yazgecesidenizsesi
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 16 Ağustos 2017
- 3
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi yazgecesidenizsesi
-
şişko mu oldun sen, baldırlara bak hayvan gibi.. fiziksel olmasa bile buda taciz sayılmaz mı. bunun üzerine bidaha ne yazdıysa cevap vermedim takılıyorum öyle ne alınıyosun beğenmemek ne haddime dedi :) acı acı gülüyorum.
Hayvan gibi...bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim herneyse çok kilolu oldugumu sanmıyorum ama instaya bir fotoğraf attım ardından ondan mesaj geldi aynen şu: şişko mu oldun sen, baldırlara bak hayvan gibi.. fiziksel olmasa bile buda taciz sayılmaz mı. bunun üzerine bidaha ne yazdıysa cevap vermedim takılıyorum öyle ne alınıyosun beğenmemek ne haddime dedi :) acı acı gülüyorum.
hiç konusmak istemiyorum artık onunla fotoğrafın her pikseline giydirdi gerçekten insan erkek arkadaşıyla böyle konuşmaz ya bana kilo ver dese yine anlardım kendimi kusur gibi hissettirdiOna kapiyi gosterseydin aci aci gulmek yerine.
Psikolojik taciz.. Hayvan gibi tabiri cok cirkin olmus. Kaba birisi gibi geldi bana.bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim herneyse çok kilolu oldugumu sanmıyorum ama instaya bir fotoğraf attım ardından ondan mesaj geldi aynen şu: şişko mu oldun sen, baldırlara bak hayvan gibi.. fiziksel olmasa bile buda taciz sayılmaz mı. bunun üzerine bidaha ne yazdıysa cevap vermedim takılıyorum öyle ne alınıyosun beğenmemek ne haddime dedi :) acı acı gülüyorum.
En guzel cevapBen olsam derdim ki "sen kendi tipine aynada hiç bakıyor musun? Öyle erkeğe böyle kız düşüyor kaderine küs."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?