hepinize iyi geceler, sevgilimin bana yazdıkları içime dert oldu

yazgecesidenizsesi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
3
1
1
31
bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim herneyse çok kilolu oldugumu sanmıyorum ama instaya bir fotoğraf attım ardından ondan mesaj geldi aynen şu: şişko mu oldun sen, baldırlara bak hayvan gibi.. fiziksel olmasa bile buda taciz sayılmaz mı. bunun üzerine bidaha ne yazdıysa cevap vermedim takılıyorum öyle ne alınıyosun beğenmemek ne haddime dedi :) acı acı gülüyorum.

Tabii ki bahsettikleriniz psikolojik şiddettir. Bedeninizle ilgili kararlar size ait, ister 44 beden ister 34 beden olursunuz, nasıl sağlıklı ve mutluysanız öyle olun. Kilo vermek istiyorsanız da onun bunun dediği için değil kendiniz için yapın. Kimsenin sizi kötü hissetirmesine izin vermeyin.

Ona kapiyi gosterseydin aci aci gulmek yerine.

Adamın ağzından çıkanlar senin elinde değil

Ama senin nasıl tepki vereceğin senin elinde

Baldırın hayvan gibi??? yazan adamla gerçekten bir şey olmamış gibi buluşup konuşup eğlenicek misin? Bu kadar saygısız bir insanla olmayı kendine uygun görüyorsan kendine hiç hiç saygın yok demektir. Seçim senin.

Hayvan gibi...

Taciz degil, psikolojik şiddet..

Ona kapiyi gosterseydin aci aci gulmek yerine.
hiç konusmak istemiyorum artık onunla fotoğrafın her pikseline giydirdi gerçekten insan erkek arkadaşıyla böyle konuşmaz ya bana kilo ver dese yine anlardım kendimi kusur gibi hissettirdi teşekkür ederim yorumlarınız desteğiniz için

Psikolojik taciz.. Hayvan gibi tabiri cok cirkin olmus. Kaba birisi gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…