Ya ne alaka 30 neki?Boşanmış kadınlar bile hiç evlenmemiş bulabiliyor.Daha vaktin var.
O çocul sorun olabilir.Karısıyla çocuk için görüşme sorun olabilir.Şu yaşında ne gerek var.
Allah korusun aids filan oldugunu soylesen birakir mi acaba tovbe est? birakamiyosan birakmasni saglayabilirsin belki. Madem istedgi her seyi alms biraz da beni terk etmeeee diye yalvarirsin. egosu da zarar gormez :)
gerçekten yaş 30 olmuş ama tecrübe edinememişsiniz böyle bir adamla ne işiniz var siz ilk adımı atmışsınız bir de bekar yalnız olmak daha iyidir
ben olsam tatlı dille çalışmak istediğimi birbirimize uygun olmadığımızı anlatıp sorunsuz ayrılmaya çalışırdım. umarım başına dert açmaz bile bile lades demişsiniz resmen.
gerçekten yaş 30 olmuş ama tecrübe edinememişsiniz böyle bir adamla ne işiniz var siz ilk adımı atmışsınız bir de bekar yalnız olmak daha iyidir
ben olsam tatlı dille çalışmak istediğimi birbirimize uygun olmadığımızı anlatıp sorunsuz ayrılmaya çalışırdım. umarım başına dert açmaz bile bile lades demişsiniz resmen.
Mrb kızlar . Ben ki 30 yaşında bi türlü doğru adamı bulamayan. ne zaman biri olsa buraya yazıyorum çünkü sürekli ilginç tipler beni buluyor. biri var şu an hayatimda ama mutlu değilim . Birinci evlenip ayrılmış çocuğu var. İkincisi ağır abi otopark işi yapıyor . kendisini daha önce tanıyorum 12 yıl önce aynı dersane idik bana asıldı ama ben o zaman çocukluk red ettm. sonra bu süreçte evlendi o ayrıldı . bi gün facede birden arkadaş önerilerinde çıktı ben de msj attım görüştük falan sonra aramızdaki arkadaşlik sevgiliğe dönüştü . ama sevgili demeye bin şahit aşkım cnm yok ona ters miş ben aşk adamı değilim soğuk biriyim diyor. Birde ben kpss den yüksek aldimm atancam memur olmamı istemiyor eş çalıştırmak ters miş ona. ben yıllarca emek verdim atanmak tek hayalim di . bi erkek için nasıl vazgeçerim . bi türlü şans gülmüyor biri olsun diyorum oda sorunlu problem li tip çıkıyor . şimdi ayrılmak istiyorum bIrakmıyor napıcam ben
Bir erkek için işinden sosyal hayatından taviz verme,yoksa çok çekersin.
Eşini çalıştırmak istemiyormuş..Bir kere böyle bir zihniyete sahip insanla hiç mi hiç olmaz.Kafa yapısına bak ya!
Ben de 30 yaşında eşimle tanıştım,geç kalmış değilsin.
O zaman ayrılacaksın. Ki zaten istediğin gibi biri değil bu belli. Evlenmek için evlenmeyin sakın.[/QUOTE
Yaş 30 olunca boşluğa düşmek mi desem hep yanlış kişileri buluyorum
mutlu değilsen neden ayrılmıyosun. zorla önüne çıkarmıylar ya sen seçiyosun bu tipleri. dön bi tercihlerini sorgula bence. hala bi de nasıl neden diyo.