Hepsi üst üste, çıkamadığım depresyon :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ashy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin başına gelir genelde zincirleme olur bu süreçte kendini yipratmamân en az hasarla atlatmaya bakicaksin başkalarının yasantilarina bakma herkesin derdi kendine duzeltebilecegin kadar uğraş ver Salma kendini annen için yeni tedavi yöntemleri ara sevgilinden duzelmesini iste yoksa ayrıl vs. ben ole yapardım.

Konuyu açtığımdan bu yana her şey daha karmaşık olmaya başladı ve ben tüm umudumu yitirdim olanlardan dolayı çok acı çektim hala çekiyorum ama gerçek yüzü görmek başkaymış şuan sadece ders çalışıyorum.Şunu anladım gözümüzde büyütüyor muşuz herkes değer verdiğimiz kadar varlar biz varsak onlar var gerisi boşmuş cidden.Annem de maalesef bununla yaşayacak ben sadece onun içinde kalan istediği ama söyleyemediği ne varsa yapmak istiyorum. Bu kadar isteğe Rabbim yolunu çizer inşallah.

üzüldüm canım hersey bizler için .. annen durumu kotu mu allah sifa versin ayrıca haklısın biz olmasak değerli olmicaklar oyüzden kendine değer vericeksin..

üzüldüm canım hersey bizler için .. annen durumu kotu mu allah sifa versin ayrıca haklısın biz olmasak değerli olmicaklar oyüzden kendine değer vericeksin..

Evet bunu yeni anladım maalesef, yaşım için geç değil dw geleceğimi çizme konusunda geç kaldım bu yüzden. Doğuştan gelen rahatsızlıklar. Bundan sonra bencil olacağım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…