Hepatit b

Canım ben de taşıyıcı olduğumu öğrendim önce çok moralim bozuldu .İnan nerden kaptığımı bilmiyorum
Doktor kooförlerde manikürden bile geçebilir ya da hastanelerden dedi.bütün testlerm normal sadece taşıyıcıyım evliyim eşim bana çok destek oldu Allah razı olsun.Bugün doktorumla yine konuştum kan yoluyla geçiyor dedi
Birde hamileyim ben o yüzden testleri tekrarlıyoruz şimdilik.bebek doğar doğmaz aşılanacakmış birde serum verilicekmiş geçmesin diye. Valla çevremde taşıyıcı çokmuş onu öğrendim
Daha kötüsünden korusun Allah.
Benim tavsiyem aşı ol evlensende evlenmesende.Düşün nasıl bulaştı bana hiç fikrim yok

İçimi çok rahatlattınız evet şuan taşıyıcıymış.

Çok teşekkür ederim. Evet çok yardımcı oldunuz ve içimi çok rahatlattınız. Haklısınız bizlerde hasta adayıyız. Ama internet çok korkutmuştu beni iyi ki sizin gibi insanlar var

Çok teşekkürler tavsiyeniz için bende sorun yapmamam gerektiğini sizlerin yorumlarıyla bir kez daha anlamış oldum. Amin rabbim hepimizi beterinden korusun. Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inş

Hepatit b cinsel yldan ya da kan ile bulaşır.aieniz için edişeleniyorsanız onlarda aşı olsun.gebeliktede onunla ilgili bebekte sorun olmaması için bir şey yapılıyordu ama unuttum .dünyada çok insan var hepatit b taşıyıcısı olan.evlenmeye engel değil.

ben de tasiyiciyim bebeğim de var kimseye de bulaşmadı :)) korkma aids falan değil bu. Taşıyıcı.olup da haberi.olmayan insanlarla dolu heryer. Zaten çoğu.kişi de daha önce bu.hastalığı geçirmiş ve bağışıklığı var.

yok artık neler söylüyorsunuz. :)) Yanlış yönlendirme yapmayın.lütfen. Benim de bebeğim var doğumdan hemen sonra.asi.oldu ve hicbir sorun yok. Kimseye.de bulaşmadı.
Aidsle falan mi karistiriyorsuniz :)'

asi oluyorsun bir sey olmuyor kardesimin esi oyle

Bende hepatit b hastasıyım.öyle kolay bulaşan bi hastalık değil.yani ailenize bulaşmaz.kan yoluyla ve cinsel yolla bulaşır bunun için sizin aşı olmanız gerekir.erkek arkadaşınızda alkol sigara tüketmiyorsa sağlıklı besleniyorsa sıkıntı yaşamaz.6 ayda bir test yaptırıp takip etmekte fayda var.ilişkimizin ilk zamanları erkek arkadaşıma söylemiştim ve hiç sorun etmemişti sagolsun

Aşı bilgileri verilmiş zaten aileniz için sevgilinizden yana endişelenmenize gerek yok , çünkü o hastalığını biliyor ve gerekli tedavilerini ve önlemlerini alır, asıl korkunç olan hastalığı bilmeyenler ya da bilip de önlem almayanlar. Bu sebeplerle herkes potansiyel hasta adayı olabilir. Bu nedenle birebir tanıdığınız biri olmasa da aşı yaptırmanızda fayda var. Sağlık ocakları ücretsiz yapıyor zaten. Bu kadar yaygın bir hastalık olduğunu öğrendiğim zaman hemen aşı olmuştum.

Teşekkürler sadece çok bilmediğim birşey olduğı için fikir almak istedim sizi kırmak istemedim

Teşekkürler

Nasıl farkettiniz acaba ?
Konuyu okuyunca hastalık belirtilerine baktım birazda evhamlıyım
Ne tür test yapılıyor ?

Babam hepatit b taşıcısı. Evli ve 2 çocuklu. Biz sadece koruyucu aşı olmuştuk. Bir problem olmadı. Zaten sadece cinsel ilişki ve kan yolu ile bulaşmakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…