- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Asla değilim başkalarına karşı. Kv gelip 100 tl istesin vermek istemem ama geçen büyük görümceme ev hediyesi fırın yanında başka birşeyler aldım 500 tlye. Gayette kendi içimden gelerek. Eşim gerek yok dediği halde en iyilerini aldım çünkü bu ailede bana haksızlık yapmayan tek kişi o görümcem. Ama diğerleri okadar şeyler yaptı ki... cok konum var burada. Biz yeni ayrıldık onlardan. Maaşı kv ye veriyodu eşim. Bi gün Çocuğun ıslak mendili bittiğinde Bu evimden çıkmayan görümce benim fabrikammı var daha geçen verdim size ıslak mendil diye çıkıştı. Önceki konularımda hepsiii var.
Eşimde birsey demiyor cunku zamanında onlarda bana az yapmadı..
Ben az çok hatırlıyorum bu ıslak mendil muhabbetini dönüp bakmayacağım açıkcası
Seni haklı buldum şöyle ki ben hatırlıyorum annem tüp kullanır iken çok dikkatli olurdu Bi tüp şuan 80 90 lira sanırım doğalgaz kullandığım için bilmiyorum
Yazın doğalgaz biz 15 lira öderken arkadaş her türlü 80 90 lira ödüyor ki bu bana göre külfet haklı yani ben hatırlıyorum tüpü kışın sıcak suyun içine koyardık iyice bitsin ziyan olmasın diye...
Onun haricinde siz diyorsunuz ki yorum yapanlar zaten bedavaya oturuyorsun kız zaten çıkmak için para biriktiriyorum yazmış memnun değil orda oturmaktan yani bian önce çıkıp rahat etmek istiyor
Haklı bNa göre açma kapını otur aşağıya boşver