- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Demek ki kaliteli uyumuyorsun yastığıni değiştir yatmadan önce yapiyosundur ama dişlerini fırçala burnunu temizle ve eğer nefes almakta zorlaniyorsan burun bandı kullan cidden çok etkili, uyumadan önce ılık bi duş ve yeni değiştirilmiş çarşaflar gerçekten harika bi uyku çekip Zinde uyanmanı sağlar, bu söylediklerim basit yaptığın şeylerdir belki ama daha özen göstererek dene.Merhaba,
Daha genceciğim ama hep bi uyku hali hep bi yorgunluğum var.Aşırı derecede uykuya düşkünüm yıllardır çalışıyorum oysaki hergün erken kalkmaya mecburum ama hergün zorlanarak kalıyorum nerdeyse sabah alarmım çalınca ağlıcam yani okadar içim kötü oluyo ağlamaya vakit olsa sabah oturur ağlarım...Annem hep nasıl gençsin sen der
Ya sabahları nasıl zımba gibi oluyo bazıları? hayır bide sadece sabahta değil hep böleyim herzaman yatasım ve uyuyasım gelir, hep yorgunum,heryerim ağrır,tutulur... Ne yapmalıyım ya daha dinç olmak için? enerji istiyorum. bişey kullanmam gerekirse kullanırım yeterr ki şu halime bi son versin
Merhaba,
Daha genceciğim ama hep bi uyku hali hep bi yorgunluğum var.Aşırı derecede uykuya düşkünüm yıllardır çalışıyorum oysaki hergün erken kalkmaya mecburum ama hergün zorlanarak kalıyorum nerdeyse sabah alarmım çalınca ağlıcam yani okadar içim kötü oluyo ağlamaya vakit olsa sabah oturur ağlarım...Annem hep nasıl gençsin sen der
Ya sabahları nasıl zımba gibi oluyo bazıları? hayır bide sadece sabahta değil hep böleyim herzaman yatasım ve uyuyasım gelir, hep yorgunum,heryerim ağrır,tutulur... Ne yapmalıyım ya daha dinç olmak için? enerji istiyorum. bişey kullanmam gerekirse kullanırım yeterr ki şu halime bi son versin
Geçenlerde bi haber vardı: çok uyumak genlerle alakalı diye.Ben de öyleyim ben işe geldiğimde bile ayılamıyorum , sabahın köründe birileri birsey sorunca sinir oluyorum:)))
bence yapı ile alakalı durum bu.
evet ben de eşim gbi olmak isterim o haftasonu bile 8 de uyanır ,hemen kalkar camları falan açar,ben elimden gelse öğlene kadar uyurum haftasonu
çok uyumuyorum aslındaGeçenlerde bi haber vardı: çok uyumak genlerle alakalı diye.
ben de her aksam kendıme söz veririm yarın yarım saat erken kalkıp makyaj yapıcam , saçıma fön çekicem falan dıye sabah olur yıne koş koş gelırım işe:)))yalnız degilsin cnm :)) bende hic enerjik uykumu almıs kalkamam erkenden uyurum sabah sürünerek kalkıyorum resmen işe giderken hep su işe süslü püslü gidenlere imreniyorum ne ara kalkıyolarda böyle hazırlanıyorlar diye.Aksam derim yarın süslencem işe giderken nerdeee uykudan uyanıpta kim sac makyaj yapcak
aynı bende öyleben de her aksam kendıme söz veririm yarın yarım saat erken kalkıp makyaj yapıcam , saçıma fön çekicem falan dıye sabah olur yıne koş koş gelırım işe:)))
Canım benim kan değerin 8. Hem demir eksikliği hem akdeniz anemisinden kaynaklı kansızlığm var. Günlerce koltukta jöle gibi yatabilirim. Bunun yani sıra, ani kalkışlarda baş dönmesi, göz kararması, üşüyünce tirnaklarinin morarmasi gibi durumlar da varsa büyük ihtimal anemi olabilir.
ay aslında öyle büyük derdim de yok mesela tatil günleri alarm saatinden 20-30 dk sonra kalkarım hani mesela uyumakta değil..
böyle zorundaymışım gibi kalkınca sinirlerim bozuluyor galiba
ben de öyleydim paso yatardım.
hoş hep var ben de o hal de. şimdi ki halim eskiye göre zımba gibi.
nasıl mı oldu ?? mecburum
önceden yemek pişer gelir bulaşık yıkanır sonunda oldu işe gider gelir yer içer yatardı.
evlendim çocuk oldu hadi yap yapabilirsen öyle. sabah 6.30 kalkış gece 12-1 yatış.. yemek bulaşık ütü temizlik işe git gel çocukla ilgilen.. yani ne kadar yatarsan o kadar hantallaşıyorsun. annem şok da şimdiki halime
Bunun en büyük sorumlusu psikolojik bence. Sonrası fizyolojik. Kafam rahatsa daha iyi kalkıyorum ama kafam bir şeylere takıksa zor kalkıyorum.
İlk önce gidip kan değerlerine demir, folik asit, b12 vs değerlerine baktır. Demire mutlaka bakılsın ben demir hapından sonra toparlamıştım. Hele folik asit yerlerdeymiş doktor bile çok şaşırmıştı.
Bir de uyku her bünyede aynı ihtiyaçta olmuyor. Belki 12 değil daha erken yatman gerekiyordur.
Aynen ben de öyleyim. Geçen haftasonu 8 de uyandım bir daha uyuyamadım kalktım mesela. Ama şimdi şirketteyim yatsam hemen uyurum.
Bekarken 2 vesaitle gider gelirdim ama çok daha erken ve alarmı ertelemeden kalkardım evlenince ev çok daha yakın olduğu halde daha uyuşuk oldum. Yakınlarımın buna sunduğu gerekçe sorumlulukların arttı kafana bir şeyleri takıyorsun o yüzden yorgun hissediyorsun şeklinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?