor.
Konu sahıbı bu sene bende kızımı ozel okula vermek istiyorum diyormus konu sahıbı, kocası ikisine birden yetemeyız diyormus ama kendı kızı ozel okula gidiyor konu sahipleri oduyor gene.
Adamın tarafı belli yanı, arada kalmamıs.
O kadar kişiye bakacak durumu yoksa sizinle neden evleniyor? Ayağını yorganına göre uzatsaymis. Siz olmasanız hiç bakamayacak o zaman onlara? Size bir faydası yok çünküNormalde ben bosanirdim zaten.annem ve kızım elimi kolumu baya bağladı o ayrı bı konu başlığı.ama o kadar kişiye bakicak derken evliliğimiz elimizde kaldi
Eski eşi çalışıyor mu?Adamın tarafı gayet net.kizim diyor başka bişey demiyor.sunu biz vermesk diyorum olur mu o benim annem diyor bı laf edecek olsam ailesini savunmaya geçiyor.senin kızın kızda benim ki ne diyorum ne eksiği var neyini ayırdım diyor.ben çalışmıyorum bu arada vefat eden babamdan gelirim var.
Çalısıyormus ya uzuldugum noktada bu.Yok artık ya millette peygamber sabrı var gerçekten. Çalışıyormus dimi konu sahibi? Koca ay çalış et kazandığın para adamın ailesine eski eşine gitsin. Oldu ya
Nafaka istememiş eski eşi.nafaka bağlı değil.cocugum o evde yaşıyor diye evin bütün giderlerini karşılıyor.ailesine bakma sebebi ablası çok yardımcı oluyor onlara da ben destek oluyorum diyor.ablasi anne ve babasıyla beraber yaşıyor.cocuk yapma istediğim bu durumdan önce de vardıEski eşine ne anlamda bakıyor nafaka falan bağlı heralde onu kast ettiniz. Ailesine neden bakma ihtiyacı duyuyor gelirlerini yok ne kadar kazanıyorki. Ayrıca gerçekten bu durumda bir çocuk yapma isteğinizi gerçekten anlamadım
Sizin borcunuz bitmez ki.Evet eşim çocuk hiç ostemedi.borcumuz bitsin durumumuz düzelsin çocuk bakmak çok büyük sorumluluk diye diye 11 yil geçti.bende çok istiyorum çok istiyorum ama yok.ailesi çok karşı çıktı ama çok kavga ettiler uzun süre gorusmediler çocuğumuz olsun da istediler ama 11 yıl oldu halen bosanacaklar diye beklediklerini düşünmüyorum.onlarin rahatına geliyor görüşmüyoruz diye her dakka eşimden para istemek.pazar parası bilmem ne parası.ama ben son 2 aydır para vermiyorum artık
Okudukça sinirlendim. Konu sahibini belli ki suistimal ediyor iyi niyetinden faydalanıyor. Bunlar çok ağır şeyler. Insanlar birine 10 lira verince bile ne olacak diye düşünürken para çok zahmetli kazanırken kocamın eski karısına gidecek tek kuruş beni çıldırttırdı.Yok ya esının hayatı yolunda gayet. Eskı karın ise girsin diyormus konu sahıbı makyaj malzemelerini de biz almayalım diyormus, kızım evde tek kalmasın giremez diyormus.
Ama konu sahıbı calısıyor mesela, kızı tek kalıyor.
Konu sahıbı bu sene bende kızımı ozel okula vermek istiyorum diyormus konu sahıbı, kocası ikisine birden yetemeyız diyormus ama kendı kızı ozel okula gidiyor konu sahipleri oduyor gene.
Adamın tarafı belli yanı, arada kalmamıs.
Burda kanunsuz bir durum var nasıl maaş alıyorsunuz evli isenizAdamın tarafı gayet net.kizim diyor başka bişey demiyor.sunu biz vermesk diyorum olur mu o benim annem diyor bı laf edecek olsam ailesini savunmaya geçiyor.senin kızın kızda benim ki ne diyorum ne eksiği var neyini ayırdım diyor.ben çalışmıyorum bu arada vefat eden babamdan gelirim var.
Konu sahıbı 11 yıldır evli ve adamın ailesine bir kere gıtmemıs konu sahibini kabul etmemısler, eski gelinle beraberler hala yiyip ıcıyorlar. Ama sıkıstıklarında parayı konu sahıbı veriyor.Okudukça sinirlendim. Konu sahibini belli ki suistimal ediyor iyi niyetinden faydalanıyor. Bunlar çok ağır şeyler. Insanlar birine 10 lira verince bile ne olacak diye düşünürken para çok zahmetli kazanırken kocamın eski karısına gidecek tek kuruş beni çıldırttırdı.
Hani iyi niyetli düşünüyorum ama eski eş de evde keyfinde.
Konu sahibi üzülerek demek isterim ki eşiniz size yeteri kadar değer vermiyor ve sizi suistimal ediyor fazlasıyla. Ileride kiziniz da biraz daha anlayinca size kizacak cunku eşinizin yaptığı sizi sanıyorum ki "kullanmak" kelimesinin fazlasıyla karşılığı. Sahiden sert yorum yapmak hiç tarzım değil ama biraz gözünüzü açın lütfen. Kızınızı canınızı düşünün..
Çalışmıyormus vefat eden babadan geliri varmış konu sahibinin. Üzmek istemem ama adam sırf bu gelir için bile evlilik yapmış olabilir. Yani konu sahibi eğer bu adamla evli olmasa kızını özel okula gönderecek gelire sahipse ama gelirini eşine verdiği için yapamıyorsa adamla evli kalarak Kendi çocuğunun geleceğiyle oynuyor ister istemez. Ne münasebet ya. Yeni bir eşle yaptığı evliliğe aile olarak bakamıyorsa evlenmeseymis paşamÇalısıyormus ya uzuldugum noktada bu.
Sen calis didin ama borc ıcınde yuz.
Konu sahıbı eskı es ıcın calıssın diyormus kocasına, kocası kız tek mı kalsın diyormus kızı ıcın.
Ama konu sahıbının cocugu tek kalıyor annesı calısırken.
Adamın kızı ozel okula gidiyor, konu sahıbı bu sene bizimkinide gonderelım diyormus adam ikisini ödeyemeyiz diyormus ama adamın kızının okulunu belki konu sahıbı oduyor.. Bilmiyor onu.
Enteresan ve sinir edici olaylar
Nıkahınız var mı sizin? Ben paraları sizden aldıgı ıcın sizi calısıyorsunuz sandım.Adamın tarafı gayet net.kizim diyor başka bişey demiyor.sunu biz vermesk diyorum olur mu o benim annem diyor bı laf edecek olsam ailesini savunmaya geçiyor.senin kızın kızda benim ki ne diyorum ne eksiği var neyini ayırdım diyor.ben çalışmıyorum bu arada vefat eden babamdan gelirim var.
Yani bu adamla ortak hiç bişeyiniz yok ki. Borçlarından bile bi habersiniz. 11 senedir size ne katmış, Sizi aşağı çekmekten başka ne yapmış? Kızınız niye elinizi kolunuzu baglasın ki tam da kızınız için boşanın zaten. Sizin kızınızın hakkıyla eşinizin kızı özel okula gidiyor, eski eş keyfine bakıyor aile etrafında pervane. Yazık değil mi size ve evladınıza? Ömür boyu hep kendinizden vererek veya Başkalarından arta kalanlarla yaşayamazsınız ki.Normalde ben bosanirdim zaten.annem ve kızım elimi kolumu baya bağladı o ayrı bı konu başlığı.ama o kadar kişiye bakicak derken evliliğimiz elimizde kaldi
Haklısınız.ben hep eski eşine ablası falan bakıyor diye bileyordum.malum ailesiyle görüşmüyoruz.ama 2 aydır biriktirdiğim parayı anneme veriyorum bende durmasın diye.kizim büyüdükçe ben bunları düşünmeye başladım.baktim adam da değişim yok kızımın garantisi olsun istiyorum.ama bu adamın da düzelmesi lazım yoksa ayrılmanız an meselesi.gerci ayrılmamiz da kolay olmaz gibi geliyor banaOkudukça sinirlendim. Konu sahibini belli ki suistimal ediyor iyi niyetinden faydalanıyor. Bunlar çok ağır şeyler. Insanlar birine 10 lira verince bile ne olacak diye düşünürken para çok zahmetli kazanırken kocamın eski karısına gidecek tek kuruş beni çıldırttırdı.
Hani iyi niyetli düşünüyorum ama eski eş de evde keyfinde.
Konu sahibi üzülerek demek isterim ki eşiniz size yeteri kadar değer vermiyor ve sizi suistimal ediyor fazlasıyla. Ileride kiziniz da biraz daha anlayinca size kizacak cunku eşinizin yaptığı sizi sanıyorum ki "kullanmak" kelimesinin fazlasıyla karşılığı. Sahiden sert yorum yapmak hiç tarzım değil ama biraz gözünüzü açın lütfen. Kızınızı canınızı düşünün..
Evliyken alınıyor mu o maaşAdamın tarafı gayet net.kizim diyor başka bişey demiyor.sunu biz vermesk diyorum olur mu o benim annem diyor bı laf edecek olsam ailesini savunmaya geçiyor.senin kızın kızda benim ki ne diyorum ne eksiği var neyini ayırdım diyor.ben çalışmıyorum bu arada vefat eden babamdan gelirim var.
Bu adamla 11 yıldır mi evliymis?Konu sahıbı 11 yıldır evli ve adamın ailesine bir kere gıtmemıs konu sahibini kabul etmemısler, eski gelinle beraberler hala yiyip ıcıyorlar. Ama sıkıstıklarında parayı konu sahıbı veriyor.
Kocası veriyor diyecegım de, konu sahibi kocasına veriyor kocası o aileye.
O aileye bakabıldıgıne gore kredi odeyebıldıgıne gore kızını da ozel okula yollar gibime geliyorÇalışmıyormus vefat eden babadan geliri varmış konu sahibinin. Üzmek istemem ama adam sırf bu gelir için bile evlilik yapmış olabilir. Yani konu sahibi eğer bu adamla evli olmasa kızını özel okula gönderecek gelire sahipse ama gelirini eşine verdiği için yapamıyorsa adamla evli kalarak Kendi çocuğunun geleceğiyle oynuyor ister istemez. Ne münasebet ya. Yeni bir eşle yaptığı evliliğe aile olarak bakamıyorsa evlenmeseymis paşam
Evet evlenince kesiliyor diye biliyordum ben deEvliyken alınıyor mu o maaş
Kocasi kazansın versin neticede kendi ailesi. Ama konu sahibinin onlarla hiçbir bağı yok. Madem borç var, herkes elini taşın altına koyacak..Konu sahıbı 11 yıldır evli ve adamın ailesine bir kere gıtmemıs konu sahibini kabul etmemısler, eski gelinle beraberler hala yiyip ıcıyorlar. Ama sıkıstıklarında parayı konu sahıbı veriyor.
Kocası veriyor diyecegım de, konu sahibi kocasına veriyor kocası o aileye.
MalesefBu adamla 11 yıldır mi evliymis?
Nikahimiz var.babamin dükkanları ve apartları vardı kardeşimle onların kira gelirlerini alıyoruz.ben çalışıyorum ama evden tişört tasarımı yapıyorum tabi onunda karşı oluyor bana.ben eski eşimden çok çektim o yüzden düzelsin istiyorum.ailesi bizden uzaklassin istiyorum.cunku eşimde artık zorlanıyor dile getiriyor ama masraflar bitmiyor.Nıkahınız var mı sizin? Ben paraları sizden aldıgı ıcın sizi calısıyorsunuz sandım.
Rahmetli babamın parasını da yedirmezsın o aileye ama ya.
Ne parası alıyorsunuz babanızdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?