- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi uzgunbiri34
-
Böyle bir şey asla söylenmedi. Erkeklerin bakış açısıyla ilgili düşüncemi dile getirdim. Lütfen alakasız bir konuyu alakasız bir yere çekip laf söylemeyin. Burada insanlar destek almak için yazıyor. Fikrinizi beyan edebilirsiniz ama açıkça incinmiş insanlara karşı biraz daha merhametli, sevgiyle yaklaşılabilir bence.ne oldu şimdi “ evlenilen kızların ” zeka ve eğitim seviyesi düşük kızlar olduğuna mı kanaat getirildi. bir süre de kendinizi buna ikna edip devam edersiniz.
Adminleri nasıl etiketleyebilirim bilen var mıdır? Konular kapanmıyor biliyorum ama yeni yorumlara kapatmak isterim. Çok teşekkürler tekrar herkeseKonumu yeni yorumlara nasıl kapatabilirim? Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
Adminleri nasıl etiketleyebilirim bilen var mıdır? Konular kapanmıyor biliyorum ama yeni yorumlara kapatmak isterim. Çok teşekkürler tekrar herkese
Keşke ağacı yeşermez. Önüne bak.Evet tam olarak böyle. Bunun maalesef farkındayım, enerjim inanılmaz düşük, özgüvensizim. Özellikle son ilişkimde yaşadıklarım aslında acayip bir öz saygı eksikliğine neden oldu bende. Neden daha önce bitiremedim, neden bunları yaşadım diye üzülüyorum ister istemez. Terapi aldım bir süre, ama çok faydasını görmedim. Kendimi sevmeyi öğrenmek zorundayım
Bu arada teşekkür ederim, yumuşak bir tonda sevgiyle yazdığınız için. İnsanları yaşadıklarını bilmeden yargılamak çok kolay. Siz ve birkaç kişi daha sayesinde yine diyorum iyi ki içimi döktüm ama sanırım bir daha yapmayacağım. Buradaki yorumlar ağır geldi. Yine de yorum yapan herkese teşekkürler.
Sizin kendi görüşünüzden başkaca bir görüşe bile tahammülünüz yok. Benimde sizin niteliklerinizi övücü, erkekleri yerici bir noktadan bakmam gerekiyor. Konuyu okuyunca zeki, kariyerli, eğitmli kadınla evlenilmediği erkeklerin ezildiği için flört bile etmediğine kadar gelinmiş. Bu insanların kendini rahatlatması için tutunacak bir dal. Erkekler hadsiz siz 8/10 birisiniz diyelim erkek 4/10 yine sizi elde edebileceğini düşünür. Kariyerinizle övünür, paranızın hayalini kurar, ailesine x mesleğe sahip kız buldum diyebilmek ister. Kendi çapına asla bakmaz. Benim görüşüm bu. Siz kendinizi pohpohlayarak nereye kadar gitmeyi düşünüyorsunuz bilemem.Böyle bir şey asla söylenmedi. Erkeklerin bakış açısıyla ilgili düşüncemi dile getirdim. Lütfen alakasız bir konuyu alakasız bir yere çekip laf söylemeyin. Burada insanlar destek almak için yazıyor. Fikrinizi beyan edebilirsiniz ama açıkça incinmiş insanlara karşı biraz daha merhametli, sevgiyle yaklaşılabilir bence.
Bu arada teşekkür ederim, yumuşak bir tonda sevgiyle yazdığınız için. İnsanları yaşadıklarını bilmeden yargılamak çok kolay. Siz ve birkaç kişi daha sayesinde yine diyorum iyi ki içimi döktüm ama sanırım bir daha yapmayacağım. Buradaki yorumlar ağır geldi. Yine de yorum yapan herkese teşekkürler.