Hepsi ayrı cins bunların..

Ya pardon da ayrı eve cıkıyosa yemek konusun da da baksın başının çaresine. ne yani sen o çocuğun aşcısı mısın ?

eşinin kardeşi sevişince efor sarfedip acıkıcak ya..

konu sahibesi yemek konusunda haklısın.. maaşıyla ev mi tutar oteldemi kalır sizi ilgilendirmez..
ayrıca eşiniz çok kaba ve terbiyesiz..

Öff ben de ne saçma düşünmüşüm, taşınma zamanı yemek götürülür ya o tarz bir şey sandım. Saflaştım iyice he

Siz şu kayınbiraderinin sevgilisiyle cinsel hayatına takık olan üyesiniz sanırım. Bına benzer konular açmıştınız dükkanda mı ne sevişmişler diye.
Ben sizi anlamıyorum gerçekten. Resmen takmışsınız kayınbiraderi ve sevgilisine
Bu takıntınız da size zarar.
Size ne gençlerim cinsel hayatından. Eğer kayınbiraderiniz çalışıyorsa siz para vermiyorsunuz. Yada o işi eşinize ailesi kurduysa yine o çocuğun da hakkı var size düşmez.
Ayrıca size ne sevişmelerindem benzer konular hep aynı dert. Niye bu kadar dert ediyorsunuz anlamıyorum ahlak polisi misiniz?

Arabanda dükkanında içki içilip zina yapılsa sen karışmaz mısın? Gitsin başka yerde yapsın

kimse kocasının annesine babasına kardeşine yemek yapmak zorunda değil,kendi evinde kocanla yiyeceğin yemeği pişirirsin en fazla.ayrıca sevişmeyi bilecek yaşa gelen adam yemeğini de gayet kendisi yapabilir.

Arabanda dükkanında içki içilip zina yapılsa sen karışmaz mısın? Gitsin başka yerde yapsın

Valla kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez. Sevişmeye de zina olarak bakmıyorum. Sevişmiş gençler diyorum geçiyorum işlerine burnumu sokmuyorum. Bana dert olmuyor kendi hayatları.
Size ne zina mı yapıyorlarsa kendilerine.

ben olsam esimin bu laflarindan sonra ilk yapacagim iş aramak olurdu.imkanlarim elverissiz olsa bile o vazgecirip pisman oldugunu soyleyene kadarda kararimin arkasinda dururdum.yemek yapmak zorunda degilsiniz ama söyleyiş tarziniz hakliyken haksiz duruma düşmenin bir örneği.biraz daha ilimli olun bana kalirsa.

Bu kadar hesap tuttuğunuza göre dükkan ve araba sizin paranızla alındı ve patron sizsiniz?
Ailenin kendi işiyse sizinde bir katkınız yoksa kusura baksanızda bakmasanızda yorum yapmamalısınız aksi halde sadece eşinizi değil tüm ailenin tepkisini çekersiniz.
Yemek konusunda haklısınız yapma zorunluluğunuz yok fakat eşinizle aranızı düzeltmeniz için bi süre yapmanız yararınıza olacaktır.

Yemek yapmanızı istemenin bile bir adabı olmalıydı ? Açıklama yaparak , rica etmeliydi.

Siz hayat arkadaşisiniz. "Para getiren kişi söz hakkına sahiptir " anlayışı çok sığ bir yaklaşım. Böyle kişiler evlenmesini ya da birbirlerini bulsunlar.

Son zamanlarda aklımı durduracak şekilde kadınlarda bunu demeye başladı. Hep diyorum , bazı kadınlar para kazandığı için kaf dağının zirvesinde geziyor. Ve erkekleri bu hale getiren yine böyle kadınlar.

Yaptığınız işe angarya olarak bakan bu adam size ömür boyu söz hakkı vermez.
Çünkü parayı kazandığını düşünen bir cahil kendisi maalesef.

Çocuğunuz var mi bilmem ama neredeyse ilk defa yazıyorum böyle bir adamla evli kalmazdım ben.

Yok ayrılmam , aşığım v.s diyorsanız günlük iş bile bulsaniz çalışın. Mutlaka çalışın ve para biriktirin.
Mesleginiz yoksa evde yemek yapıp satın.
Bir kaç yıl sonra bu iş size lazım olacak gibi görünüyor.

akrabanızın cinsel hayatının konu ile alakası yok cinselliğe düşkün olabilirsiniz ama alakasız konularda söylerseniz insanlar sizin sapık olduğunuzu düşünebilir .
sizden yemek yapmanızı istemek saçmalık olmuş

Yemek yapmamakta haklısınız ki böyle bir teklif dahi getirmesi eşinizin bana göre abes. Genç adam evi tutuyorsa yemek işini de düşünmüştür herhalde. Ama burada kafanızı takacağınız yer bence eşinizin eve ekmek mi getiriyorsun git çalış dediği kısım olmalı. Hiç önemsememişsiniz bu kısmı ya da es geçmişsiniz. Adam sizi küçümsemiş size bi mesaj veriyor siz hala sevişecekler bilmem ne. Bence kendinize odaklanın bu kocanız size pek iyi gözle bakmıyor.

Harçlığını bizden alıyor demen çok ayıp sonuçta eşinin yanında çalışıyormuş yani hakkını alıyor bende zamanında teyzemin yanında çalıştım herkesten daha çok çalıştım ve herkesten daha az maaş aldım böyle düşünmeniz üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…