hepimiz tehlikedeyiz

  • Konu Sahibi Konu Sahibi cikom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi


Bende olsam şikayet ederdim .
 
Sürü içgüdüsü var ya insanlar da. Biri susarsa herkes susar zamanla. Ama biri se konuşur ise belki herkes konuşur zamanla. O kadının mesela pasif bir karakter olduğu üstüne oturan adam a ikinci tepkiyi vermemesinden belli. Belliki korkuyor ses çıkarmaya öyle yetişmiş. Ama tutup ta hak savunucam diye hakaret edip karşı tarafı zaten manyağın tekiyken sıçratan insanlar var. Şahsen bana hakaret etti dengesiz diyerek bense karşılığında seni şikayet edicem eğer sen hakkı isen sana helal olsun diyicem dedim. Buda sozde delikanlı raconunda susturacak bir laf
 
Ay sorma bide eşime bir pantolon almıştım bir kot firmasının bayisinden. Dün onuda degitireyim diye yine başka bir avm de o firmanın ana mağazasına girdim. Kotun fiyatı110 tl ikincisi yarı fiyatına diye sattılar. Bende kıza dedim degistiricem. Kız bana nedese begenirsin. Hanımefendi bupantolonun fiyati59.90 ouqlet ürün ikincisi de bedava. Yani baya kaziklanmışım. Şimdi bugün oraya gidecektim. Merkez no falan verdi kız sikayet için. Dedim bugün tansiyonum bir normale dönsün yarın gideyim haklı iken haksız olmayım. Kemal sunal da bir karakter vardı herkesi mahkemeye veren onun gibi oldum geldimi üst uste gelir zaten
 
Nedeni cok acik
Halkimiz embesillesti artik
Evlilik programi izleye izleye beyin hucreleri yandi artik
 
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı bitmedikçe değişmez hicbirşey maalesef.
Ne zaman "benimde başıma gelebilir"demeyi öğreniriz o zaman düzelir ki buna dair hiç umudum yok benim maalesef.
Biri tecavüze uğrar, biz hala o saatte sokakta ne işi varmış deriz"benimde başıma gelebilir,o saatte orada bende olabilirim"demek yerine.
İnşallah şikayetiniz değerlendirilir,caydırıcı bir ceza alır.
 
Halbuki toplumda varolan her zararlı otun temizlenmesi ailemiz kendimiz ve çocuklarımız için daha iyi bir gelecek demek. O şoför birkere bütün minibüsün tepkisini alsa birdaha aynı şeyi yapmaya cesaret edemez.
 
Çok iyi etmişsin. En fazla sorabilir. Şuraya gidecek var mı diye. Cevap evet ise mecbur gidecek.
 


ben o arabadan inmez üstüne üstük o an trafik şubeye şikayet ederdsim
 
Tabi ki minibüste yazan duraklara uğramama hakkı yok.
Allah korusun kadının başına kötü bir şey de gelebilirdi yani tenha yer diyorsunuz.
Şikayet etmekle iyi etmişsiniz.
 
Hanimlar...ORGUTLENIN. Bu iblislerle ancak orgutlenirsek basa cikabiliriz.
Valla biz kadınlar neden kas gücü olarak erkeklerden gucsuzuz diye düşünüyorum bazen. Bizde güç daha çok yürek te sanırım. Yoksa böyle bir dünyada kadın olmak oldukça zor.

Ve ağzından nekadar namus lafı çok çıkıyor ise bir insanın ondan daha çok şüphe etmek gerekiyor. Kendi bastırılmış duygularını örtme çabası bunu yaptırıyor. Bakın namus ta namus diye en çok kim konuşuyor. Erkekler. Ve bu namusta namus diyen evinde perde aralık diye karısına bağıran döven erkekler hep dışarıda kadınları sözlü yada fiilen taciz edenler.
 
ben o arabadan inmez üstüne üstük o an trafik şubeye şikayet ederdsim
Arabanın biyerden sonra gittiği yer ıssız canım. Trafik şube de hiç aklıma gelmedi açıkçası.valla sen söyleyince ahandaa dedim.birde adamla başbaşa kalmak var minibuste yada o kadınlar ile indim diyelim yardım edip o ıssız yerden minibüs bekleyip geri dönerken tehlikesi var.
 
Aaa aynısı 2 gün önce annemin başına geldi,bir de servis aracı düşünün yani.Genç bir erkek kullanıyormuş,indirmiş akşamın karanlığında insanları ıssız bir yerde.O kadar karşı çıkmış ,tartışmışlar .Yani küfür edeceğim,edemiyorum.
Bu nasıl bir şerefs...liktir ya ?2 gün sonra ben de evime gideceğim,hele bir indirsin,nasıl bağıracağım bas bas.
 
Şikayet edincede bişey olmuyor uyarı veriyorlar sadece.Adam gibi bişey yapsalar bunlarda görevini aksatmaz baksana bi de edepsizlik yapıyor utanmaz.
 
Şikayet edincede bişey olmuyor uyarı veriyorlar sadece.Adam gibi bişey yapsalar bunlarda görevini aksatmaz baksana bi de edepsizlik yapıyor utanmaz.
Kendi tayfasının başına şikayet edince öyle ama ibb den cekinirler dedi yine minibüs şoför lugu yapan bir tanıdık. Tabi araba başkanlardan birine ait değil ise kesin ceza alırmış
 
İnsanların vurdumduymazlığı beni de çok üzüyor. Bu sabah minibüste şoförün ani freniyle önkoltuğa şiddetli çarpmam sonucu dudağım patladı. Kanadı epey. Hİç bir allahın kulundan çıt yok. Sersemledim demekki plakayı bile almamışım.
 
Evet bide böyle durumlar var. Mesela bigun minibüs te bir bayan bayıldı. Yanımda küçük çocuk var . minibüs hastane önüne çekti sedye geldi ama kimse inmedi. Ben indim çocukla kız ayılana kadar başında bekledim yakınlarına haber verdim görevliler artık beklemeniz e gerek yok dedi ve çıktım devam ettim yola. Böyle durumlarda hep yardım için birşeyler yaparım hiçte enayi hissetmem kendimi. Insan oldugumuzu hissetirecek en iyi şey değilmi karşılıksız yardım. Haksızlığa uğrayan kişinin yAnında saf tutmak.
 
Çok geçmiş olsun bu arada
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…