Hepsi üst üste, çıkamadığım depresyon :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ashy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben artık güçlü olduğumu bilmek istiyorum paraysa parayla annem de artık bu halde bu yükleri olsun istemiyorum onun isteklerini gerçekleştşrmeye hakkı yok mu diyorum engeli var

Ben artık güçlü olduğumu bilmek istiyorum paraysa parayla annem de artık bu halde bu yükleri olsun istemiyorum onun isteklerini gerçekleştşrmeye hakkı yok mu diyorum engeli var
Hep yanında ol kimseye ihtiyacın yok annen olsa yeter çünkü hayatında sadece anneler bırakmaz güçlü değilim ben olamıyorum haftanın çoğunluğu dışarı da ağlıyorum hala da ağlıyorum ağlayarak güçleniyo insan içinde tutma derdini

Ben yazılanlara katılmıyorum. Bu kadar güçsüz durumdayken sevgilinden ayrıldığında +1 stres daha olacak ve atlatamayacaksın. Sınavlarına da çalışamayacaksın ki gerçekten çok az kaldı.

Ben sınava çok kötü bir psikoloji ile girip yapabileceğim soruları bile yapamadım.İstemediğim bölüme geldim.Bu en zoru inan.
Sen kendine hedef koy.Kendini zorla, sınırlarını zorla ve sınavına konsantre ol.Annen için için elinden gelenin en iyisini yap.
4-5 ay sancı çekersin ama sonra parlak günlere merhaba dersin.!!

Bunu başardığında sevgilinle sorunlu ilişkinden kurtulup sıfırdan yeni bir hayata başla.
Ama başarmaya konsantre ol.
Şu an hayatında bir dert yok.Bunlar çözülmeyecek şeyler değil sen yeter ki kendine güven

Tabi ki sınavı var aklı karışır benim okul durumum olmadığından saldım kendimi meseleğini öğrenip maaşını eline alınca güveni yerine net şekilde gelir

Evet annem olsa yeter ama annemin isteklerini biliyorum içinde ukte kalanları biliyorum. Bu da Son şansım bazı şeyler için o da stres yaptı bana bayağı. Ben ağlayamıyorum düşünmek dışında.

Evet sevgilimle de belirsizlikler var yaş farkı vs çünkü ama şuan kaldıramam cidden.

Evet sevgilimle de belirsizlikler var yaş farkı vs çünkü ama şuan kaldıramam cidden.
Bende 1 sene sonra aramızda yas farkı var deyip terk edildim aman oyle olmada ... Sana bunun hissini veriyorsa lafini yapiyorsa yavas yavas vazgeçmeye çalış uzulme..

Bende 1 sene sonra aramızda yas farkı var deyip terk edildim aman oyle olmada ... Sana bunun hissini veriyorsa lafini yapiyorsa yavas yavas vazgeçmeye çalış uzulme..
Yok şuan sorun bu değil onun geçmişi. Fazlasıyla rahat ondan ona mezvuları şimdi her şeyden uzak duruyor ama yine de gelecek var mı yok mu bilmiyorum belirsiz yani bazen o benim diyorum bazen diyemiyorum.

Yok şuan sorun bu değil onun geçmişi. Fazlasıyla rahat ondan ona mezvuları şimdi her şeyden uzak duruyor ama yine de gelecek var mı yok mu bilmiyorum belirsiz yani bazen o benim diyorum bazen diyemiyorum.
Genel 30+ yaş üzeri bekar erkek sendromu.. Zor oluyorlar zaten bazen katlanilmaz hale donusebiliyorlar. Genelleme yapmak istemiyorum ama düzgün bir erkek olsalardi bu yaşa kadar bekar durmazlardi.

Genel 30+ yaş üzeri bekar erkek sendromu.. Zor oluyorlar zaten bazen katlanilmaz hale donusebiliyorlar. Genelleme yapmak istemiyorum ama düzgün bir erkek olsalardi bu yaşa kadar bekar durmazlardi.

Şuanki önceliğim o değil ama onla olanlar da iyice dibe çekmiyor değil.

Şuanki önceliğim o değil ama onla olanlar da iyice dibe çekmiyor değil.
Haklisin. Mutlu bir ilişki insani olumsuz olaylar karşısında daha güçlü kılıyor motive ediyor bi de karşında ki insan destegini esirgemiyorsa. Sana bol şans hayatta her sey bizim elimizde hic bir mutsuzluk baki değil umarim tez zamanda sorunlarini halledersin.

Sabır çekip şükredeceksin . Pozitif olmaya bakacaksın . Elindekilere , özellikle sağlığın yerinde olduğu için şükür edeceksin, başka yapacak bir şey yok .

Aynen bari bu istediğim gibi olsa demekten alamıyorum kendimi.Teşekkür ederim hepimizin.

Sabır çekip şükredeceksin . Pozitif olmaya bakacaksın . Elindekilere , özellikle sağlığın yerinde olduğu için şükür edeceksin, başka yapacak bir şey yok .
Sabretmek en iyi yaptığım şey oldu zaten.

Evet annem olsa yeter ama annemin isteklerini biliyorum içinde ukte kalanları biliyorum. Bu da Son şansım bazı şeyler için o da stres yaptı bana bayağı. Ben ağlayamıyorum düşünmek dışında.
Üzülüyosun tabi ki gözünde annenden daha değerlisi yok ve inan ki annen senin başarılı olmanı ister ben başarıcağını düşünüyorum Allah sınıyodur belki de güçlüsün eminim üzülme olur mu sınavlarını etkilemesin

Bunlar karşısında engelleyebilecegin şeyler için çabala. Senin gücünü aşanlar için dua et. Allah'a bırak. O senin icin en hayirlisini bilir zaten

Öyle samimi yazmışsın ki okurken gülümsedim :) inşallah kazanıcam her şeye rağmen. Hep böyle olmam heralde

Öyle samimi yazmışsın ki okurken gülümsedim :) inşallah kazanıcam her şeye rağmen. Hep böyle olmam heralde
Çok sevdim seni anlamadım bende yüzünü asma gülümse :) ne yaptın ki kendini bu kadar suçlu görüyosun yaşadıklarından etkilenmişsindir üzülme sabret ben 5sene dayandım babam evliydi ve üvey beni babama kötülüyodu dayanamadım gece evden kaçıp bursaya gittim kendi başıma şimdi kimse karışamıyo sabır her derde deva yeter ki çabala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…