hep yorgunum yeter :(

Kesinlikle test yaptırin. Ama benim değerlerin iyi olduğu halde sabah uykusunu çok seviyorum :)) tembelim yani :) çok zor uyanirdim.

Bana da fibromiyaljiyi anımsattı... akşam 1 saat daha erken yatıp sabah 1 saat daha erken kalkıp 15-20 dakika egzersiz yapın, ya da duş alın, kahvaltı yapın, sevdiğiniz enerji veren müzikler açıp eğlenerek hazırlanın işe. Bunları nefretle değil de hoşunuza gittiğini düşünerek yapın. Bir iki gün deneyin bakalım belki bir değişiklik olur :)

aynı bende öylşeyim ama beim kan değerlerim normal akşamlarıda 11-11:30 gibi yatıyorum . Erken yattığımda sabahları daha ağır kalkıyorum. Haftasonlarıda çok geç uyanmam 9:30 civarı ama kendim uyandığım için zor olmuyor işe giderken her günüm eziyet hergün günleri sayıyorum haftasonu rahat uyuycam die. Her sabah işe gitmek istemiyorum deyip isyan ediyorum :S

Demek ki kaliteli uyumuyorsun yastığıni değiştir yatmadan önce yapiyosundur ama dişlerini fırçala burnunu temizle ve eğer nefes almakta zorlaniyorsan burun bandı kullan cidden çok etkili, uyumadan önce ılık bi duş ve yeni değiştirilmiş çarşaflar gerçekten harika bi uyku çekip Zinde uyanmanı sağlar, bu söylediklerim basit yaptığın şeylerdir belki ama daha özen göstererek dene.
Bide kahvaltıdan sonra supradyn all Day icebilirsin benim 2 sene önce işlerim çok yoğundu o ara kullanmıştım inanılmaz etkili motor takmış gibi durmaksızın çalıştırıyor gerçekten yorgun olduğun için de gece güzel uyuyorsun.
Bunlar ise yaramazsa kapsamlı bi hemogram testi yaptır,oksijen alma kapasitesi düşünce de kronik yorgun oluyor insan.

demir eksikligi olabilir. bir suredir ben de boyleyim. ne kadar uyusam yetmiyor hep bi halsizlik var gibi. gecen hafta rutin senelik kontrol k.d. druma gittim; ne olmus sana cok solgun gorunuyorsun; mutlaka kan ver bi tahlil yapalim. sonucunu beklemeden de hemen takviye başladı.

yalnız degilsin cnm :)) bende hic enerjik uykumu almıs kalkamam erkenden uyurum sabah sürünerek kalkıyorum resmen işe giderken hep su işe süslü püslü gidenlere imreniyorum ne ara kalkıyolarda böyle hazırlanıyorlar diye.Aksam derim yarın süslencem işe giderken nerdeee uykudan uyanıpta kim sac makyaj yapcak

Demir eksikliğine bağlı halsizlik olabilir. Bu durumda doktor ilaç veriyor.Kan değerlerinize baktırmanız lazım

Ayy bende aynıyım ve çalışmıyorum da ama ev içinde uyuşuk ve uyuşuğum bıktım bende enerjik olmak istiyorum

Geçenlerde bi haber vardı: çok uyumak genlerle alakalı diye.

Canım benim kan değerin 8. Hem demir eksikliği hem akdeniz anemisinden kaynaklı kansızlığm var. Günlerce koltukta jöle gibi yatabilirim. Bunun yani sıra, ani kalkışlarda baş dönmesi, göz kararması, üşüyünce tirnaklarinin morarmasi gibi durumlar da varsa büyük ihtimal anemi olabilir.

Geçenlerde bi haber vardı: çok uyumak genlerle alakalı diye.
çok uyumuyorum aslında
günde 7 saat uyuyorum
yaklaşık 12 saatim de işyeri ve yol vs geçiyor
onun dısındaki zamanımda eşim ve evimle ilgilenıyorum

sabah kalkması cok zor gelıyor bana
ailemdekiler de uykuyu cok seven kişiler değiller

eskiden ben de böyle değildim ünv zamanlarımda falan günde 3-4 saat uykuyla durdugumu bilirim
ama iş hayatından snr hep erken kalktıgım için sanırım sabah uykularını arar oldum kendımı bu sekılde avutuyorum

ben de her aksam kendıme söz veririm yarın yarım saat erken kalkıp makyaj yapıcam , saçıma fön çekicem falan dıye sabah olur yıne koş koş gelırım işe:)))

kansızlık ya da demir eksikliği olabilir. ya da garfield sendromu ben öyle diyorum:) tüm gün uyuma ve hiçbişey yapmama isteği. bende de var

ben de öyleydim paso yatardım.
hoş hep var ben de o hal de. şimdi ki halim eskiye göre zımba gibi.
nasıl mı oldu ?? mecburum
önceden yemek pişer gelir bulaşık yıkanır sonunda oldu işe gider gelir yer içer yatardı.
evlendim çocuk oldu hadi yap yapabilirsen öyle. sabah 6.30 kalkış gece 12-1 yatış.. yemek bulaşık ütü temizlik işe git gel çocukla ilgilen.. yani ne kadar yatarsan o kadar hantallaşıyorsun. annem şok da şimdiki halime

hayatm boyunca yorgun hissettim çabuk yorulurum baş dönmesi filanda olur.Kansızlık var mı acaba ondan mı böleyim diye baktırmıştım kansızlık yok demişti dr. hiç bişeyde vermemişti. D vitamini eksikliği diyo arkadaşlar..belki de bende o eksiktir bi ara vakit bulunca baktırayım inşallah

Bunun en büyük sorumlusu psikolojik bence. Sonrası fizyolojik. Kafam rahatsa daha iyi kalkıyorum ama kafam bir şeylere takıksa zor kalkıyorum.
İlk önce gidip kan değerlerine demir, folik asit, b12 vs değerlerine baktır. Demire mutlaka bakılsın ben demir hapından sonra toparlamıştım. Hele folik asit yerlerdeymiş doktor bile çok şaşırmıştı.
Bir de uyku her bünyede aynı ihtiyaçta olmuyor. Belki 12 değil daha erken yatman gerekiyordur.

ay aslında öyle büyük derdim de yok mesela tatil günleri alarm saatinden 20-30 dk sonra kalkarım hani mesela uyumakta değil..
böyle zorundaymışım gibi kalkınca sinirlerim bozuluyor galiba

Aynen ben de öyleyim. Geçen haftasonu 8 de uyandım bir daha uyuyamadım kalktım mesela. Ama şimdi şirketteyim yatsam hemen uyurum.
Bekarken 2 vesaitle gider gelirdim ama çok daha erken ve alarmı ertelemeden kalkardım evlenince ev çok daha yakın olduğu halde daha uyuşuk oldum. Yakınlarımın buna sunduğu gerekçe sorumlulukların arttı kafana bir şeyleri takıyorsun o yüzden yorgun hissediyorsun şeklinde.

benim annemde sen ev hanımı olacan da ben görecem der ha bide iş olduğunu bilsen dünyaya gelmezdin meşhur lafı

bana da bi kaç kişi öyle dedi ama bence alakası yok tamamen benim uyuşuklugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…