- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Canım valla evim bahçeli kızımı tek başına bırakamıyorum.yada bütün camı kapıyı açıyorum.dakka başı bağrıyorum kızım ordamısın diye.5 yaşında daha bir gün bi komşuya bırakmadım 5 dk bile.malesef hayat çok kötü.Arkadaşlar aslında bu bir tek benim derdim değil hepimizin derdi ama ben artık paranoyak oldum.
Son zamanlarda haberlerde, çevreden duyduğum bebeklere taciz, tecavüz.. kız çocuk erkek çocuk, kaç yaşında hatta kaç aylık olduğu bile farketmiyor..
Benimde 2 oğlum var biri okula gidiyor. Aklım hep onda. Çünkü öğretmenler bile neler yapıyor. . Yada dışarda oynamaya gitmesi, yanına yaklaşan yaşlı bi adam. Acaba sapık mı ki diye düşünüyorum.
Günlerdir aklımda hep.. 8 aylık Suriyeli bebeğe tecavüz eden çoban.. yada yıllar önce parkta oynarken tecavüze uğrayan komşu kızı..
İnanın psikolojim bozuldu. Oğlumu kendimce tembihliyorum. Oğlum pipini yada poponu biri ellerse açmak isterse hemen kaç, çığlık at.. böyle şeyler ayıp, yanlış diye.. daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum.
Aa gerçekten mi? Hadımın getirildiğini ilk defa duydum ve gerçekse çok sevindim. Bir kaç kişiyi duyurarak yapsalar bence erkek(!)liklerine bişi olmasın diye caydırıcı olur bence..Bu ülkede psikanaliz yaygınlaşmalı ha sokakta korumak lazım ama en azından öğretmen,doktor,okul öncesi eğitim yerleri çalışanları vs gibi hepsine çocukla ilgili çalışanlara yapmak lazım başka türlü oluru yok bari emanet ettiğimiz yerlerde gönlümüz rahat olsun. Tecavüz için kimyasal hadım getirildi ama bakalım ne kadar caydıracak
Çocuklara tecavüz edenleri asmalı. Başka yolu yok. 10 yıl da hapse atılsa çıkınca yine yapıyor.
Bence hadim etme cok etik degil. Cunku taciz ya da tecavuz eden insan cocugu istismar etmek sadece cinsel birlesmeyle olmuyor. Bunu cok farkli sekillerde de yapabiliyorlar. Hadim edilen adam ofke doluyor ve hala sokaklarda oluyor. O yuzden her sekilde korumalisiniz cocuklariniziAa gerçekten mi? Hadımın getirildiğini ilk defa duydum ve gerçekse çok sevindim. Bir kaç kişiyi duyurarak yapsalar bence erkek(!)liklerine bişi olmasın diye caydırıcı olur bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?