Hepsi üst üste, çıkamadığım depresyon :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ashy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ashy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
870
219
123
Herkese iyi geceler.
Evinde oturan, hâla dışarda olan,ders çalışan, iş yapan, mutlu olan,üzgün olan,şükreden, ağlayan.. Söylemek istediklerim var.Hayatımda her şey belirsiz. Meslek sahibi olabilmem için sınavlar, içinde olduğum ilişki (böyle zor bir adamı ve uçuk bir hayatı kendim seçmiş olsam da) ailem deki sıkıntılar maddi manevi (maddi ağırlıklı, ki manevi olarak da etkilemesinin sebebi bu) ve annemin hasta olması. Şuan elimden hiçbir şey gelmiyor ve ben çok mutsuzum, bunalımdayım.Herkesin olmuştur böyle dönemleri,benden çok kötü durumda olanlar var tabiki ama yine de kendimi motive edemiyorum. Nasıl aşabilirim? Düşüncelerinize ve sizin hayatınızdan yorumlarınıza ihtiyacım var.

En başta var olanlara şükür.Mantıklı kararlar alıp pesınden gıtmek.Hayatındakı olumsuz ınsanları atmak.Sana ayak bagı olanları hayatndn cıkarmak.İnsanlara iyilik yapmak.

İlişkinden kurtul annen için bol dua et ve güçlü dur sınavlar için dizini kır ders çalış hiç bir başarı emeksiz olmuyor bir söz var çok severim
Hayatın bir günde bozulmadı ki bir günde yoluna girsin

Acı çekmeyen imtihanlarla sınanmayan güzel günlerin kıymetini bilemez

Mümkün olduğunca boş vakit bırakmadan kendinizi bir seylere odaklamaya çalısin çünkü her boşlukta aklınıza sorunlar gelicek katılabileceğiniz kurslar varsa değerlendirin ya da yürüyüşe çıkın aklıma bunlar geldi umarım bir an evvel mutlu olursunuz

Canim cok cok gecmis olsun. Annene acil sifalar diliyorum ama sen de biliyorsun ki o adam senin üzerindeki ölü toprak. Onu atmadigin surece tüm güzellikleri kaciracaksin.

Geçici olduğuna inanmaya çaliş sadece,odaklanmani kolaylaştirir. Unutma hayatta her şey geçici

Sıkıntılarımdan bazıları geçici Evet ama elimde bir güç de olmadığı için diğerlerini dindiremiyorum ya hep güçsüz kalırsam diyorum çaba gösteriyorum ama kaygı daha çok.

En başta var olanlara şükür.Mantıklı kararlar alıp pesınden gıtmek.Hayatındakı olumsuz ınsanları atmak.Sana ayak bagı olanları hayatndn cıkarmak.İnsanlara iyilik yapmak.

Bir iki tane yolunda giden bir işim olsa Tamam bu da olur zamanla diycem daha fazla emek vermek için çabalıycam ama küçüklüğümden beri sıkıntılı bir hayatta büyüdüm maalesef.

Aklım yeni yeni başıma geliyor daha çok emek veriyorum artık ama şanssızlığım peşimi bırakmıyor emek versem de bir dahakine artık demekten yoruldum. Anne baba tarafından güçsüz olmak da ayrı bir mevzu.

Sıkıntılarımdan bazıları geçici Evet ama elimde bir güç de olmadığı için diğerlerini dindiremiyorum ya hep güçsüz kalırsam diyorum çaba gösteriyorum ama kaygı daha çok.
Duzelecek emin ol.Hayatimda boyle bi donem ben de gecirdim. Sinav vardi,annem hastaydi,babamla bosanacaklardi ve dort yillik sevgilimden ayrilmistim.geçti .odağini değiştir bunlara odaklanirsan çok zor,iyişeyler dusun ve sorumluluklarina bak.Hep güçsüz kalma diye bi şey yok

Kursa gidiyorum sınava hazırlanıyorum zaten ama imkanların hepsi güçlükle olmaya çalışıyor hatta çoğu olamıyor.

Canim cok cok gecmis olsun. Annene acil sifalar diliyorum ama sen de biliyorsun ki o adam senin üzerindeki ölü toprak. Onu atmadigin surece tüm güzellikleri kaciracaksin.

Canım o adam benim psikolojimi etkiliyor ama elimde ailem sağlayacağım güç olsa mutluluğu bu kadar onda aramaya çalışmam. Ben zor seviyorum sonra da benimsiyor kopamıyorum işte

Güzel şeyler olmasını umut etmek zorumdayız.kendınızı bu depresyondan cıkarmaya calısın..

Evet benim yaşadığım aynı böyle bir dönem. Annem için güzel ve maddi getirisi iyi bir işe ihtiyacım var.Ama şu eziklik hissini bir atamıyorum üzerimden. Duygusalsın kimi zaman korkak. Hatta bazen diyorum ki senin hakkın yok buna kendi kendimi değersiz yapıyorum.

Güzel şeyler olmasını umut etmek zorumdayız.kendınızı bu depresyondan cıkarmaya calısın..
Deniyorum sabah iyiyim diyelim sonra ne yaptın da böylesin hakettin mi acaba beklentiler sendeyken nasıl böyle olabilirsin demeye başlıyorum.

Kendinle otur ve konuş,değerli olduguna inanman lazim.Sen kendini degersiz gorursen herkes oyle gorur ve kendine yardim edemezsen annene hiç edemezsin.önce sen silkelen ve kendine gel

Canım o adam benim psikolojimi etkiliyor ama elimde ailem sağlayacağım güç olsa mutluluğu bu kadar onda aramaya çalışmam. Ben zor seviyorum sonra da benimsiyor kopamıyorum işte

Tutunacak bir dal arıyorsun anliyorum. Sen de bir gun anlayacaksin yanlış yaptigini da umarım gec olmaz. Niye zor? Bi sure acı cekip sonra mutlu olmak varken

Bu ülkede meslek sahibi olmak iğneye halat geçirmek kadar zor ama pes edersen ömür boyu bu sorunlarla hatta katlanarak artan yığılan sorunlarla mücadele edeceksin olmuyora inanmıyorum ben bir sene evden atım atmadan ders çalışarak kpssden 90 aldım hiç bir emek yerde kalmaz olmuyorsa bir şeyleri eksik yarım yapıyorsun demektir daha iyisini yapmaya zorla kendini İlişkinide bitir kes at arkana bakma çünkü içine sinmeyen bir ilişki uzatmadan bitir bak her şey nasıl yoluna giriyor bunları yapınca

Kendinle otur ve konuş,değerli olduguna inanman lazim.Sen kendini degersiz gorursen herkes oyle gorur ve kendine yardim edemezsen annene hiç edemezsin.önce sen silkelen ve kendine gel

Farkında olduğum halde kendime engel olamadığım için değersiz görüyorum zaten siz buna benzer dönemde yardım falan almış mıydınız ya da ilaç filan?

Tutunacak bir dal arıyorsun anliyorum. Sen de bir gun anlayacaksin yanlış yaptigini da umarım gec olmaz. Niye zor? Bi sure acı cekip sonra mutlu olmak varken

Önce geleceğimi belirlemem lazım sınavlara çok az kaldı bir hayli de zor çok ani oldu biliyorsun karar vermem ve şuan böyle bir şeyi kaldıramam zaten kimim var ki annem babam o eğer maddi durumumuz iyi olsaydı bu kadar bunalıma girmezdim heralde. Sanırım kendime biraz da bu yüzden kötü davranıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…