hep üzülen taraf olmak

Bende böyleydim. Arkadaşlarım ve internet sitelerinden dünyanın en saçma tavsiyelerini aldım.
“Yok peşinden koştur, yok gizemli ol.”

İnan bana bunlar hiç işe yaramaz.
Bu işin tek bir yolu o da kendine ait bir hayat kurmak.
Kendine ait hobiler, emek verdiğin işler vb.
Eğer kendine ait bir hayatın olursa hem gereksiz yere insanların üstüne düşmezsin, hemde senden sıkılıp bıraksalar bile çok fazla kafana takmazsın.

Kendime ait bi hayatım hobilerim belli bi yoğunluğum var aslında ama işin özü kendine verdiğin sözü tutmakta ama çok haklısın kendi hayatın olması çoğu şeyden daha etkili içi boş taktik yapmaktansa kendine değer verip hayatını durdurmamakta

Ben de sizin gibiyim. İnsanları kırmayayım derken hep kırılan ben oluyorum o yüzden çareyi değer vermemekte buldum. Kimse sizden değerli değil. Varsa Eşiniz bile. Dürüst olduğunuz icin kaybedecekseniz o insanı basın tekmeyi gitsin. Siz kendi çizginizden taviz vermeyin. Devir iki yüzlü kötü insan devri ne yazık ki. Ama bir söz var siz doğru olun eğri zaten belasını bulur

Bunlar sğrekli tekrarlanıyorsa sizde bi davranış hatası olabılır bence de. Genel davranıslarınız sevfilinize nasıldır. Çok ilgili kıslanç mı mesela veya dediğim dedik daha feminen ve kurallsrı olan sivri dilli va biri misiniz.dürüstçe kendinizi eleştirmelisiniz.

Çok haklısınız ben de davranış hatalarım olduğunu görüyorum düşününce , hayatımın merkezine koyuyorum hemen onun ilgisi azalınca aramayınca vs hemen ayrılıyor muyuz moduna giriyorum

Kesinlikle öyle ama değer vermemek de çözüm değil bu da kendimizi kısıtlamak olmaz mı dünyada yaşamanın en güzel şeylerinden sevmek sevilmek

Bence tam tersi davranın umursamayın,gizli takılın,sürekli biryerlerden izleyip ona bakmayın bunları yaparsanız e azıcık da olsa birsey hissettiyse gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…