- 7 Aralık 2018
- 7.275
- 18.717
- 248
- 28
- Konu Sahibi uzgunbiri34
-
Yani ben doktorum gerçekten vizyonlu doktor oranı %22 falandır herhalde.Ben hastanede çalışıyorum, yakın olduğumuz 3,5 doktor var valla hiçbiri de kalitenin, klaslığın yanından geçmez.biri hayattan bezmiş, neredeyse sürüne sürüne yürüyen suratsız, tatsız bir adam, biri koca göbekli, durmadan sırıtıp duran bir, diğeri de öyle düz biri işte.demem o ki o işler biraz da içinde olacak.eğitim tabi ki fark eder ama tıp, mühendislik falan o kadar fark etmiyor bence.belli bir seviyeden sonra tiyniyete, kapasiteye kalıyor iş.
Okuduğu okula inanmıyor olusunuza. Ve evet bakire değilim, evlenmeyi düşünmüyorum o kadar evlilik teklifi ve vaatlere rağmen.
YTÜ mezunu flörtüm bakire olmayan kadınlara "patlak" diyordu. O yüzden eğitimli erkekler bekaret konuşmaz olayına pek katılamadım. Bazısı çok obsesif oluyor. Hatta yüksek eğitimli olma sebepleri bile bu obsesif yapıdan kaynaklanıyor. Ben evlenmesem bile 35 yaşıma geldiğimde 25 yaşında bir kadınla beraber olabilirim falan diyordu. Çok değişik bir kafa yapısı vardı. İzlediği diziler, filmler dinlediği müzikler hep 10/10 ama kafa yapısı böyle.
Dış görünüşüne çok takıntılıydı. Benim boyum 10 cm kısa olsa kızlar benle görüşmezdi diyordu. Çok yakışıklıydı ama bir tuhaftı. Metroda giderken biri ona baktıysa hemen bana sebebini soruyordu. Sence neden baktı ki diye. Toplumsal imaja çok önem veriyordu. 1 ay falan zor tahammül ettim. Okulmuş mokulmuş bir yere kadar. Denklik önemli ama her iyi okuldan mezun olan olgun olacak diye bir şey yok. Bazısının abuk sabuk yüksek standartları oluyor. Bekaret de bunlardan biri. Öyle dini bir takıntı değil. Mesela bahsettiğim flörtüm ateistti. Adamın tek derdi birinin ilki olmak. Böyle standart koymuş kafasına yoksa içi rahat etmiyor.
Bi de her eşyasının yeri sabitti. En ufak kıpırdatsam fark ediyordu. Ezberlemiş mi ne yapmış manyak. Yazarken içim daraldı. Eğlenceli komikti kafası da çalışıyordu ama ömür geçmez.
Yaşın genç kendi ayakların üzerinde duruyorsun ne güzel kimseye eyvallahin yok zamana bırak kafaya takma evliligi doğru biri çıkacaktır insaAllahSelam herkese,
Sene başından beri bitirmeye çalıştığım çok toksik bir ilişkim vardı. Sözlüydük. Ocak ayında ayrıldım aslında, ama sonra ne yaptı etti süreç maalesef nisana kadar uzadı.
Şuan çok mutluyum, huzurluyum. Aslında kurtulduğum günden beri öyleyim. Başlarda aşırı derecede bir özgüvensizlik hissediyordum, fakat özgürlük çok iyi geldi, şu anda da bir daha kimseyle olmak istemeyeceğim gibi hissediyorum.
Neyse durum şu, 29 yaşına geliyorum artık. Mühendisim ben, Boğaziçi mezunuyum. Senelerdir hem çalışıyorum, hem doktora yapıyorum. Bu profilin erkekleri sinek ilacı sıkılmış sivrisinek gibi kaçırdığını fark ettim.
Napacağım ben? Türk erkeklerinden umudu kesmek üzereyim. Potansiyel olarak kendisinden çok para kazanan ve bakire olmayan bir kadınla Türk erkeklerinin %99u beraber olmak istemez gibi gözlemliyorum. Ben de zaten yapamam, özellikle en son yaşadıklarımdan sonra birine güvenmem zaten çok zor.
Ben aile kurmayı çok istemiştim. En büyük hayalimdi. Ama şuan olmayabileceğini kabullenmeye başladım.. Benzer süreçlerden geçenler var mıydı, nişan atıp, sonraları birilerine yine güvenebilen?
Biraz sohbet etmek istedim sizlerle, mesajlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
Ha birde ben 34 evlendim aman yaş geçiyor şu bu saçma sapan işler eşim iyi biri lakin evde olduğunda telefonla oynar yada kahveye gider gezmek şu bu iki üç ayda bir olursa olur oğlum var onunla vakit geçiriyorum bir kayınvalide gile giderim değişiklik olsun diye parka çıkıp kadınlarla otururum hayatın bundan ibaret ne bileyim evlilik doğru insanla seni düşünen insanla elbette güzeldir ama evlisiin ve tek başına bırakılıyorsun bu kötü işteYaşın genç kendi ayakların üzerinde duruyorsun ne güzel kimseye eyvallahin yok zamana bırak kafaya takma evliligi doğru biri çıkacaktır insaAllah
Sözlüydük. Ocak ayında ayrıldım aslında, ama sonra ne yaptı etti süreç maalesef nisana kadar uzadı.
Ben aile kurmayı çok istemiştim. En büyük hayalimdi. Ama şuan olmayabileceğini kabullenmeye başladım..
Herkesin yaşantısı farklı evlenmeden bir sey yasamamak istemesi yaşaması kadar normal ama eğitimi ve mesleği yüzünden kendinden uzak durulduğunu zannetmesi anormal. Ya da olumsuz bir kaç girişimden dolayı kendini kapatmış çevresindeki fırsatları görmüyorAnkara’da okudum ben de çevremde genişti yurtta kaldığım için Ankara, gazi ve hacettepeli çok arkadaşım oldu. Bırak odtü Boğaziçi’ni saydığım normal okullarda da böyle düşünen kimse yoktu. Bekaret diye sayıklayan görmedim ve dediğin gibi çevremde bakire evlenen arkadaşım da yoktu. Dert eden de/
Boğaziçi değil de sanki yeni açılan bir ilçe okulundan bahsediyor sanki.
Manipülasyona uğramayla da bu kafaya ulaşamaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?