cnm temkinli olmanda yarar var burda ne konular okuduk cok haklisin benim kuzenim on iki yillik evli nisanliylen kuzenim opmeye calisirmis adam ayip dermis:))yanliz kalmak istemezmis ilk iki yil zorlayarak cinsellik bi cocuk iki yil tik yok sonraki bi yil yine zorlayarak ikinci cocuk son alti yedi senedirde kardes kardes uyuma adam asla gay degil cnki ev ve is disinda asla bi yere gitmez yada gey o bile farkinda degil ne cabaladi kuzenim halada cabalar ama sifir o mesela cekmis bi insan olarak hep nisanlilara der once hafif bi sevisme olacak adamin ne oldugunu anlayin ben yandim siz yanmayin der
Ben de tam böyle birini istiyorum. Hayırlısı olsun
Bir el ele tutuşmak önemli bana kalırsa. Ten uyumunuz var mı? Aranızdaki elektirik nasıl bunu hissetmek de önemli.
Aşık değilim diyorsun, aşkı uyandıran şeylerden biri de temastır. Temas edince belki hiç yakınlık duyamayacaksın, e aşık da değilsin. O zaman evlenince olumsuz bir sürpriz de olabilir. :26:
Ayrıca benim için çok kıymetlisin, elini bile tutmayayım bana saçma geliyor. Sanki elini tutunca kirlenecek aranızdaki her şey. :26:
bu konuyu açarken ne utanmıstım.. tamda söylemek istediğim şey.. belki bişey hissetmicem bide ben ilk görüşte seven aşık olan bi insan da degilim yasadıkca seven asık olan bi insanım.. ne bileyim ya.. garibime gidiyo burda okudugm konularda var.. korkuyorum da yani elimi tutunca ben kötü kız mı olcam sanki... bayadır konusuyoruz sevgiliyiz ama tık yok..
Her an el ele olmak değil de özel bir anda, 1-2 dk. da mı tutmadı elini?
Yani bu adam ciddi, şubata 2 ay var, aileler görüşüyor biraz yakınlaşma olabilir. Hassas bir konu, herkesin doğrusu farklıdır ama sen de bir tereddüt oluşmuşsa demek ki ten uyumunuzdan sen de emin olamıyorsun.
Özel bir konu ama aşık olmadığın biriyle aynı yatağı paylaşmak çok zor, biraz da aşkı güçlendirmek için temasa gerek var.
Bilemiyorum:26:
evlenince böyle devam edeceğini sanmıorum..
ne güzel işte... aklı fikri başka yerlere çalışan erkeklerden değil...
bu devirde böylesi zor bulunur...
Ben şu saçma mantığı bir türlü anlayamıyorum ya.
Ben seninle gezme tozma niyetinde değilim, o yüzden elini tutmama seni öpmeme gerek yok.
Bu nedir ya?
Seven insan dokunmak ister, öpmek ister, koklamak ister.
Ben bunu bilir bunu söylerim.
Sevişin demiyorum yanlış anlaşılmasın fakat, seven erkeğin öpmeden duracağına da inanmıyorum ben.
Masum bir öpücüğün, el ele gezmenin hiçbir kötü yanı yok ki.
Bunu yapan kızlar gezilecek kızlar mı oluyor yani?
Saçmalığın daniskası.
Kusura bakmayın da, benim elimi dahi tutmamış, beni öpmeye bile yeltenmemiş bir erkekten şüphe duyarım ben.
En azından bana olan sevgisinden şüphe duyarım.
Hic cekici buldunmu onu cinsel konuda ? Veya ona sarildigini öptügünü hayal edebildinmi? Hasret duydunmu? Belki böylelikle elini tutmadan bir sonuca varabilirsin canim... hakkinizda hayirlisi olsun
Senin neden ayrılmak istemediğin belli.tamamen senin gibi düşünüyorum ama bunu ona anlatamıyorum.seven insan öpmek dokunmak ister sevmek özlem duymaktır aşk özlem duymaktır yanıma geldiğindede arkadas arkadas dolasmayı ben istemiyorum. bundan önceki ilişkim çok çok farklıydı.. bakışlarımızla seviştiğimiz zamanlar olurdu.. belki de onu arıyorumdur bilemiyorum.. ayrılsam ayrılmak istemiyorum ve ayrılsam bunu kaldıramıcagını söylüyor herkes kendisi bile.. aramızdaki şeyin adı konsun bırakmam zaten elini diyor ama.. ben bişeyler hissedip hissetmiceğim bi adamla da açıkcası işi ciddiyete vardırma niyetinden korkuyorum
Senin neden ayrılmak istemediğin belli.
Şu an mantıken düşündüğünde ondan iyisini bulamam diye düşünüyorsun.
Sana olan yaklaşımını gördükçede zamanla ona karşı ister istemez bir sevgi oluşturmuşsun içinde.
Ama...
Bunlar evlilik için yeterli değil.
Aşık değilsin bence.
Kafa yapımız uyuşuyor demişsin fakat dokunma konusunda uyuşmuyorsunuz işte.
Onun ayrılığı kaldıramayacağı fikrinin üzerinde baskı oluşturmasına izin verme.
Ve, çok iyi düşün.
Senin yerinde olsam en azından kısa bir süre için ciddi düşünmezdim.
Bana göre yeterli, çünkü sen aşık değilsin adama en önemlisi bu.peki sadece bu ciddi düşünmemek için yeterli midir??? yani ne bilim bana çiçekler yolluyo degerli oldugumu hissettiriyo aslında basbasa olmayı seviyo elimi tutmuyo evet ama gir koluma der ne bilim.. ama ama ama bu amanın devamındada doğru düzgün bişeyler yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?