hepinize iyi geceler, sevgilimin bana yazdıkları içime dert oldu

Hayvan gibi ne demek ya çok okkalı bir cevap yazın ve yolu gösterin gitsin
Bana ne söylesem anlayamazmış gibi geliyor artık bilmiyorum ne diyebilirim ki :/ konuşmayı kestim tabiki karşılaşsam göz teması bile kurmam bundan sonra onunla.

oha.

ben mesela zayıf değilim. fazlalığım var ama güzelliğimden ödün verdiğimi sanmıyorum.
herneyse hiç bi ilişkimde aşşağlanmadım bu şekilde. hatta çok güzel bulurlar beni.

kendimi övmek için demiyorum bunu. o kadar özgüvenimin yerlerde olduğu zamanlar geçirdin ve aslında geçiriyorum ki. ama asla başkası benim vücuduma böyle eleştiriler yapamaz.

Bu seviyede bir sevgili bulduğun için eline fırsat geçmiş düşünmen için.Bence ne inst.Ne de yanında bulundur.Onun yanında sen de kaynama arada bence.

Bana ne söylesem anlayamazmış gibi geliyor artık bilmiyorum ne diyebilirim ki :/ konuşmayı kestim tabiki karşılaşsam göz teması bile kurmam bundan sonra onunla.
Anlayabilecek olsa zaten böyle bir şey demezmiş ama yine de ben laf sokmadan duramazdım. Kendine baldırı sana daha hoş gelecek bul o zaman ben senin gibi bir öküzle daha fazla zaman harcayamam deyin. Ayrıca ben adam olana çokum bile ama sen adam değilsin işte deyyin

yarın evlensen dogum kilolarınla da ugraşır bu aşşağılık. bedene bak gergedan gibi demeye başlar.
ben olsam kendimi bu pozisyonlara sokturmam..

Kelimeler hiç hoş değil... şuan böyle şeyler söyleyebilen birisi evlenince neler söyler.

Çok ciddi bişey bu.
Adam resmen odun.
Ayıp ya hadisize bak ne haddine böyle yorum yapmak.
Sakın canımına cicimine aşkımına kanma.
Evlenirsen karşılaşacağın tek güzel laflar bunlar.

Tabi ki görüşmemekle iyi yapmışsın. Görüşme bir süre. Orasını kaçırmışım yorumumu düzeltiyorum hemen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…