Hep mi para yok olur bı adamda

Adamın tarafı gayet net.kizim diyor başka bişey demiyor.sunu biz vermesk diyorum olur mu o benim annem diyor bı laf edecek olsam ailesini savunmaya geçiyor.senin kızın kızda benim ki ne diyorum ne eksiği var neyini ayırdım diyor.ben çalışmıyorum bu arada vefat eden babamdan gelirim var.

Normalde ben bosanirdim zaten.annem ve kızım elimi kolumu baya bağladı o ayrı bı konu başlığı.ama o kadar kişiye bakicak derken evliliğimiz elimizde kaldi
O kadar kişiye bakacak durumu yoksa sizinle neden evleniyor? Ayağını yorganına göre uzatsaymis. Siz olmasanız hiç bakamayacak o zaman onlara? Size bir faydası yok çünkü

Eski eşi çalışıyor mu?

Yok artık ya millette peygamber sabrı var gerçekten. Çalışıyormus dimi konu sahibi? Koca ay çalış et kazandığın para adamın ailesine eski eşine gitsin. Oldu ya
Çalısıyormus ya uzuldugum noktada bu.
Sen calis didin ama borc ıcınde yuz.

Konu sahıbı eskı es ıcın calıssın diyormus kocasına, kocası kız tek mı kalsın diyormus kızı ıcın.
Ama konu sahıbının cocugu tek kalıyor annesı calısırken.

Adamın kızı ozel okula gidiyor, konu sahıbı bu sene bizimkinide gonderelım diyormus adam ikisini ödeyemeyiz diyormus ama adamın kızının okulunu belki konu sahıbı oduyor.. Bilmiyor onu.
Enteresan ve sinir edici olaylar

Nafaka istememiş eski eşi.nafaka bağlı değil.cocugum o evde yaşıyor diye evin bütün giderlerini karşılıyor.ailesine bakma sebebi ablası çok yardımcı oluyor onlara da ben destek oluyorum diyor.ablasi anne ve babasıyla beraber yaşıyor.cocuk yapma istediğim bu durumdan önce de vardı

Sizin borcunuz bitmez ki.
Müge Anli' ya bağlayacağım, bizi çıldırtmak istiyorsunuz sanırım

Siz daha çok beklersiniz, hoş böyle bir adamdane çocuk sahibi olmamanız daha iyi. Çünkü önceliği yine kızı, eski eşi ve ailesi olacak. Siz iki çocuğun masrafıyla uğrasmak zorunda kalacaksınız.

Okudukça sinirlendim. Konu sahibini belli ki suistimal ediyor iyi niyetinden faydalanıyor. Bunlar çok ağır şeyler. Insanlar birine 10 lira verince bile ne olacak diye düşünürken para çok zahmetli kazanırken kocamın eski karısına gidecek tek kuruş beni çıldırttırdı.
Hani iyi niyetli düşünüyorum ama eski eş de evde keyfinde.
Konu sahibi üzülerek demek isterim ki eşiniz size yeteri kadar değer vermiyor ve sizi suistimal ediyor fazlasıyla. Ileride kiziniz da biraz daha anlayinca size kizacak cunku eşinizin yaptığı sizi sanıyorum ki "kullanmak" kelimesinin fazlasıyla karşılığı. Sahiden sert yorum yapmak hiç tarzım değil ama biraz gözünüzü açın lütfen. Kızınızı canınızı düşünün..

Burda kanunsuz bir durum var nasıl maaş alıyorsunuz evli iseniz

Konu sahıbı 11 yıldır evli ve adamın ailesine bir kere gıtmemıs konu sahibini kabul etmemısler, eski gelinle beraberler hala yiyip ıcıyorlar. Ama sıkıstıklarında parayı konu sahıbı veriyor.
Kocası veriyor diyecegım de, konu sahibi kocasına veriyor kocası o aileye.

Çalışmıyormus vefat eden babadan geliri varmış konu sahibinin. Üzmek istemem ama adam sırf bu gelir için bile evlilik yapmış olabilir. Yani konu sahibi eğer bu adamla evli olmasa kızını özel okula gönderecek gelire sahipse ama gelirini eşine verdiği için yapamıyorsa adamla evli kalarak Kendi çocuğunun geleceğiyle oynuyor ister istemez. Ne münasebet ya. Yeni bir eşle yaptığı evliliğe aile olarak bakamıyorsa evlenmeseymis paşam

Nıkahınız var mı sizin? Ben paraları sizden aldıgı ıcın sizi calısıyorsunuz sandım.
Rahmetli babanın parasını da yedirmezsın o aileye ama ya.
Ne parası alıyorsunuz babanızdan?

Normalde ben bosanirdim zaten.annem ve kızım elimi kolumu baya bağladı o ayrı bı konu başlığı.ama o kadar kişiye bakicak derken evliliğimiz elimizde kaldi
Yani bu adamla ortak hiç bişeyiniz yok ki. Borçlarından bile bi habersiniz. 11 senedir size ne katmış, Sizi aşağı çekmekten başka ne yapmış? Kızınız niye elinizi kolunuzu baglasın ki tam da kızınız için boşanın zaten. Sizin kızınızın hakkıyla eşinizin kızı özel okula gidiyor, eski eş keyfine bakıyor aile etrafında pervane. Yazık değil mi size ve evladınıza? Ömür boyu hep kendinizden vererek veya Başkalarından arta kalanlarla yaşayamazsınız ki.

Haklısınız.ben hep eski eşine ablası falan bakıyor diye bileyordum.malum ailesiyle görüşmüyoruz.ama 2 aydır biriktirdiğim parayı anneme veriyorum bende durmasın diye.kizim büyüdükçe ben bunları düşünmeye başladım.baktim adam da değişim yok kızımın garantisi olsun istiyorum.ama bu adamın da düzelmesi lazım yoksa ayrılmanız an meselesi.gerci ayrılmamiz da kolay olmaz gibi geliyor bana

Evliyken alınıyor mu o maaş

Bu adamla 11 yıldır mi evliymis?

O aileye bakabıldıgıne gore kredi odeyebıldıgıne gore kızını da ozel okula yollar gibime geliyor

Kocasi kazansın versin neticede kendi ailesi. Ama konu sahibinin onlarla hiçbir bağı yok. Madem borç var, herkes elini taşın altına koyacak..

Nıkahınız var mı sizin? Ben paraları sizden aldıgı ıcın sizi calısıyorsunuz sandım.
Rahmetli babamın parasını da yedirmezsın o aileye ama ya.
Ne parası alıyorsunuz babanızdan?
Nikahimiz var.babamin dükkanları ve apartları vardı kardeşimle onların kira gelirlerini alıyoruz.ben çalışıyorum ama evden tişört tasarımı yapıyorum tabi onunda karşı oluyor bana.ben eski eşimden çok çektim o yüzden düzelsin istiyorum.ailesi bizden uzaklassin istiyorum.cunku eşimde artık zorlanıyor dile getiriyor ama masraflar bitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…