Hep uykum var..

Carrie

KK Cumhuriyeti Başganı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
18.530
1.705
448
Burda bir konu vardı ''Uykusuzluk sorunu'' diye.
bendede tam tersi ya
benimde herzaman uykum var.
az önce neredeyse uyuya kalacaktım masa başında
bıraksalar herhalde günlerce uyuyacam.

nescafede içiyorum colada içiyorum uykum açılsın diye ama olmuyor

Eğer öğlen yogurt yiyorsam bende başımı kaldıramıyorum masadan :))

Birde demir eksikliği kansızlıkda olabilir.

evet yoğurt yedim ben 1 saat önce ayrıyetten demir eksikliğimde var

b12 vıtanım eksılıgıde olabılır

olabilir valla çünkü ben devamlı aç kalıyorum doğru dürüst yemek yemem
evlendiğimiz zaman doktorda eşime demişti kan değerleri düşük diye, hatta o sıralar beni çok sıkıştırıyordu yemek yemem için ama yine yemiyorum
mesela bugün ufak bi yoğurt bide bi kraker yedim o kadar

hiç yemek yemeği sevmiyorum
et sevmiyorum, tatlıda sevmem, meyvede fazla yemem, haşlanmış sebzedende nefret ederim

İki hafta önce ben de öyleydim, tam kan sayımım demirim vs hersey güzel. Tabisi depresyona bağladılar olayı :s

şimdi düzeldinmi?

Evet 5 gün falan yatış saatlerime hep dikkat ettim haftasonu dahil. 22,00 da yataga girdim kitabımı aldım 22,30 gibi uykuya dalmışımdır aşağı yukarı. Bedenimi iyice dinlendirdim. Kendiliğinden geciverdi.

Demir eksikliği olabilir..

Birde şu var..Sabahları kaçta kalkıyorsun?

Ben mesela geç kalktığım zaman,sürekli uyku uyuşukluk halinde oluyorum,şuan dahi esniyorum:)))))))

hamile olmayasın :44:

demir eksikliği yüksek derecede ise uyku yapması gayet normal...
anladığım kadarıyla sizde bir de iştahsızlık var, enerjiniz de olmuyor bu yüzden...hiiçbişey yemiyorsunuz, ne yiyosunuz günboyu...
uyuklamanız bi yana ayakta durmanız mucize.. demir ilaçlarına başlayın bence ve aksatmadan tedaviyi tamamlayın..
Allah şifa versin, inş çook dinç günler sizi bekliyordur

bende dikkat ediyorum uyku saatlerime ama doyamıyorum bi türlü

Demir eksikliği olabilir..

Birde şu var..Sabahları kaçta kalkıyorsun?

Ben mesela geç kalktığım zaman,sürekli uyku uyuşukluk halinde oluyorum,şuan dahi esniyorum:)))))))

sabah 6.45 te kalkıyorum
akşam saat 22.00 en geç 22.30 da yatıyorum.bazen daha erkende yatıyorum
dün 9.30 gibi yatağa girdim 15 dkk içindede yatmışımdır

ben ne yiyorum...
cheetos, chips, patates kızartması, ceviz, kraker, tatlılarden sadece muhallebi ve sütlaç, meyvelerden sadece muz, yemeklerdende sadece fırında patates (etlerini ayırıyorum) çorba sevmem, makarna sevmem. kebap falan, lahmacun hiç sevmem.
patates püresi, patlıcan salatası, amerikan salatası, pizza falan yerim başka şeyde yemem.

Son düzenleme:
sabahları işe gitmeden önce annem beni kolluyor zorla keçiboynuzu pekmezi yedirmek için, ama oda iştahımı daha çok kesiyor, yada en azından bana öyle geliyor

birşey daha var
çok üşüyorum
ellerim yaz kış demeden herzaman buz gibidir

Benimde minumum 8 buçuk 9 saat uyumam gerekiyor uykumu alabilmek için, aksi halde ofiste sürekli esniyorum sade kahve bile fayda etmiyor.. Bununla ilgili ne gibi tahliller yapıyorlar dr a gittiğiniz zaman??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…