• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep mi para yok olur bı adamda

Evet evlenince kesiliyor diye biliyordum ben de
Aklıma ne geldi, eskı es hala adamın ailesiyle ya hani.. Acaba nikah hala onda mı?
Konu sahıbı evliyken babadan para alamamalı cunku maas falansa tabi.
Kira falansa bilemem.
Konu sahıbı Nıkahınız var mı esinizle?

Siz evli değilsiniz ki zaten

gelirlerinizi yazarsanız daha sağlıklı yorum alırsınız. Eviniz kira mı eşiniz ayda ortalama ne kazanır sizin geliriniz ne kadar gibi.

Nikahimiz var.babamin dükkanları ve apartları vardı kardeşimle onların kira gelirlerini alıyoruz.ben çalışıyorum ama evden tişört tasarımı yapıyorum tabi onunda karşı oluyor bana.ben eski eşimden çok çektim o yüzden düzelsin istiyorum.ailesi bizden uzaklassin istiyorum.cunku eşimde artık zorlanıyor dile getiriyor ama masraflar bitmiyor.
Maaş zannettim ben

Aklıma ne geldi, eskı es hala adamın ailesiyle ya hani.. Acaba nikah hala onda mı?
Kira falansa bilemem.
Nikahimiz var.maas almıyorum kira gelirimiz var kardeşimle ortak alıyoruz.birde tişört tasarım işi yapıyorum evden.

Nikahimiz var.babamin dükkanları ve apartları vardı kardeşimle onların kira gelirlerini alıyoruz.ben çalışıyorum ama evden tişört tasarımı yapıyorum tabi onunda karşı oluyor bana.ben eski eşimden çok çektim o yüzden düzelsin istiyorum.ailesi bizden uzaklassin istiyorum.cunku eşimde artık zorlanıyor dile getiriyor ama masraflar bitmiyor.
Kocan guzel ve saglam yere dukkan acmıs yanlıs anlama ama. Eski esın den cok cekıp buna ve ailesine bakman ama kızını gonlunce ıstedıgın okula gonderememen de cekmek bana kalırsa.
Aılesı sizden uzaklaşmayacak cunku tabiri caizse siz yaglı kapısınız.

Nafaka istememiş eski eşi.nafaka bağlı değil.cocugum o evde yaşıyor diye evin bütün giderlerini karşılıyor.ailesine bakma sebebi ablası çok yardımcı oluyor onlara da ben destek oluyorum diyor.ablasi anne ve babasıyla beraber yaşıyor.cocuk yapma istediğim bu durumdan önce de vardı
Sizin yerinizde olsam belli bir nafaka bağlamasını söylerim. Ayriyetten çocuğun başka masrafı çıkarsa tabiki el atar babası. Eski eşine değil çocuğuna bakmak zorunda hatırlatırım. Çocuğunu eski kv sine bıraksın madem gidip çalışabilir. Gorumcenizle o evde yaşadığı için destek oluyor ayrı evde değil eşinizin sürekli destek olması şart değil bu adamın 10bin geliri falanmi var heryere el atıyor

Kocan guzel ve saglam yere dukkan acmıs yanlıs anlama ama. Eski esın den cok cekıp buna ve ailesine bakman ama kızını gonlunce ıstedıgın okula gonderememen de cekmek bana kalırsa.
Aılesı sizden uzaklaşmayacak cunku tabiri caizse siz yaglı kapısınız.
Valla benimde borcum var zaten.dedigim gibi artık yetmediğini görünce anneme veriyorum olan paramı.bende iki aydır evde param yok diye geziyorum.

Haklısınız.ben hep eski eşine ablası falan bakıyor diye bileyordum.malum ailesiyle görüşmüyoruz.ama 2 aydır biriktirdiğim parayı anneme veriyorum bende durmasın diye.kizim büyüdükçe ben bunları düşünmeye başladım.baktim adam da değişim yok kızımın garantisi olsun istiyorum.ama bu adamın da düzelmesi lazım yoksa ayrılmanız an meselesi.gerci ayrılmamiz da kolay olmaz gibi geliyor bana
Ayrilmak basit değil. Neticede 2. evliliğiniz geçmişten gelen yoğun incinmislikleriniz de vardır elbet. Ve anlıyorum ki hayata ve insanlara saf(temiz) ve duygusal yaklaşan birisiniz. Bu yüzden kendinizle de çelişki yaşıyorsunuzdur sürekli.
Fakat şunu düşünün 11 yıl geçmiş.. Elinizde ne var? Bu adam size neler sundu ya da sizden neler götürdü, hayatınıza me kattı? Mutlu musunuz bunları iradeleyin derim.

Kira falansa bilemem.
Maaş değilmis. Valla yazıp da kendisini üzmek istemiyorum ama eski eşe bu kadar bağlılık normal gelmedi bana. Sadakatsizdeki Volkan'ın ali'yi bahane etmesi gibi. Kızım için diyor sürekli sanki bahane yapıyor gibi. Öte yandan kadının hala eski esin ailesiyle bu kadar içli dışlı olmasi falan kabul edilecek şeyler değil

Yok artık kaçırmışım orayı birkaç yıllık evli zannettim. Peki adam eski eşiyle ne kadar evli kalmış ki? Bir de ikisinin ortak çocukları yok muymus 11 yılda?
Onu bilmiyorum yazmadı, cocuk ıstememıs kocası ortak cocukları yok.
Yani adam yarın ölse ya da bosansalar konu sahıbı ve kizi ortada kalacak borçlarla.
Adam ortak cocuk bıle ıstememıs bakamayız diyip ama, ailesıne baktırıyor.

Back
X