hepimizin derdidir eminim

hippotalamus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
15.730
66.690
518
Arkadaşlar aslında bu bir tek benim derdim değil hepimizin derdi ama ben artık paranoyak oldum.
Son zamanlarda haberlerde, çevreden duyduğum bebeklere taciz, tecavüz.. kız çocuk erkek çocuk, kaç yaşında hatta kaç aylık olduğu bile farketmiyor..
Benimde 2 oğlum var biri okula gidiyor. Aklım hep onda. Çünkü öğretmenler bile neler yapıyor. . Yada dışarda oynamaya gitmesi, yanına yaklaşan yaşlı bi adam. Acaba sapık mı ki diye düşünüyorum.
Günlerdir aklımda hep.. 8 aylık Suriyeli bebeğe tecavüz eden çoban.. yada yıllar önce parkta oynarken tecavüze uğrayan komşu kızı..
İnanın psikolojim bozuldu. Oğlumu kendimce tembihliyorum. Oğlum pipini yada poponu biri ellerse açmak isterse hemen kaç, çığlık at.. böyle şeyler ayıp, yanlış diye.. daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum.

IŞTE BUNDAN BAHSEDİYORUM.. MUGE ANLIDAKİ OLAY.. KÜÇÜK IRMAK. . SORUYORUM SİZE O DA MI MİNİ ETEK GİYMİŞTİ?

38 günlük bebeğe bile sapıklık yapan mahlukatlarla yaşıyoruz..
Bugün aynı konuda dolayı yine uyuyamadım. Maalesef bişey değişmemiş kaç ayda..

Son düzenleme:
İşin uzmanı olmadıgım için sizi yanlış yönlendirmek istemem.
Ama internetten psikologların hazırladıgı bir çok metin ve video oluyor. Hatta bu konuyla ilgili bazı derneklerin paylaşımları da var.
"çocuklara tacize karşı bedenini korumayı ögretme" ya da "çocukları cinsel istismardan korumak" vb anahtar cümleler yazarak arama yapabilirsiniz.

Canım valla evim bahçeli kızımı tek başına bırakamıyorum.yada bütün camı kapıyı açıyorum.dakka başı bağrıyorum kızım ordamısın diye.5 yaşında daha bir gün bi komşuya bırakmadım 5 dk bile.malesef hayat çok kötü.

Kendimce bildiğim önlemler;
Öperken,dokunurken,severken izin istemek,hayır derse yapmamak.
Teyzelere,amcalara popusunu,karnını,bacaklarını sıktırmaya izin vermemek,
Otobüslerde yaşlı da olsa kimsenin kucağına vermemek,
Yalnız giyinmeye alıştırmak,
iç çamaşırıyla yıkamak... Vs...
Çocuktan öpmek,sevmek için izin istemek,onun bedenine izinsiz kimsenin dokunamayacağını aşılarmış ve biri dokunmaya kalkarsa yadırgayıp yanlış olduğunu anlarmış.
İç çamaşırı ile yıkamak,giyinirken odadan çıkmak ise vücudunun rahatça gorulebilicek bir şey olmadığını bilinç altı algılarmış.
Çocuğum olursa en dikkat edeceğim şeyler...
Allah yapanların belasını versin dayanamıyorum okuyunca duyunca...

Bu ülkede psikanaliz yaygınlaşmalı ha sokakta korumak lazım ama en azından öğretmen,doktor,okul öncesi eğitim yerleri çalışanları vs gibi hepsine çocukla ilgili çalışanlara yapmak lazım başka türlü oluru yok bari emanet ettiğimiz yerlerde gönlümüz rahat olsun. Tecavüz için kimyasal hadım getirildi ama bakalım ne kadar caydıracak

Aa gerçekten mi? Hadımın getirildiğini ilk defa duydum ve gerçekse çok sevindim. Bir kaç kişiyi duyurarak yapsalar bence erkek(!)liklerine bişi olmasın diye caydırıcı olur bence..

Benim de küçük kızım var evin her odası kamera tabi ki bakıcı biliyor kameralar olduğunu. Oturduğumuz semtte iki üç yıl önce tecavüz olayı olmuştu o günden beri resmen delirdim küçük bir çocuğu pazar günü ailesi bakıcısına getirmiş ve bakıcınin kocası uyurken ağzını ellerini bağlayıp küçük çocuğa tecavüz edip bogmustu kadın da emekli öğretmendi. Kadını da adamı da tanıyoruz o kadar da efendi görünüşlu adamdi ki. Adam tutuklandı karısı izmir i terketti hastanelrde tedaviler gordu.. Deli gibi korkuyorum o günden sonra. Kreş gidiyor kızım tüm vücuduna bakıyorum bir morarma falan var mı diye. Allahım korusun bu küçük kuzulari

Öff ben de artık nerede bir çocuk ve yanında yetişkin bir erkek görsem dikkatle bakıyorum, "acaba kimdir nesidir bu çocuğun bu adam, nereye gidiyorlar" falan diye... Aralarındaki iletişime, çocuğun yüzüne dikkat ediyorum.
ALLAH korusun, uyanık olmak lazım da biz hanımlar kendimiz bile tacize uğradığımızda yeterince ses çıkarabiliyor muyuz ki çocuklar kendini ne kadar savunabilecek? İnsanlara kendi kendini korumak zorunda bırakmak yerine suçluları ortadan kaldırsalar inşaallah.

Aa gerçekten mi? Hadımın getirildiğini ilk defa duydum ve gerçekse çok sevindim. Bir kaç kişiyi duyurarak yapsalar bence erkek(!)liklerine bişi olmasın diye caydırıcı olur bence..
Bence hadim etme cok etik degil. Cunku taciz ya da tecavuz eden insan cocugu istismar etmek sadece cinsel birlesmeyle olmuyor. Bunu cok farkli sekillerde de yapabiliyorlar. Hadim edilen adam ofke doluyor ve hala sokaklarda oluyor. O yuzden her sekilde korumalisiniz cocuklarinizi

Ben dogum yaptigim ilk gunlerde kizimi esime birakamadim.
Esim ki daha once baskasina yan gozle baktigini gormedim ama o arada bir haber gormustum ve o kadar etki altindaydim ki gozetliyordum surekli.
Simdi dusundukce utaniyorum.

Ama baskalarini da gozetlerdim.
En yakinlarimi annemi, kardesimi vs.
Seviyormus gibi yapip dovuyor mu diye.
Ah, o psikoloji bambaska, simdi anlam veremiyorum ama biz kucukken boyle bir sey gormustuk.
Bir kadin bebegi seviyormus gibi yapip cimdikliyormus.
O yuzden herkese karsi tetikteydim.

Ama babama hala guvenmem.
Babam kadınlari cok sever.
Elbette pedofili oldugu anlamina gelmez ama bende yarattigi profil cok cirkin oldugu icin onun dokunmasina dahi tahammul edemiyorum.

Kaldi ki Allah korusun baskasinin dokunmasi narincecik vucuduna.
Ister sapikca ister dovmek icin..
Allahim korusun, butun yavrularimizi.

Ben unutmazsam her gece duami edip yatarim.
Ya da duayi uyuturken ninni gibi soyleyerek uyuturum.
Rabbim butun kaza, bela, afetlerden korusun.
Butun kotuluklerden ve butun kotu insanlardan korusun.
Kaybolmaktir, dayaktir, tecavuzdur gosterme Rabbim, onun yerine canini al derim.
Aklima geldikce soylerim.
Siz de boyle yapabilirsiniz inaniyorsaniz.
Bir manevi destek ve rahatlama sagliyor.

Artik haberlere bile bakmiyorum bunlari duymaktan okadar usandimki her seferinde okadar yerle bir oluyorum okadar üzülüyorum Allah belalarini versin o pisliklerin. Biz kücükken bütün annemin arkadaslarini cocuklarini bize birakirdi gercekten hepsi bilmiyorumda öncedem daha mi az oluyordu böyle seyler ya da daha mi az duyuluyordu. Annem bizi genede kimseye yalniz birakmazdi komsular cocuklarini biraksa bile. Belkide babam olmadigi icin tereddütsüz birakiyordular cocuklarini bize. Bu zamanda kimseye güvenemiyorum ama ne bileyim kardesim 10 yasinda oglumla ya da yigenimle oynayinca yanlarina ugruyorum sık sık sonra kendi kendime diyorum yau bu senin kardesin cocuklarin dayisi. Ama kimseye güvenilmiyor maalesef dünya ne hale gelmis hele burada okudugum bazi konulardan sonra diyorum bu dünyaya cocuk getirmemek lazim o masumlar bu dünyayi hak etmiyor

Tam da kizimin okula başladığı bu donemde bu konu artik hayatimin kabusu haline geldi, dogum yaptim isten ayrildim 4.5 yasina getirdim gozumun onunden bir an ayirmadim, eve yatiya gelen olursa kizimi koynumdan ayirmadim. Ama artik anaokuluna basladi, ya kacirirlarsa ya zarar verirlerse, ya o içten gülüşünü elinden alirlarsa, ya incitirlerse benim kucuk melegimi... gunde 4 antidepresanla ayakta durabiliyorum. Zaten sallantida olan ruh sagligimi tamamen kaybettim, mahremiyet egitimi tamam, ama ya okul gezisinde biri kacirirsa ya şu olursa ya bu olursa diye dusunmekten intiharin esiginr geldim, benim gibiler anne olmamali, bu halimle kizima da mutluluk veremiyorum, cok cok uzgunum.

Ülke sapik dolu bence endiselerinizde haklisiniz. Ben de çocukken yasadim bu istismarı. Kendi kendime iyilestirdim ruhumu. Ailem 20 yasimdayken ancak ogrendi o da sadece annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…