- 26 Mart 2015
- 87
- 37
- 88
- Konu Sahibi mucizeolacak
-
hep fazla değer verdim dürüst oldum gizemli olmadım aslaBenim yüzümden demişsiniz ne yaptınız mesela insanlara fazla değer verince maalesef öyle oluyorlar hayatın kanunu bu.
olur tabi teşekkür ederim ama bizde artık doğru davranmayı öğrenelimteselli olurmu bilmem ama ..tek değilsiniz
Burcunuz nedirKadınlar kulubünde ilk kez bu kadar vakit geçirdim forumu okudukça yer yer kendimi buldum ...Kadınlar ne kadar çok yıpanıyortüm hepimiz yıpranıyoruz biliyorum ama bazılarımız sanki daha fazla kaptırıyoruz . Lüften yardım edin biçok sayfa var sürekli terkedilmek hakkında ben de bi yenisini açtım Nasıl başlarsa başlasın hayatımdaki insan için bi şekilde değersiz oluyorum bi süre geçtikten sonra o peşimden koşarken nasıl oluyor anlamıyorum ben onun peşindeyken farkediyorum kendimi Zamanla düşündüğüm şey şu hayatımdaki doğru insan bile olsa ben de bişey var herkes gidecek .Ben artık değersiz hissediyorum hayatımdaki herkes neden gitsin ?? Karşıdaki kişinin hatası varsa bile göremiyorum artık kesin ben çok üstüne düşüp kendimden soğuttum diye .Kendimi suçlamak üstüne terkedilme psikolojisi ne yapmam gerektigini bilemiyorum artık. Hayatımdan giden o kişi doğru kişiydi benden dolayı gitti bana yardım edin
önce ulaşılmaz duruyorum sonra nasıl oluyorsa tam tersi bi türlü dengeyi bulamadım artık denge de olması gerektiğini düşünmüyorum hep ulaşılmaz olmak lazımPesinde kosdurma ... beraber yürüyün. „Kendime asik ettim“ diyip emeline ulasmis his ediyorlar galiba...
Ama ulasilincada ilgi kaciyor karsi tarafdan :/önce ulaşılmaz duruyorum sonra nasıl oluyorsa tam tersi bi türlü dengeyi bulamadım artık denge de olması gerektiğini düşünmüyorum hep ulaşılmaz olmak lazım
evetAma ulasilincada ilgi kaciyor karsi tarafdan :/
Iste dediim gibi birde beraber yürümeyi calisin inanin hem o kadar yorucu olmuyor :)
şu an farkediyorum önyargı ve taktik olmadan beraber ilerlemek doğru söylüyorsunuz teşekkür ederimIste dediim gibi birde beraber yürümeyi calisin inanin hem o kadar yorucu olmuyor :)
Fedakar olunca mı ilgisiz görünüyoruzDevamlı verici taraf değilde alıcı tarafda olun devamlı verici taraf olunca bu sefer karşı tarafa ilgisiz geliyorsunuz
Ben gerçek ve sağlıklı bir ilişkide peşinden koşmalar vs ler olmayacağını düşünüyorum. Planlar, hesaplar ile ilişki yürümez. Ulaşılamaz olsanız da eninde sonunda ilişkiye devam edecekseniz ulaşılabilir bir hale geleceksiniz zaten, siz paylaşımları ve sevgiyi büyütmez olayı maratona çevirirseniz ya karşınızdakinin nefesi biter ya da maraton...Kadınlar kulubünde ilk kez bu kadar vakit geçirdim forumu okudukça yer yer kendimi buldum ...Kadınlar ne kadar çok yıpanıyortüm hepimiz yıpranıyoruz biliyorum ama bazılarımız sanki daha fazla kaptırıyoruz . Lüften yardım edin biçok sayfa var sürekli terkedilmek hakkında ben de bi yenisini açtım Nasıl başlarsa başlasın hayatımdaki insan için bi şekilde değersiz oluyorum bi süre geçtikten sonra o peşimden koşarken nasıl oluyor anlamıyorum ben onun peşindeyken farkediyorum kendimi Zamanla düşündüğüm şey şu hayatımdaki doğru insan bile olsa ben de bişey var herkes gidecek .Ben artık değersiz hissediyorum hayatımdaki herkes neden gitsin ?? Karşıdaki kişinin hatası varsa bile göremiyorum artık kesin ben çok üstüne düşüp kendimden soğuttum diye .Kendimi suçlamak üstüne terkedilme psikolojisi ne yapmam gerektigini bilemiyorum artık. Hayatımdan giden o kişi doğru kişiydi benden dolayı gitti bana yardım edin
Bence objektif değilsiniz.hep fazla değer verdim dürüst oldum gizemli olmadım aslabaşka bişey yapmadım hep iyi taraf oldum
Sizin gibi birisi yakın arkadaşımdı,aşağılık kompleksi vardı,özgüvensizdi,toplumda ezikleri seçerdi beni aldatmasın terketmesin diye sonra birlikte oldukları erkekler özgüven patlaması yaşar terkederlerdi bunuKadınlar kulubünde ilk kez bu kadar vakit geçirdim forumu okudukça yer yer kendimi buldum ...Kadınlar ne kadar çok yıpanıyortüm hepimiz yıpranıyoruz biliyorum ama bazılarımız sanki daha fazla kaptırıyoruz . Lüften yardım edin biçok sayfa var sürekli terkedilmek hakkında ben de bi yenisini açtım Nasıl başlarsa başlasın hayatımdaki insan için bi şekilde değersiz oluyorum bi süre geçtikten sonra o peşimden koşarken nasıl oluyor anlamıyorum ben onun peşindeyken farkediyorum kendimi Zamanla düşündüğüm şey şu hayatımdaki doğru insan bile olsa ben de bişey var herkes gidecek .Ben artık değersiz hissediyorum hayatımdaki herkes neden gitsin ?? Karşıdaki kişinin hatası varsa bile göremiyorum artık kesin ben çok üstüne düşüp kendimden soğuttum diye .Kendimi suçlamak üstüne terkedilme psikolojisi ne yapmam gerektigini bilemiyorum artık. Hayatımdan giden o kişi doğru kişiydi benden dolayı gitti bana yardım edin
yengeç
Kabul ediyorum artık ama nereye kadar böyle sanki en doğru adam bile bizim karşımızda farklı oluyor bu kadar dürüstlük kafeste keklik imajı veriyorBurcumuzun insanıyız
Doğrucu ve dürüstcü biri
Napalim bizde böyleyiz
İyilikten kaybedenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?