• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepsi böylemi ?

mmry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
771
442
103
Esimin bu huyuna sinir oluyorum .

Bir beklentisi olunca(anladınz işte) tersleniyor hemen . Az önce o çocuğu uyuturken uzandm .Bebeği uyuttktan snra yanına gitmedm .Sonra birşey sordum ters ters cevap veriyor .
Erkekler mi böyle bu adam anormal mi!

Erkeğn demesi de bir garip olur hrld .). Ortası yok yaa hrld. İyi de sinir oluyorum uykun vardır fln git diyo .varsa bir beklentin sn yaklaş .Bn uzandm die bozulcağna

Kiymayin ya yazik :) o yasadiginiz nimet. Gercekten. Istenmemek cok kotu. Alin gonlunu gitsin :)

Kiymayin ya yazik :) o yasadiginiz nimet. Gercekten. Istenmemek cok kotu. Alin gonlunu gitsin :)
.)). Almassam ugraşamam valla ztn kavga ederz ztn terslenmesne snrlnrm .ama çocuk gibi de küsülür mü.(

Esimin bu huyuna sinir oluyorum .

Bir beklentisi olunca(anladınz işte) tersleniyor hemen . Az önce o çocuğu uyuturken uzandm .Bebeği uyuttktan snra yanına gitmedm .Sonra birşey sordum ters ters cevap veriyor .
Erkekler mi böyle bu adam anormal mi!
Bence hepsi aynı canım

Bazen canım istemiyor Benim ilk tamam felan diyor

Sonrada bi bakıyorum bi tripler bi havalar çocuk gibi küsüyor :KK48::KK70:

Hicte degil..kusme huylari bana ait bizim evde her konuda genelde :)))) o cocuk gibi omuz silker ben de gulerim :)

hepsi boyle degil

yorum yazanlara da size de konu sahibi kotusu denk gelmis

Böyle bir huyunun olmasi onu kötü yapmaz eşimin böyle bir huyu var diye kötüleyemedim şimdi..

Erkeklerde bu durum bildigin hava su yemek gibi bir ıhtiyaç yani fıtratları boyle yaratildi..

Ay çok normal arada sevgilim ama yorgunum dediğinde falan ben de trip atıyorum :D

Böyle bir huyunun olmasi onu kötü yapmaz eşimin böyle bir huyu var diye kötüleyemedim şimdi..

Erkeklerde bu durum bildigin hava su yemek gibi bir ıhtiyaç yani fıtratları boyle yaratildi..
kotuden kastim bu konuda kotu olmasiydi yoksa esinizin huyunu suyunu bilemem genel bi yorum yapmadim

ve size katilmiyorum , 39 yasinda 2 evlilik yapmis bir kadinim , cinsellik erkek icin de kadin icin de bir ihtiyactir , normal bir insan icgudulerine hakim olur , nasil ki aciktigimizda onumuze kedi ciksa yemiyorsak kendimize hakim olup adabiyla yapiyorsak , diger fizyolojik ihtiyaclarimizda da kendimizi tutabiliriz

iki esimden de baska erkek arkadaslarimdan da boyle tripler falan gormedim yani erkekler de bir insan olarak gayet de kendilerini tutup karsisindaki kadinin istegine saygi duyabiliyor

Konu sahibi ve yazanlara kötüsü denk gelmiş, benim sevgilim bu konuda cok anlayışlı ki ben genelde geri çevirmem. Bazen yorgun olunca istemiyorum o zaman da sarılıp uyuyoruz :)

Niye?Esiniz konusmayi sökmedimi daha?
Neden yaniniza gelip kedini sözle yada tavirla ifade edemiyor?
Hem yorgun da olabilirsiniz elbette.Her daim sekse hazir bekleyecek haliniz yok.Hayir deme gibi bir seceneginiz var yani..bundan haberi yok sanirim esinizin..hatirlatin bari.

Back
X