Bunun da farkindayiz ama hamlede bulunmamamiz bizi hakli cikarmiyor dogal olarak.neden ayri ayri odalar yapamiyoruz.3 oda ve salon var.asla salonda oturma yanlısı değil esim.Yetistirilis farki.birisi bizim oda digeri cocuklarin öbürü de oturma odasi.ama cocuklar denk ayni anda bize geldiginde genelde oturma odasinda yatiyorlar biri yer yatağında digeri de koltukta.gunduzleri de odalarini kullandiklari yok.tabii ki bunlar da hakli cikarmaz ben herseyin farkindayim ama dediğim dwdik bir kocam var.hos kendi de ayri oda olmasi kanaatinde ama ev alana kadar idare ediyor işte. Salonu kullanmamak pahasina.sacmalik...
Arkadaşlar lütfen yardım. .
hikayede üç çocuk var ve en şanssızı sizin oğlunuz ...kızınız zaten anne babasıyla eşinizin kızı annesiyle ama babasınıda istediği gibi görüyo ,zaman geçiriyo,hatta üvey anne derdi yok üstelik onunlada arkadaş gibi ama sizin oğlunuz ki erkek çocukları anneci olur annesinden uzak iki üç gün kAlması problem oluyo keşke siz eşinizin kızına ikinci anne olacağınıza kendi çocuğunuza anne olsaydınız şu an farkında değil ama eşiniz çok bencil sizde çok rahatsınız çocuk 6 yaş gibi bi dönemde annesiz kalmış okula gittiği ilk gün eteğine yapışacağı bi annesi bile olmamış siz hala eşim de haklı çocuğum dağınık bilmem ne diyosunuz sizde gamsızsınız o zaman o nolcak ?
50 msj olmadigi icin kabul edilmiyor yani gonderemedimSitenin adminlerine özel mesaj atıp nickinizi değiştirmek istediğinizi söylerseniz yardımcı olurlar.
Kazen ve Mune.
Yalniz bişey var . Eşim tahammulsuzlugu bağırıp cagirmalari soz dinletmeyi yalniz ve yalnizz benm ogluma yapsa koparirim herşeyi. Ancak dedigim gibi butun bunlari son derece soz dinleyen kizina da yapiyor.beni tutan da bu zaten.ayrim yapmiyor.oglumun ayagini da burdan kesmemek adina surekli cagiriyorum özledim gel diyorum arada geliyo o da ozlediğini soyluyor ama ne var ki kocamdan dolayi sik sik gelesi gelmiyo.bu durum da beni kahrediyoEşin titizliği-dağınıklığı filan bahane ederek oğlunla bağlarını minimuma indirmek istiyor bence.
kendisi evladından ayrılabiliyor mu.sen de onun kızını istemediğini söyle baksın bakalım o zaman neler hissediyor.
eşinin ki tamamen bir vicdansızlık örneği başka bişey değil.
12 yaşındaki bir çocuk-özel bir sorunu yoksa-ne kadar sorun çıkarabilir ki size.
sırf dağınık diye bir evlat annesinden koparılmaya çalışılır mı.
diğer arkadaşlara katılıyorum.eşin seni böyle böyle sindirmek ve yıldırmak istiyor ta ki iyice kopana kadar.
oğlunun ayağını kesme o evden.
öyle veya böyle eşin kabul etmeli.
kendisi kendi kızından nasıl vazgeçmiyorsa senden de istemeyecek.
sırf biri dağınık biri tertipli diye çocuklara bu kadar farklı muamele yapılır mı.
bir aile büyüğünüz filan yok mu yardım isteyebileceğin bu konuda.
hani eşinin sözünü dinleyip sayacağı birisi yaptığı bu yanlışı biraz yüzüne vursa ...
zor bir durum açıkcası.
tek yapabileceğin kararlı durmak,oğlunun arkasında olduğunu belli etmek.
tavizin sonu yok ne yazık ki.
üstelik senin kaybın çok büyük olacak..
Ayrıca üye ismi değişikliğini burayı okuduktan sonra yapabilirsiniz.
Mesaj sayısı doldurma zorunluluğu olmadan verilen linke mesaj gönderebiliyorsunuz.
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/410100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?