Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeğn demesi de bir garip olur hrld .). Ortası yok yaa hrld. İyi de sinir oluyorum uykun vardır fln git diyo .varsa bir beklentin sn yaklaş .Bn uzandm die bozulcağnaNe guzel. Bosadigim ben yanastigimda basim agriyo diyodu kiymetini bilin
Erkeğn demesi de bir garip olur hrld .). Ortası yok yaa hrld. İyi de sinir oluyorum uykun vardır fln git diyo .varsa bir beklentin sn yaklaş .Bn uzandm die bozulcağna
.)). Almassam ugraşamam valla ztn kavga ederz ztn terslenmesne snrlnrm .ama çocuk gibi de küsülür mü.(Kiymayin ya yazik :) o yasadiginiz nimet. Gercekten. Istenmemek cok kotu. Alin gonlunu gitsin :)
Bence hepsi aynı canımEsimin bu huyuna sinir oluyorum .
Bir beklentisi olunca(anladınz işte) tersleniyor hemen . Az önce o çocuğu uyuturken uzandm .Bebeği uyuttktan snra yanına gitmedm .Sonra birşey sordum ters ters cevap veriyor .
Erkekler mi böyle bu adam anormal mi!
hrld hrld fln.Erkeğn demesi de bir garip olur hrld .). Ortası yok yaa hrld. İyi de sinir oluyorum uykun vardır fln git diyo .varsa bir beklentin sn yaklaş .Bn uzandm die bozulcağna
hepsi boyle degil
yorum yazanlara da size de konu sahibi kotusu denk gelmis
kotuden kastim bu konuda kotu olmasiydi yoksa esinizin huyunu suyunu bilemem genel bi yorum yapmadimBöyle bir huyunun olmasi onu kötü yapmaz eşimin böyle bir huyu var diye kötüleyemedim şimdi..
Erkeklerde bu durum bildigin hava su yemek gibi bir ıhtiyaç yani fıtratları boyle yaratildi..