Hepsi ayrı cins bunların..

Ne münasabet yemek yapmak. Hiçbir zorunluluğun yok. Sakın eşini sakinleştirmek için yemek falan yapıyım deme. Geri adım atma. Bu ne ya adam orda şeyinin keyfine bakacak parada abiden yemekte benden oh ne alaaa. Bu ne terbiyesizlik ne mide bulandirici bir şey abisi hiç mi kardeşine öğüt vermez. Sana laf yetiştirecegine kardeşine baksın. Ne kadar normal karşılanıyor zina yapmak. Eşinde sana bakmak zorunda. İster çalışırsın ister calismazsın.

Haklıyken haksız duruma düşürmüşsün kendini.. Kimle nerde isterse sevişir bunu düşünmek sana kalmamış , sen sadece yemek konusuna odaklansaydın keşke.

Hep aile bağımlısı erkekler

Ben senin ailene düşman diilim ama sen Karina düşmansin bu belli; yediğimı içtiğimi mi sayıyorsun? Ben çalışsam senin için böyle mi düşünmeliyim karı parası yiyen vs kardeşin de umrumda diil bana güvenip de mi ev tuttu annen başında dursun yapsın yemeğini. Ben evimden sorumluyum . Sende kime ne yardım yapıyorsan yap beni ilgilendirmez senden böyle laflar beklemezdim herseyden önce karşında bi bayan olduğumu unutmsaydin keşke beni çok kırdın böyle düşündüğünü bilmiyordum x de esine biraz adamsa anlar.

Kardesi ister tuttuğu evde sevisir , isterse kendi yasar size ne?
Bedavadan adamin karnini doyurmuyormussunuz, calisip hakkini alıyor sizi ilgilendiren durum yok.
Kimseye yemek yapmak zorunda degilsiniz ama sevismek icin ev tuttu diye saldirgan bir uslupla konusursaniz ayni sekilde cevap almaniz gayet normal.
Ayrica esinizin bu soylediklerinden sonra is arayin bence.

Kiz zombi sen ne cektin be bu kaynanadan kayinlardan? Biri bitmeden digeri basliyo.

Sende zirt zirt nick degistiriyosun hee en son leonardoydu.

Ne zaman bu aileyi boşayacan? Beklemedeyim.

ee biz napalım. burda bize diyeceğine kocana niye demiyorsun? biz mi diyelim ona?
İnsanlar burda dertlerini paylaşıyorlar gerek içini dökmek için gerekse fikir almak için ama siz ve sizin gibi bi kaç kişi konuya balıklama biz naağğğpalım diye daliyorsunuz dalmayın

Objektif yorum istiyorsun madem:Ev tutma konusunda eşinin kardeşinin kendi kararı cnm seni ilgilendirmez yani kendi parası kendi şeyi.Fazladan para ister demişsin oda abisiyle onun arasında eşin istemezse zaten para mara vermez fazladan.Yemek konusunda sende haklısın ama fazladan yap ne olacak ki kendi huzurunu bozma bu mesele için.

Yalnız kayın her yerde sevisiyor. Evde,işte, arabada. Çatır çatır
Kendine ev tutan biri kendi yemeğini yapmalı. Sizin sorumlulugunuz degilki bu. Yemek yapmayın elbette. Kendi evlerinde sevişmeleri kimseyi ilgilendirmez ama benim arabamda sevişmeleri midemi bulandirirdi benim. Bunu anlamak için arabada bazı sıvılar falan görmek lazım. Çok mide bulandırıcı .

Ben mi kötüyüm burda objektif bi düşünce istiyorum
Sonuçta tencere kaynıyor mu ? Ha iki tabak ha üç tabak ne fark eder ? Ayrıca kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. .. bir kap yemek de kimseyi hizmetçi yapmaz .sen maddi konulardan esinin ailesine takmışsın o sebeple kazan kazan yemek yapacakmissin gibi söyleniyorsun.

git çalış o zaman yiyip içip yatıyorsun da git işe gir de defol git

Bunu diyen biri ayni zamanda yemek yap diyor yani yemekler ev isi sende olduguna göre.. kendisiyle celisen bir cumle.

Kadin hizmetcileri ya her emredileni yapmak zorunda oldugu gibi itiraz etme hakki da yok.

Bu evin işini kim yapıyor kendine gel deseydin.

Elalemin karısı kızı için ev tutmaya gücü yeten kisinin disarda yemeye de gücü vardir.

Bence haklisin.

Son düzenleme:
Dayanamadım ben de yazmak istedim ya: sizin yazdığınızı ve buradaki bazı yorumları okurken çok üzüldüm ya.. Sizin o yedi yabancıymış gibi yok paramızı alıyorlar, yemeğimizi yiyorlar diye -kusura bakmayın ama- hasetlik beslediğiniz insanlar adamın annesi ve kardeşi. Anası kim bilir kaç 3bin liralar harcamıştır o adama, adam da kendi kazandığı parayı onlarla paylaşabilir pek tabii.. Sizin harçlığını hesapladığınız kardeşi de kendi emeğinin karşılığını alıyormuş ve istediği gibi yaşar. Örneğin bana göre fesatlık, kötü niyet daha büyük günah sevişmekten, bu zina konusu tartışılır. Kocanızın sizden istediği evde 3 tabak pişeceğine 4 tabak olsunmuş, bunu da gayet iyi niyetli buldum. E tüm bunları toplayınca; siz ailesi hakkında böyle kötü niyetli yaklaşırsanız -ki tahminimce benzer tartışmalar olmuştur aranızda öncesinde- adam da cinnet geçirir. Asla size ekonomik baskıyla ezmesini falan istemezdim ama kendi kazanmadığınız paranın bu kadar hesabını yapmak yerine bence de gidin bir işe girin, kendi paranızı kazanın, kimseye de vermeyin.

Objektif olarak cevap verin, ben de bir kötülük var mı diye sormuşsunuz, cevabım: evet, var.

Eşin para benim param senden cıkmıyor diyor, defol calis diyor hala gelmis bizim cebimizden cikiyor diyorsun. Adam seni evde yatan, para yiyen biri olarak goruyor. Bunca cirkin gurur kirici lafa takilmiyorsunuz da hala para cebimizden cikiyor diyorsunuz. Yerinizde olsam gidip çalışırdım. Yok calismiyorsaniz cebimizden cikiyor diyip durmayın.

siz sürekli aynı konuyu açıyorsunuz sanırım

hatta 3 milyar diyordunuz sıfır atılmamış eski para ile.

ayrıca sevişmek için ev tuttu diyip durmuşsunuz ne kadar çirkin bir tabir.

belli bi yaşın üstünde gençlerin kendi evine çıkması sorumluluk alması hayatı tanıması sağlıklıdır.

bu gençlerin eve çıkması neden sadece sevişmek olarak bakılıyor hiç anlamadım valla.

Yemek yapmak istememenizi haklı bulurum ama kusura bakmayın çok koca karı zihniyetli buldum sizi.
Erkek kardeş ev tutarken açık açık ben sevişmek için ev tutuyorum mu dedi de habire sevişmek için tuttu diyorsunuz.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama burdan bakınca 50 lerinde işi gücü mahallede dedikodu yapmak olan teyze gibi görünüyorsunuz.
Bir de üzgünüm ama kardeşi maaşını sizden değil eşinizden alıyor eşinizin gözünde öyle.(ki çalıştığı için alıyor o maaşı istediği gibi harcar sizi ilgilendirmez o ayrı dava da neyse)
Ben eşimden o lafları duysam ilk işim iş aramaya başlamak olurdu, getirdiği tek lokmayı yemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…