- 18 Temmuz 2016
- 4.714
- 13.077
- 208
Adam Cocugunu bıle ıstedıgın okula yollamıyor. Seni borca sokuyor. Borcumuz var dıyıp size bısey yapmiyor, eskı esın makyaj malzemeleri dahi alınıyor. Sen o yardım ettıgın aileye hıc gıtmrmıssın acıkcası kocanın da Isıne gelmıs. Belki sen aralarına gırsrn eski esi uzaklaşmak zorunda kalacaktı bu yuzden de seni sokmadı ortama.
Nerden tutsak elimizde kalıyor. Yıllarca neden katlandınız bu adama?
Yazdıkların bıle kafama yattı, konu sahıbı bu aıle ve adama neden katlanıp borc ıcınde yuzmeye devam ediyor bu yatmadıBen adamin diger kadindan resmi olarak bosanmis olsada, gercekden bosanmamis olduguna inanmaya basladim. Aile de konu sahibini bu yüzden istemiyor. Yoksa var Mi Baska bir aciklamasi. Niye diger kadinin makyaj malzemesine kadar alinsin?
Evet haklısınız.ama aşktan demiyorum bunları.esiki savunacak değilim konuyu açtım ki savunayim diye değil bu adamı bı şekilde düzeltebilir miyim diye.zor durumda inşallah kalmam ama böyle bı ihtimal maalesef var.evimize bakmadı dolabı doldurması jest değil tabii ki bunu bende yapıyorum evime.evladimi düşündüğüm için artık bunlar zoruma gidiyor.cunku borç bitmiyor masraf bitmiyor ama çocuğum büyüyor.zaman geçiyor bu daha ne kadar devam edecek.ben bunun çözümünü bulmak istiyorumBız ne desek bos.
Bu tip adamlara kadın asık oluyor genelde. Bu ozverının temelinde ask var ama ask boyle bisey degıl. Onu da zor durumda kalınca anlayacak.
Adam nerden tutsak elimizde kalıyor. Konu sahıbı dolabı dolduruyor dıyıp savunuyor. E krediyi konu sahıbı cekmıs dolabı da doldursun bır zahmet.
Bu jest gıbı geliyor kadına.
Evladı olan insanın oncelıgı evladı olmalı, somurucu koca degıl bunu bilir bunu soylerım.
Sonra ne oldu yani kız kardeşiniz geri ödedi mi? Borç mu vermişti eşiniz?Evliliğimizin ilk zamanlarında eşimin durumu daha iyiydi.kiz kardeşim çok zor durumdaydı.uzun süre kız kardeşime ailesine yardım etti.herseyi yaptı sonra biraz düzeldi kardeşimin durumu.ama o zamanlarda da kendi ailesine eski eşine bakıyordu zaten.
11 yıldır degısmemıs sence degısır mı bu adam?Evet haklısınız.ama aşktan demiyorum bunları.esiki savunacak değilim konuyu açtım ki savunayim diye değil bu adamı bı şekilde düzeltebilir miyim diye.zor durumda inşallah kalmam ama böyle bı ihtimal maalesef var.evimize bakmadı dolabı doldurması jest değil tabii ki bunu bende yapıyorum evime.evladimi düşündüğüm için artık bunlar zoruma gidiyor.cunku borç bitmiyor masraf bitmiyor ama çocuğum büyüyor.zaman geçiyor bu daha ne kadar devam edecek.ben bunun çözümünü bulmak istiyorum
Konu sahıbı kocasının eski karısına kızına ve onu kabul etmeyen ailesıne bakiyor.Sonra ne oldu yani kız kardeşiniz geri ödedi mi? Borç mu vermişti eşiniz?
Eski eşinden yada ailesinden hiç ümidim yok.esim daha ne kadar çalışıp bakacak ki.bigun onunda canına tak edecek diye bekledim ben.bu sene baktım ki oda zorlanmaya başladı artık.nkrmalde kuzeninden borç almazdı onu da aldı.artik gücünün yetmediği yerde borç alıyor.bunu görünce bende korkuyorum11 yıldır degısmemıs sence degısır mı bu adam?
Veya o aıle?
Ya da eski karısı yeter ya amma parasını yedik dıyıp insafa gelir mi?
Evet haklısınız.ama aşktan demiyorum bunları.esiki savunacak değilim konuyu açtım ki savunayim diye değil bu adamı bı şekilde düzeltebilir miyim diye.zor durumda inşallah kalmam ama böyle bı ihtimal maalesef var.evimize bakmadı dolabı doldurması jest değil tabii ki bunu bende yapıyorum evime.evladimi düşündüğüm için artık bunlar zoruma gidiyor.cunku borç bitmiyor masraf bitmiyor ama çocuğum büyüyor.zaman geçiyor bu daha ne kadar devam edecek.ben bunun çözümünü bulmak istiyorum
Yok kardeşime borç vermedi.kardesimde ödemedi.esim kardeşime çok yardım etti.gecen sene de kardeşimin çocuğu oldu herseyini eşim karşıladı.anneanneme de çok yardım ediyor.ne eksiği varsa alır götürür getirir.ama ailesi kadar değil tabiKonu sahıbı kocasının eski karısına kızına ve onu kabul etmeyen ailesıne bakiyor.
İnsallah kız kardesıne borc vermemislerdır geri odememıstır.
Onu biliyorum da eşi de evliliklerinin ilk zamanı konu sahibinin kız kardeşine yardımcı olmuş. Ben eşinin tavrını biraz merak ettim. Sanki eşi de arada derede kalmış gibiKonu sahıbı kocasının eski karısına kızına ve onu kabul etmeyen ailesıne bakiyor.
İnsallah kız kardesıne borc vermemislerdır geri odememıstır.
Sorumluluklarını başkalarının yardımı olmadan halledemeyen bi adam neden 2. Evlilik yapar ki? Kendi kızını hala yardımıyla, sizin kızınızı anneanne yardımıyla, eski eşi yeni eşin parasıyla oh ne güzel ya. Neresinden tutsan elinde kalıyor adam boşanın.Kızı 3 yıldır özel okula gidiyor.ablasi ile eşim ortak ödüyor.benim kızımda bu sene liseye gecicek eğer düzgün biter bulamazsak gönderelim dedim.iki masrafı nasıl kaldiririz diyor.annen yardım etsin bende ekleyeyim olur dedi.ama annem bu sene ödeyecek durumda değil.benimde zoruma gidiyor bu durum
Sızın verdiğiniz parayla ya da cektıgınız kredilerle yapıyor. Maas alıp maasıyla yapmiyor yardımları.Yok kardeşime borç vermedi.kardesimde ödemedi.esim kardeşime çok yardım etti.gecen sene de kardeşimin çocuğu oldu herseyini eşim karşıladı.anneanneme de çok yardım ediyor.ne eksiği varsa alır götürür getirir.ama ailesi kadar değil tabi
Eski eşin makyaj malzemeleri mevzusu neymiş kaçırdım?Adam Cocugunu bıle ıstedıgın okula yollamıyor. Seni borca sokuyor. Borcumuz var dıyıp size bısey yapmiyor, eskı esın makyaj malzemeleri dahi alınıyor. Sen o yardım ettıgın aileye hıc gıtmrmıssın acıkcası kocanın da Isıne gelmıs. Belki sen aralarına gırsrn eski esi uzaklaşmak zorunda kalacaktı bu yuzden de seni sokmadı ortama.
Nerden tutsak elimizde kalıyor. Yıllarca neden katlandınız bu adama?
Evet eşim çocuk hiç ostemedi.borcumuz bitsin durumumuz düzelsin çocuk bakmak çok büyük sorumluluk diye diye 11 yil geçti.bende çok istiyorum çok istiyorum ama yok.ailesi çok karşı çıktı ama çok kavga ettiler uzun süre gorusmediler çocuğumuz olsun da istediler ama 11 yıl oldu halen bosanacaklar diye beklediklerini düşünmüyorum.onlarin rahatına geliyor görüşmüyoruz diye her dakka eşimden para istemek.pazar parası bilmem ne parası.ama ben son 2 aydır para vermiyorum artıkEşiniz 11 yıldır bu kadın benim eşim deyip size sahip çıkmamis ailesine karşı. Siz yok saymış onların yanında. Belki eşi öyle istiyordur. Ortak bir çocuğunuz olmasını da istemiyor, başka bir konunuzu da gördüm.
Siz de esinizin kazandığı parayı evin dışında harcamasına seyirci kalıyorsunuz, kendi evladıniz için kenara koyduğunuz paradan veriyorsunuz, onun kızı özel okula gidecek çünkü. Eski eşin özel ihtiyaçlarına karşılanacak önemli tabi bunlar.
Yok ya esının hayatı yolunda gayet. Eskı karın ise girsin diyormus konu sahıbı makyaj malzemelerini de biz almayalım diyormus, kızım evde tek kalmasın giremez diyormus adam..Onu biliyorum da eşi de evliliklerinin ilk zamanı konu sahibinin kız kardeşine yardımcı olmuş. Ben eşinin tavrını biraz merak ettim. Sanki eşi de arada derede kalmış gibi
Valla konuda mi yorumda mı ne yazıyordu, makyaj malzemelerini bıle alıyorlar kadının dıye.. Bulursam atarım.Eski eşin makyaj malzemeleri mevzusu neymiş kaçırdım?
Normalde ben bosanirdim zaten.annem ve kızım elimi kolumu baya bağladı o ayrı bı konu başlığı.ama o kadar kişiye bakicak derken evliliğimiz elimizde kaldiSorumluluklarını başkalarının yardımı olmadan halledemeyen bi adam neden 2. Evlilik yapar ki? Kendi kızını hala yardımıyla, sizin kızınızı anneanne yardımıyla, eski eşi yeni eşin parasıyla oh ne güzel ya. Neresinden tutsan elinde kalıyor adam boşanın.
Eski eşine ne anlamda bakıyor nafaka falan bağlı heralde onu kast ettiniz. Ailesine neden bakma ihtiyacı duyuyor gelirlerini yok ne kadar kazanıyorki. Ayrıca gerçekten bu durumda bir çocuk yapma isteğinizi gerçekten anlamadımHerkese iyi geceler.ben artık düşün düşün bı yol bulamadım.esimle 2. Evliliklerimiz.onun ilk evliliğinden kızı var benim de bir kızım var.kizim ben eşim beraber yaşıyoruz.cok şükür çok iyi babalık yapıyor kızıma o büyüttü neredeyse.biz evlendigimizde eşimin ailesi beni istemedi.daha doğrusu kimseyi istemediler eski gelinlerin istediler.ama biz evlendik.11 yıldır evliyiz bir kez eşimin ailesiyle görüşmedik.esim gider görür yemek yerler beraber olurlar ama biz hiç görüşmüyoruz.sonra çocuğunuzda olmadı eşim istemedi halen istemiyor.cocuga bakmak büyük sorumluluk iki çocuğumuz var diye.esimin ailesi halen eski gelinleriyle beraber.ayni sokakta oturuyolar.yedikleri içtikleri bir.ayrilmadilar yani.esimin ablası eşime maddi anlamda yardımcı oluyor.bende yardımcı oluyorum.ama eşim hem eski ailesine hem kendi ailesine hem bizim aileye bakıyor.3 ev gecindiriyor.gecen ay halasının oğlu borç yolladı ablası para verdi ben para verdim annemden borç aldım verdim ayrıca.ama halen para yok para yok diyor.ben ayrıca birikim yapayım çok borcumuz var diyorum eşim para yok dedikçe veriyorum.ama benimde kredi borcum var.artik ne diyeceğini ne yapacağımı şaşırıyorum.ablasina eski eşine kızına annesine herkese bu adam bakıyor.bizimde çok borcumuz var.benimde çok borcum var ama bize gelince para yok diyor.evimizde herseyimiz tam alıyor eksik etmiyor çok şükür hakkını yiyemem.ama borcumuz var abi.aolene de biraz az destek ol bari diyorum artık içimden.
Yok artık ya millette peygamber sabrı var gerçekten. Çalışıyormus dimi konu sahibi? Koca ay çalış et kazandığın para adamın ailesine eski eşine gitsin. Oldu yaValla konuda mi yorumda mı ne yazıyordu, makyaj malzemelerini bıle alıyorlar kadının dıye.. Bulursam atarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?