• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep mi para yok olur bı adamda

Eskiden ailesi hep o kadın senin paran için evlendi parani yer diyolardi.adam beni somurdu sonra.ailesi de buna katkı verdi tabi.surekli ver ver deneylerinden belli.
Sizin önceliğiniz evladınız. Adamın da öyle. Çocuğunuzun hakkını yedirmeyin evi geçindirmek zorunda değilsiniz. Ev hanımı olarak kabul edip evlenmiş sizle. Ama diğer çocukla çocuğunuzu karşılaştırmaktan da vazgeçin. O çocuğun suçu yok. Çocuk seviliyor her ihtiyacı karşılanıyor. Siz de kendi çocuğunuzu sevin ezdirmeyin

Belki de hala parasını yediğiniz gibi saçma bir mantıklari olduğu için, sürekli kendilerini muhtaç gösterip para istiyorlardir? Yani size para kalmasın diye
Evet ama ablasına söyledim borclandigim zaman.surekli borcu var.surekli ailesine kızına vericem diye borclaniyoruz dedim.ablasi da bizim de borcumuz var bende kardeşime veriyorum dedi zaten benimle görüşmüyorlar çok da ilgilenmedi kapattı telefonu

Sizi de yordum gece gece kusura bakmayın.gercekten bende çok zor durumdayım artık.kimseyi üzmek kızdırmak istemezdim.hakkinizi helal edin.belki bı çözüm bulur biraz hafiflerim dedim.desteginiz için çok sağolun hepiniz
İnsallah biraz da olsun Içiniz hafiflemistir. Güzel tavsiyeler verildi bence. Eşinizle konuşun, maddiyat dağıtımını hesaplı kitaplı yapsın. Siz de kendi geliriniz kendi kızınıza harcayacaginizi citlatin.

İnsallah biraz da olsun Içiniz hafiflemistir. Güzel tavsiyeler verildi bence. Eşinizle konuşun, maddiyat dağıtımını hesaplı kitaplı yapsın. Siz de kendi geliriniz kendi kızınıza harcayacaginizi citlatin.
Biraz hafiflerim ama eşimden çok ümidim yok açıkçası.ama elime geçen parayı kızıma harcamaya yada anneme vermeye devam edicem.

Herkese iyi geceler.ben artık düşün düşün bı yol bulamadım.esimle 2. Evliliklerimiz.onun ilk evliliğinden kızı var benim de bir kızım var.kizim ben eşim beraber yaşıyoruz.cok şükür çok iyi babalık yapıyor kızıma o büyüttü neredeyse.biz evlendigimizde eşimin ailesi beni istemedi.daha doğrusu kimseyi istemediler eski gelinlerin istediler.ama biz evlendik.11 yıldır evliyiz bir kez eşimin ailesiyle görüşmedik.esim gider görür yemek yerler beraber olurlar ama biz hiç görüşmüyoruz.sonra çocuğunuzda olmadı eşim istemedi halen istemiyor.cocuga bakmak büyük sorumluluk iki çocuğumuz var diye.esimin ailesi halen eski gelinleriyle beraber.ayni sokakta oturuyolar.yedikleri içtikleri bir.ayrilmadilar yani.esimin ablası eşime maddi anlamda yardımcı oluyor.bende yardımcı oluyorum.ama eşim hem eski ailesine hem kendi ailesine hem bizim aileye bakıyor.3 ev gecindiriyor.gecen ay halasının oğlu borç yolladı ablası para verdi ben para verdim annemden borç aldım verdim ayrıca.ama halen para yok para yok diyor.ben ayrıca birikim yapayım çok borcumuz var diyorum eşim para yok dedikçe veriyorum.ama benimde kredi borcum var.artik ne diyeceğini ne yapacağımı şaşırıyorum.ablasina eski eşine kızına annesine herkese bu adam bakıyor.bizimde çok borcumuz var.benimde çok borcum var ama bize gelince para yok diyor.evimizde herseyimiz tam alıyor eksik etmiyor çok şükür hakkını yiyemem.ama borcumuz var abi.aolene de biraz az destek ol bari diyorum artık içimden.
Eşinizin gonlu çok genısmıs.Aılesıde anlayıssız.Ne kadar zor sızın ıcın .

Eşinizin gonlu çok genısmıs.Aılesıde anlayıssız.Ne kadar zor sızın ıcın .
Keşke biraz da bize geniş olsaydı gönlü.en son o benim kızım o evde kızım var tabi herşeyi yapicam.o benim annem tabi önceliğim anailem demesi beni çok üzdü.bizde 11 yıldır aileyiz. Bizde burda onu istiyoruz.inanin parasını istemiyorum borcumuz olmasın yeter.

Keşke biraz da bize geniş olsaydı gönlü.en son o benim kızım o evde kızım var tabi herşeyi yapicam.o benim annem tabi önceliğim anailem demesi beni çok üzdü.bizde 11 yıldır aileyiz. Bizde burda onu istiyoruz.inanin parasını istemiyorum borcumuz olmasın yeter.
Nefret edıorum boylesı ınsanlardan .Keske evlenıcemız kısının basında bı kanera olsa ne yaşayacagımızı gorebılsek .Tabıkı yardım etsın ama 3 e bolunmek nedır ?

Nefret edıorum boylesı ınsanlardan .Keske evlenıcemız kısının basında bı kanera olsa ne yaşayacagımızı gorebılsek .Tabıkı yardım etsın ama 3 e bolunmek nedır ?
Ah keşke.tam birinden kurtuldum rahat edicem derken nerden bilicez işte.bide ilk zamanlar böyle değildi.2 yıl falan geçti heralde sonra baktım masraflar artıyor.esim yetişemiyorum ne yapicaz demeye başladı o zaman anladım.bide gecicek diye beklemek çok zormuş.etrafimdaki insanlarda volkan ne kadar çok çalışıyor 3 eve bakıyor falan diye onu övüyor.derdimi de anlatamıyorum.ne kadar bağlı bı aile ne kadar iyiler diyorlar hep bana

Ah keşke.tam birinden kurtuldum rahat edicem derken nerden bilicez işte.bide ilk zamanlar böyle değildi.2 yıl falan geçti heralde sonra baktım masraflar artıyor.esim yetişemiyorum ne yapicaz demeye başladı o zaman anladım.bide gecicek diye beklemek çok zormuş.etrafimdaki insanlarda volkan ne kadar çok çalışıyor 3 eve bakıyor falan diye onu övüyor.derdimi de anlatamıyorum.ne kadar bağlı bı aile ne kadar iyiler diyorlar hep bana
Allah yardımcınız olsun .Ama boylede olmaz.Bence bazen bekar olmak her seyden guzel .Pıyasada adam kalmamış ya .Her gun ayrı bır seyle karsıkasıyoruz.Allah sorsun.Volki tolkiye net oldunuzu soyleyın.Ilerde bu buyutup çok buyuk bır yuk olarak karsınızda olucak .

Yok kardeşime borç vermedi.kardesimde ödemedi.esim kardeşime çok yardım etti.gecen sene de kardeşimin çocuğu oldu herseyini eşim karşıladı.anneanneme de çok yardım ediyor.ne eksiği varsa alır götürür getirir.ama ailesi kadar değil tabi
Ya boş boş konuşmayın, kendinizi de kandırmayın sizin tarafa sizin paranızla bakıyor aman sesi çıkmasın diye göz boyuyor ki kendi ailesine akitsin. Hemen gidin kızınızı özel okula yazdirin senin kızın gidiyorsa benim ki de gidecek nokta. Azıcık anne olun rica ederim

Boşandığı da eski eşi nafaka istemedi vermediler.ama eşim eski eşinin kirasını doğalgaz elektrik su telefon internet faturasını ödüyor.cocuklari özel okula gidiyor.esimin ablası eski gelinlerin in market ve makyaj ürünlerni alıyor.esimin annesi yemeklerini ve pazarını hallediyor.cocuguna bakicak tabii ki babası o.ama bana biraz fazla bakıyor gibi geliyor.
Ben anlamadım neden herkes bu kadına izzet ikram hizmet için bu kadar kendini yırtıyor? Meryem Ana mı eşinizin eski eşi?

Tabi zorunda değil ama bende dedim ki biraz su masrafları kissak bı okul bulamazsak o özel okula gönderelim dedim.o okula ikinci kayıt yapılınca indirim oluyo iyi olur dedim.esim de annen yarısını versin bizde koyarız öyle olabilir dedi.ama annem bu ara zor durumda bı kez söyledim olmaz durumum yok dedi.esim kötü bı insan değil ama hep ilk önce ailem diyo ne desem tabi yapicam o benim annem o benim ablam o evde benim kızım var diyo

Ama sen öyle bi kadinsin ki, o benim kizim o okula gidecek diyemiyorsun. Acidim kizina.

Ben söyledim her hafta para veriyorsun tamam iyi de bunu düzene koy.bizimde giderleriniz var benimde borcum var dedim.ama eşim ailesi konusunda beni konuşturuyor.hemen onlar benim ailem tabii Herşey lerini yapicam diye karşı çıkıyor.ben 2 aydır bişey vermiyorum ona.eve harcıyorum kızımın istediklerini alıyorum.kalani anneme veriyorum.

Cok Pardon Eve niye harciyorsun? Kocam dedigin Adam eski esinin evin Tam masrafini karsilarken, ortak yasadiginiz evin masraflarini Niye karsilamiyor.

Boşandığı da eski eşi nafaka istemedi vermediler.ama eşim eski eşinin kirasını doğalgaz elektrik su telefon internet faturasını ödüyor.cocuklari özel okula gidiyor.esimin ablası eski gelinlerin in market ve makyaj ürünlerni alıyor.esimin annesi yemeklerini ve pazarını hallediyor.cocuguna bakicak tabii ki babası o.ama bana biraz fazla bakıyor gibi geliyor.
Evli olmama ragmen gorumcem 1 kere bile market veya makyaj alisverisimi yapmadi. Kv ne yemek ne pazar isine karisti. Ex gelin sansliymis. Boyle 1 kayin ailesine dusemedik yahu.

Neden babanızdan gelen gelirle evin masraflarını siz karşılıyorsunuz ki? Eşiniz ailemde ailem diye hem kök ailesinin hem eski eşinin tüm ev ihtiyacını,çarşı pazarını yaparken 11 yıldır evli olduğu evin ihtiyaçlarını yok mu sayıyor, siz ailesi değil misiniz? Babanızdan gelen paradan 1 lira vermeyin, sizin evinizin ihtiyaçlarını da o görsün. Sizin bir kızınız var geleceğini düşünmek zorunda olduğunuz. Yarın işler ters gitse boşansanız elde var sıfırla belki eksiyle devam edeceksiniz hayata. Önceliğiniz hep evladınız olsun, açın bir hesap onun adına yatırın, eşinize de dersiniz sen ailem ailem diyorsun ya o da benim tek ailem, geleceğim, önceliğim. Çok sinirlendim ya hiç çalışmayan eski eşe baktığı gibi size de baksın bi zahmet,

Kendi kızına kendi paranı kullanacaksin banane senin kızından diyemedin mi ?

Herkese iyi geceler.ben artık düşün düşün bı yol bulamadım.esimle 2. Evliliklerimiz.onun ilk evliliğinden kızı var benim de bir kızım var.kizim ben eşim beraber yaşıyoruz.cok şükür çok iyi babalık yapıyor kızıma o büyüttü neredeyse.biz evlendigimizde eşimin ailesi beni istemedi.daha doğrusu kimseyi istemediler eski gelinlerin istediler.ama biz evlendik.11 yıldır evliyiz bir kez eşimin ailesiyle görüşmedik.esim gider görür yemek yerler beraber olurlar ama biz hiç görüşmüyoruz.sonra çocuğunuzda olmadı eşim istemedi halen istemiyor.cocuga bakmak büyük sorumluluk iki çocuğumuz var diye.esimin ailesi halen eski gelinleriyle beraber.ayni sokakta oturuyolar.yedikleri içtikleri bir.ayrilmadilar yani.esimin ablası eşime maddi anlamda yardımcı oluyor.bende yardımcı oluyorum.ama eşim hem eski ailesine hem kendi ailesine hem bizim aileye bakıyor.3 ev gecindiriyor.gecen ay halasının oğlu borç yolladı ablası para verdi ben para verdim annemden borç aldım verdim ayrıca.ama halen para yok para yok diyor.ben ayrıca birikim yapayım çok borcumuz var diyorum eşim para yok dedikçe veriyorum.ama benimde kredi borcum var.artik ne diyeceğini ne yapacağımı şaşırıyorum.ablasina eski eşine kızına annesine herkese bu adam bakıyor.bizimde çok borcumuz var.benimde çok borcum var ama bize gelince para yok diyor.evimizde herseyimiz tam alıyor eksik etmiyor çok şükür hakkını yiyemem.ama borcumuz var abi.aolene de biraz az destek ol bari diyorum artık içimden.

Ben sizi çok da haklı bulmadım. Konu içeriğindeki yorumlarınızı da okudum. Eski eşin çalışsın diyorsunuz adama, bu sizlik bir konu değil ki ister çalışır ister çalışmaz🤷 adam öz kızına tabi ki bakacak bütün masrafları karşılayacak, keşke bütün boşanan babalar böyle olsa. Sizin kızınızın veya evinizin de bir eksiği yokmuş ki.. eşinizin durumu iyi belli ki, ama tek ailesi siz değilsiniz eski eşine de kızına da sorumlulukları var. O yüzden geliri bölünüyor..
Eşiniz anne babasına ne kadar bakıyor peki? Hiç mi gelirleri yok?
Sizin kızınızın babası nerelerde peki? Kızınız için maddi bir katkısı yok mu?
Bir de eşiniz çocuk istemediği halde ve bunun için kendince en garanti yonetmi denediği halde o şekilde nasıl hamile kalırım diye konu açmışsınız onu da yadırgadım. Çocuk iki tarafın da istemesiyle olmalı.

Back
X