- 26 Mart 2015
- 87
- 37
- 88
- Konu Sahibi mucizeolacak
-
başlarda böyle düşündüm ve asla ödün vermedim ama defalarca aynı sonuçla karşılaşınca psikolojim bozuldu bende saçma sapan davrandımCok normal iyi durust olmak erkeklere fazla geliyo. Herkes yasiyo bnce bnu.
kendini tutman gerek biraz haklısın inanın burdaki önerileriniz o kadar değerli ki sagolunDuygularını çok belli etmeyeceksin. Aşkından ölsende belli etmeyeceksin. İçinde tutacaksın biraz. Kaybetme korkusunu hissettireceksin. Karşındaki hata yaptığında hemen affetmeyeceksin, süründüreceksin biraz. Duygularını çok belli edersen, karşındaki seni ele geçirdiğini düşünür ve tüm gizemin gider.
:) çok doğru zaten yalan söylemeyelim ama bu kadar canım yanmamalı bi yerde bi hata yapıyorum
bunu anlayan bi insan olmaaycak
çok haklısın özümüzden ödün vermemeliyiz başkalarının yanlışları için . Benim başetmeye çalıştıgım şu herkes haketmiyor o dürüstlüğü yalan da söylemem ama benide tanımasına gerek yokEvet olmayacak
Ama ben özümden ödün vermeyeceğin
hep fazla değer verdim dürüst oldum gizemli olmadım aslabaşka bişey yapmadım hep iyi taraf oldum
çok haklısın özümüzden ödün vermemeliyiz başkalarının yanlışları için . Benim başetmeye çalıştıgım şu herkes haketmiyor o dürüstlüğü yalan da söylemem ama benide tanımasına gerek yok
taktik yaparak sevgi aşk mı yaşanır ya ? kısacası karşınızda ki adam değilmiş. içinizden geldiği gibi nasılsa öyle davranın olmayacağı var ise olmaz zaten ama şu bir gerçek ki insanların üstüne fazla düşmemek gerek, hep ince bir çizgi bırakmak gerek aradaönce ulaşılmaz duruyorum sonra nasıl oluyorsa tam tersi bi türlü dengeyi bulamadım artık denge de olması gerektiğini düşünmüyorum hep ulaşılmaz olmak lazım
çok doğru kim olursa olsun o havaya girmemeli bende artık böyle olmaya çalışcam31 yaşına kadar bende aynı senın gibi açık sözlü içim dışım birdi
o hatamı yapmadıgım tanışmadan 3,5 ay sonra evlendim , 12 senedir evliyim aynı şekilde devam ediyorum ,
sevgimden ölsemde kocama seni seviyorum demiyorum , denedim kocamda bile ters tepiyor hemen totusu kalkıyor
heee madem öyle bundan sonra o söylesede ben teşekkür ederim diyorum ,
adam değildi evet ben arada o çizgiyi bırakamıyorum sanırım hep fazla ilgilenen taraf oluyorum . Taktik yaparak yaşanmaz bence de ama ögrenilmiş yanlışlarım var benim de içimden gelen bu deyip yaşadıgımda davranış düşünceye dönüşüyor bi kısır döngüyle artık hislerime de güvenmiyorumtaktik yaparak sevgi aşk mı yaşanır ya ? kısacası karşınızda ki adam değilmiş. içinizden geldiği gibi nasılsa öyle davranın olmayacağı var ise olmaz zaten ama şu bir gerçek ki insanların üstüne fazla düşmemek gerek, hep ince bir çizgi bırakmak gerek arada
çok doğru kim olursa olsun o havaya girmemeli bende artık böyle olmaya çalışcam
herşey bizim elimizde evet artık bu budur deyip değiştirmek benim elimde ya da üzüntülere takılmak çok güzel söyledin teşekkür ederim yapabilecegimi hissettimöyle olmaya çalışmayacan ani bir kararla öyle olacan ve tüm davranışlarını bir ekrkege karşı değiştireceksin ,
inşallah herşey güzel olur hayatında
anlıyorum sizi, bende öyleydim zamanında duygularımı yoğun yaşardım. gerçi hala yaşıyorum. akrep burcuyum zaten biraz tutkulu saplantılı bir yanım var. şimdi bir ilişkim var elimden geldiği kadarıyla sakin gitmeye çalışıyorum, serin ol tabiri vardır ya aynen öyle. karşıda ki insanlarıda bunaltmanın bir manası yok. uçarlar yoksa.adam değildi evet ben arada o çizgiyi bırakamıyorum sanırım hep fazla ilgilenen taraf oluyorum . Taktik yaparak yaşanmaz bence de ama ögrenilmiş yanlışlarım var benim de içimden gelen bu deyip yaşadıgımda davranış düşünceye dönüşüyor bi kısır döngüyle artık hislerime de güvenmiyorum
aynı senin gibiyim karşıdaki bi şekilde bunalıyor sanki umarım hayatımın doğru insanı bunalıp kaçmamıştıranlıyorum sizi, bende öyleydim zamanında duygularımı yoğun yaşardım. gerçi hala yaşıyorum. akrep burcuyum zaten biraz tutkulu saplantılı bir yanım var. şimdi bir ilişkim var elimden geldiği kadarıyla sakin gitmeye çalışıyorum, serin ol tabiri vardır ya aynen öyle. karşıda ki insanlarıda bunaltmanın bir manası yok. uçarlar yoksa.
bende uygulamalarda zaman zaman zorlanıyorum ama eski manyaklıgım kalmadı gibi :)aynı senin gibiyim karşıdaki bi şekilde bunalıyor sanki umarım hayatımın doğru insanı bunalıp kaçmamıştırbundan sonrasında kesinlikle yazdıklarınızı dikkate alıcam
can cangazımmm..benim boyum 1.60 .....1.90 olursam o dediğinde olur :)olur tabi teşekkür ederim ama bizde artık doğru davranmayı öğrenelim
Benimki de geçmeli başka yolu yok zorlansak bile devam çok sevdim burayı umarım bigün bi başlık açar ve sayenizde düzelttim derimbende uygulamalarda zaman zaman zorlanıyorum ama eski manyaklıgım kalmadı gibi :)
böyle düşünmeyelim dünyada güzellikler de var zor olacak belki ama bi şekilde bizde en az zarar göreceğimiz şekilde davrancaz özümüZü koruyarakcan cangazımmm..benim boyum 1.60 .....1.90 olursam o dediğinde olur :)
evet onun için büyüklerimiz ne demiş :) az insan...çok huzur :)böyle düşünmeyelim dünyada güzellikler de var zor olacak belki ama bi şekilde bizde en az zarar göreceğimiz şekilde davrancaz özümüZü koruyarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?