Hep mi para yok olur bı adamda

Ben adamin diger kadindan resmi olarak bosanmis olsada, gercekden bosanmamis olduguna inanmaya basladim. Aile de konu sahibini bu yüzden istemiyor. Yoksa var Mi Baska bir aciklamasi. Niye diger kadinin makyaj malzemesine kadar alinsin?

Ben adamin diger kadindan resmi olarak bosanmis olsada, gercekden bosanmamis olduguna inanmaya basladim. Aile de konu sahibini bu yüzden istemiyor. Yoksa var Mi Baska bir aciklamasi. Niye diger kadinin makyaj malzemesine kadar alinsin?
Yazdıkların bıle kafama yattı, konu sahıbı bu aıle ve adama neden katlanıp borc ıcınde yuzmeye devam ediyor bu yatmadı
Hele de okul muhabbetinden sonra...
Annemle ben oderız demıs yahu.
Annem neden odesın ya?

Evet haklısınız.ama aşktan demiyorum bunları.esiki savunacak değilim konuyu açtım ki savunayim diye değil bu adamı bı şekilde düzeltebilir miyim diye.zor durumda inşallah kalmam ama böyle bı ihtimal maalesef var.evimize bakmadı dolabı doldurması jest değil tabii ki bunu bende yapıyorum evime.evladimi düşündüğüm için artık bunlar zoruma gidiyor.cunku borç bitmiyor masraf bitmiyor ama çocuğum büyüyor.zaman geçiyor bu daha ne kadar devam edecek.ben bunun çözümünü bulmak istiyorum

Sonra ne oldu yani kız kardeşiniz geri ödedi mi? Borç mu vermişti eşiniz?

11 yıldır degısmemıs sence degısır mı bu adam?
Veya o aıle?
Ya da eski karısı yeter ya amma parasını yedik dıyıp insafa gelir mi?

11 yıldır degısmemıs sence degısır mı bu adam?
Veya o aıle?
Ya da eski karısı yeter ya amma parasını yedik dıyıp insafa gelir mi?
Eski eşinden yada ailesinden hiç ümidim yok.esim daha ne kadar çalışıp bakacak ki.bigun onunda canına tak edecek diye bekledim ben.bu sene baktım ki oda zorlanmaya başladı artık.nkrmalde kuzeninden borç almazdı onu da aldı.artik gücünün yetmediği yerde borç alıyor.bunu görünce bende korkuyorum

Bence kizini okuldan Al, bi ise Sok, kazancini da Al esinin eski esine vermeye basla. Yazik simdi esinin kizinin özel okulda paraya falan ihtiyaci olur Dimi......

Konu sahıbı kocasının eski karısına kızına ve onu kabul etmeyen ailesıne bakiyor.
İnsallah kız kardesıne borc vermemislerdır geri odememıstır.
Yok kardeşime borç vermedi.kardesimde ödemedi.esim kardeşime çok yardım etti.gecen sene de kardeşimin çocuğu oldu herseyini eşim karşıladı.anneanneme de çok yardım ediyor.ne eksiği varsa alır götürür getirir.ama ailesi kadar değil tabi

Eşiniz 11 yıldır bu kadın benim eşim deyip size sahip çıkmamis ailesine karşı. Siz yok saymış onların yanında. Belki eşi öyle istiyordur. Ortak bir çocuğunuz olmasını da istemiyor, başka bir konunuzu da gördüm.

Siz de esinizin kazandığı parayı evin dışında harcamasına seyirci kalıyorsunuz, kendi evladıniz için kenara koyduğunuz paradan veriyorsunuz, onun kızı özel okula gidecek çünkü. Eski eşin özel ihtiyaçlarına karşılanacak önemli tabi bunlar.

Konu sahıbı kocasının eski karısına kızına ve onu kabul etmeyen ailesıne bakiyor.
İnsallah kız kardesıne borc vermemislerdır geri odememıstır.
Onu biliyorum da eşi de evliliklerinin ilk zamanı konu sahibinin kız kardeşine yardımcı olmuş. Ben eşinin tavrını biraz merak ettim. Sanki eşi de arada derede kalmış gibi

Sorumluluklarını başkalarının yardımı olmadan halledemeyen bi adam neden 2. Evlilik yapar ki? Kendi kızını hala yardımıyla, sizin kızınızı anneanne yardımıyla, eski eşi yeni eşin parasıyla oh ne güzel ya. Neresinden tutsan elinde kalıyor adam boşanın.

Sızın verdiğiniz parayla ya da cektıgınız kredilerle yapıyor. Maas alıp maasıyla yapmiyor yardımları.

Esınız degısır mı bilmem ama sız bakıs açınızı degıstırın derım.
Esim yapıyor, bakiyor, veriyor kafasından cikin.
Esınız yapmiyor cunku. Sizden alıyor yaparken.

Eski eşin makyaj malzemeleri mevzusu neymiş kaçırdım?

Evet eşim çocuk hiç ostemedi.borcumuz bitsin durumumuz düzelsin çocuk bakmak çok büyük sorumluluk diye diye 11 yil geçti.bende çok istiyorum çok istiyorum ama yok.ailesi çok karşı çıktı ama çok kavga ettiler uzun süre gorusmediler çocuğumuz olsun da istediler ama 11 yıl oldu halen bosanacaklar diye beklediklerini düşünmüyorum.onlarin rahatına geliyor görüşmüyoruz diye her dakka eşimden para istemek.pazar parası bilmem ne parası.ama ben son 2 aydır para vermiyorum artık

Onu biliyorum da eşi de evliliklerinin ilk zamanı konu sahibinin kız kardeşine yardımcı olmuş. Ben eşinin tavrını biraz merak ettim. Sanki eşi de arada derede kalmış gibi
Yok ya esının hayatı yolunda gayet. Eskı karın ise girsin diyormus konu sahıbı makyaj malzemelerini de biz almayalım diyormus, kızım evde tek kalmasın giremez diyormus adam..

Ama konu sahıbı calısıyor mesela, kızı tek kalıyor.

Konu sahıbı bu sene bende kızımı ozel okula vermek istiyorum diyormus, kocası ikisine birden yetemeyız diyormus ama kendı kızı ozel okula gidiyor adamın.. konu sahipleri oduyor gene okulu.

Adamın tarafı belli yanı, arada kalmamıs.

Normalde ben bosanirdim zaten.annem ve kızım elimi kolumu baya bağladı o ayrı bı konu başlığı.ama o kadar kişiye bakicak derken evliliğimiz elimizde kaldi

Eski eşine ne anlamda bakıyor nafaka falan bağlı heralde onu kast ettiniz. Ailesine neden bakma ihtiyacı duyuyor gelirlerini yok ne kadar kazanıyorki. Ayrıca gerçekten bu durumda bir çocuk yapma isteğinizi gerçekten anlamadım

Valla konuda mi yorumda mı ne yazıyordu, makyaj malzemelerini bıle alıyorlar kadının dıye.. Bulursam atarım.
Yok artık ya millette peygamber sabrı var gerçekten. Çalışıyormus dimi konu sahibi? Koca ay çalış et kazandığın para adamın ailesine eski eşine gitsin. Oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…