hep yorgunum yeter :(

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
53
Merhaba,
Daha genceciğim ama hep bi uyku hali hep bi yorgunluğum var.Aşırı derecede uykuya düşkünüm yıllardır çalışıyorum oysaki hergün erken kalkmaya mecburum ama hergün zorlanarak kalıyorum nerdeyse sabah alarmım çalınca ağlıcam yani okadar içim kötü oluyo ağlamaya vakit olsa sabah oturur ağlarım...Annem hep nasıl gençsin sen der

Ya sabahları nasıl zımba gibi oluyo bazıları? hayır bide sadece sabahta değil hep böleyim herzaman yatasım ve uyuyasım gelir, hep yorgunum,heryerim ağrır,tutulur... Ne yapmalıyım ya daha dinç olmak için? enerji istiyorum. bişey kullanmam gerekirse kullanırım yeterr ki şu halime bi son versin

bende de var aynı durum yıllardr calısıyorm resmen yatakdan surunerek kalkıyorum .

gece 12 de yatıyorum genelde.sabah 7:15 te alarmım ötmeye başlıyo
d vitamini ölçümü sağlık ocağında yaptılıyo mu?

ben 12 senedir aralıksız çalışıyorum
12 senedir böyle
sabah neredeyse ağlayacağım:)))
her sabah evden cıkarken aksam eve gelip erkenden uyuma hayali kuruyorum
ama eve gelınce uyumuyorum tabi

eşim de tam aksine kalkınca çok enerjik olur şarkı falan söyler
evden 08:30 da çıkar, sabah rahat rahat haırlanmak kahvaltı keyfi yapmak duş falan almak için 06:00 da uyanır

ben 08:15 de evden cıkarım , alarmım 08:00 a kuruludur.

hehe :) bende ya. sabah alarmım 7:15 te ötüyo 7:20 de ötüyo 7:25 te 7:30 ta tekrar tekrar ertelemeleri ötüyo. 07:30 da yataktan kalktım bugün mesela 07:39 da evden çıktım. 9 dk içinde yani sersem sersem çıkıyorum her sabah bu böledir. Ne güzel eşiniz gibi olsam ah

Ben de öyleyim ben işe geldiğimde bile ayılamıyorum , sabahın köründe birileri birsey sorunca sinir oluyorum:)))
bence yapı ile alakalı durum bu.
evet ben de eşim gbi olmak isterim o haftasonu bile 8 de uyanır ,hemen kalkar camları falan açar,ben elimden gelse öğlene kadar uyurum haftasonu

bende böyleyim hatta bazen kalkınca yatakta oturup 2-3 dakika ağlarım eşim alıştı artık saf saf bakıyor

sonra bana da kan verdir dediler kan değerim çok düşük çıktı işte ilaç vs kullandım 2-3 ay harikaydı sonra doktor 3 ay ara verelim tekrar başkııcaz hapa dedi o 3 ay ben yine uyuşuktum şimdi eşim sürekli ceviz fındık vs alıp duruyor yiyorum enerji versin diye ama cık bana değil ona veriyor

neyse tavsiyem yok çünkü bu bence yapı meselesi ne yaaprsam yaapyım hiiç bi zaman uykumu alamayacakmışım gibi geliyor yani alıştım ben sende takma boşver bizde sümsük olarak yaşıcaz bu hayatı napalım

Dahiliye uzmanina gidip aynen anlatin. Test yaparken
D vitamini eksikligi ve kandaki demir depolarina(Ferritin) da bakmasini rica edin cunku bazi doktorlar sadece normal kan degerine bakip normal cikinca bi sey yok deyip gonderiyolar halbuki ferritin cok onemli.

aşk laızm sana

biz buna tükenmişlik sendromu ve hafif yollu depresyon diyoruz

biz buna tükenmişlik sendromu ve hafif yollu depresyon diyoruz

ay aslında öyle büyük derdim de yok mesela tatil günleri alarm saatinden 20-30 dk sonra kalkarım hani mesela uyumakta değil..
böyle zorundaymışım gibi kalkınca sinirlerim bozuluyor galiba

Şekerinizi ölçtürün
Artık şeker genç yaşlı buna bakmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…