- Konu Sahibi eda_ssin_ersz
-
ooooo olmazzz ama böyle!!!! ben kıskançlıktan deliririm. Her gün eziyet gibi geçer.
O yüzden tatlım bunu yapma kendine, vayy öyle mi sen yaparsan ben de yaparım. diyeceksin,
Kaçan kovalanır unutma... Senin sevgilinde çok güzel kaçıyor.
Yorma kendini böyle,onu kıskanma bak nasıl kuduracak
ben delirdim bile :S her yerde birlikteler ya her yerdekıskanma diosn ama kendimi tutamıorm.bağırıorm çağrıorm.sabah bi uyandm telefonu meşgul kimle konuşuosn ddm yarım saat sonra cvp geldi onunla die :S ben mi abatıorum o mu abartıo...tam bnmde erkk arkadaşlrm var çok iyi anlaştğm ama bu kadar deilz ya günde 1- 2 mesajlaşırız o kadar
hayırrr hiç abartmıyorsun, ben cinnet geçirirdim yaaSen en başından çok taviz mi verdin ya da sanırım şöyle oldu. Senin de erkek arkadaşların var, benimde kız arkadaşım olcak tabii, durumuna mı geldi konu.
Amacı ne bilmiyorum, bir insan arkadaşım dediği kızla telefonda o kadar ne konuşur ki, açık açık sor, ondan hoşlanıyor musun diye, bilmek zorundasın, ikinizi birlikte idare edip etmediğinden tatlım
kızlar bzim 6 aylık bi ilişkimiz var öncesindede 4 senelik arkadaşlığımız vardı ... sevgilimin kız arkadaşları var benim erkek arkadaşlarım var... ilişkimizn en başında ben bu kız arkadaşıyla tartıştım.çünkü bitanem herşeyim die konuşuoduu ona.küfürler ettim çünkü gerçekten sinirlenmiştim sonrada sadece ettiğim küfürler için özür diledim.ama sevgilim o zaman bile onun yanında olmuştu ona sus diyeceği yerde bana sus demişti :S aradan zaman geçti bunlar devamlı buluşup konuşurlardı çünkü aynı dershanedeydiler...son zamanlarda dershane bittigi için konuşmuolardı konuşmuolardı...sevgilim tatile gittiğinde bile aynı yerde oluolardı o şu şehirdeyse oda orda oluodu.kız bu sene üniversiteye gitcek...bizimkinin başta istemediği ama sonra onun gittiğini duyunca gitmek istediği üniversiteyeben 4 sene daha beraber olmalarına dayanamam onunla konuşmadan önce muğlaya benim yanıma gelmeyi istiodu ama şimdi yok dio:S şimdi ne yapmalıyım bana bişi söleyin ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü :'(
ayrı şehirlerdesiniz sanırım.. uzak olmanın verdiği rahatlıkta vardır onda. ve senin ne kadar kıskandığını bildiği halde buna devam ediyosa bu iş yaş. :44:
ben olsam ayrılırdım. her gün bu kadar üzülceğime şimdi nerde onla mı ne yapıyor diye kendimi paralıcağıma bitirirdim. inan alışırsın. ama yinede karar senin
Bu ne saçma şey böyle..Sevgilin dersanedeki arkadaşına hitap şekli,''bitanem ve herşeyim'' öyle mi?!Sen ne oluyorsun bu arada .. Buna nasıl izin veriyorsun anlamadım. Herşey açık ve net bence..6 ay bile olsa senin ona karşı verdiğin değer belli,ama belli ki o bunu haketmiyor. Neden üzülüyorsunki?! Al karşına konuş,seni rahatsız eden şeyleri söyle.Uygulamasada paşa gönlü bilir.. Kusura bakma ama..Bu ne böyle yani,çekilecek dert değil.
ayrı şehirlerdesiniz sanırım.. uzak olmanın verdiği rahatlıkta vardır onda. ve senin ne kadar kıskandığını bildiği halde buna devam ediyosa bu iş yaş. :44:
ben olsam ayrılırdım. her gün bu kadar üzülceğime şimdi nerde onla mı ne yapıyor diye kendimi paralıcağıma bitirirdim. inan alışırsın. ama yinede karar senin
ayrılmak mı:S çok zor
ayrılmak mı:S çok zor
Tek çözüm ayrılmakta ama
hayr canım sevgilim öyle hitap etmio kız öle hitap etmişti bi kere oda doğum günü kutlamasında hitap etmişti.bende olay çıkarmıştm ayrılmıştm kızada küfürler etmştm...böle bişeye kim müsade ederkii? ayrılmştm doğum gününde akşamında buluşmak için çağırmştı beni konuşmak için.gittim özür diledi kızla konştu bidaha hitap şeklinde problem olmamştı. ama devamlı yanyanalar canımı sıkan bu neden onunla olmak istio anlayamıorm:84:
Sevgilinle bu sıkıntıyı konuş bence hoşuma gitmiyo bu kadar yakın olmanız aranızda bi mesafe olmalı yoksa benim ne anlamım kalıyo felan de .. Ha aynı şeyler devam ederse , yani senin yerinde ben olsam,ayrılırdım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?