Her aklımın takıldığını da buraya yazmak istemiyorum ama...

tatatam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
187
5
38
33
Ankara
açıkcası şu an tepki almaktan korkuyorum.. daha önce bi konu açmıstm hızlı gelişen bi ilişki yaşıyorum şuan.. hızlı dediysem yanlış anlaşılmasın evliliğe doğru giden diyelim..fakat kafamda soru işaretleri var yerli mi yersiz mi bunu da bilmiyorum.. sanırım 15 tatil gibi isteme söz nişan olcak.. istiyorum karsımdaki kişinin karakterine hayranım.. henüz elimi dahi tutmadı ve kıyamıyorum sonucta ben senle gezip tozma niyetiyle değil evlenme niyetiyle beraberim diyor.. kafamdaki soru işaretleri ne onu da bilmiyorum aşık değilim yalan söyleyemem ama sevdim değerli benim için.. zaten ben aşkı başkasında fazla fazla tükettim.. evlenmek istiyorum onunla kafa yapımız uyuyo bana çok iyi bir eş çocugu olursa muhtesem bi aile babası olur... ama.. işte bu amanın devamına kendmde anlam veremiyorum az önce de dedim en basitinden daha elimi bile tutmadı ufacık bi yakınlaşma yok hani sanki evlensek kardes kardes oturcaz uyucaz kahvaltı yapcaz.. bana söylediği sebep muhtesem kendımı değerli hissediyorum ama hani elimi tutmasını da sarılmasını da istiyorum açıkcası sonucta evlencez aileler görüşüyo falan.. anlam veremiyorum aklıma tuhaf tuhaf seyler takılıyo.. nolursunuz kızmayın da ama lütfen.. yanlış anlaşılmakta istemiyorum ama sonucta evlilik ve hersey önemli karakterinin muhtesemliği nereye kadar kendine hayran bırakır.. o gün maç izledik bayıldım kardesı agzına alınmayacak küfürler ederken sadece oldumu şimdi diye tepki göstermesıne en basitinden bayıldım.. sessizliğinde huzur buluyorum sakinliğinde dinleniyorum.. ama yeticek mi bunlar zamanla evlendiğimizde..​

cnm temkinli olmanda yarar var burda ne konular okuduk cok haklisin benim kuzenim on iki yillik evli nisanliylen kuzenim opmeye calisirmis adam ayip dermis:))yanliz kalmak istemezmis ilk iki yil zorlayarak cinsellik bi cocuk iki yil tik yok sonraki bi yil yine zorlayarak ikinci cocuk son alti yedi senedirde kardes kardes uyuma adam asla gay degil cnki ev ve is disinda asla bi yere gitmez yada gey o bile farkinda degil ne cabaladi kuzenim halada cabalar ama sifir o mesela cekmis bi insan olarak hep nisanlilara der once hafif bi sevisme olacak adamin ne oldugunu anlayin ben yandim siz yanmayin der

ya bilmiyorum 33 yasında hiç evlenmemiş ama hayatına tabiki kızlar girmş.. ben senle gezme tozma maksatlı gezsem elini de kolunu da tutarm sarılırm öperm diyo ama isim koymadan yanlış olur diyo.. bi yandan çok hoşuma gidiyo bi yandan da acaba kendini kamufle etme amaçlı benimi kullanıyo diyede dusunmeden edemıyorum..

Bir el ele tutuşmak önemli bana kalırsa. Ten uyumunuz var mı? Aranızdaki elektirik nasıl bunu hissetmek de önemli.

Aşık değilim diyorsun, aşkı uyandıran şeylerden biri de temastır. Temas edince belki hiç yakınlık duyamayacaksın, e aşık da değilsin. O zaman evlenince olumsuz bir sürpriz de olabilir. :26:

Ayrıca benim için çok kıymetlisin, elini bile tutmayayım bana saçma geliyor. Sanki elini tutunca kirlenecek aranızdaki her şey. :26:

bu konuyu açarken ne utanmıstım.. tamda söylemek istediğim şey.. belki bişey hissetmicem bide ben ilk görüşte seven aşık olan bi insan da degilim yasadıkca seven asık olan bi insanım.. ne bileyim ya.. garibime gidiyo burda okudugm konularda var.. korkuyorum da yani elimi tutunca ben kötü kız mı olcam sanki... bayadır konusuyoruz sevgiliyiz ama tık yok..

Her an el ele olmak değil de özel bir anda, 1-2 dk. da mı tutmadı elini?

Yani bu adam ciddi, şubata 2 ay var, aileler görüşüyor biraz yakınlaşma olabilir. Hassas bir konu, herkesin doğrusu farklıdır ama sen de bir tereddüt oluşmuşsa demek ki ten uyumunuzdan sen de emin olamıyorsun.

Özel bir konu ama aşık olmadığın biriyle aynı yatağı paylaşmak çok zor, biraz da aşkı güçlendirmek için temasa gerek var.

Bilemiyorum:26:

evet emin olamıyorum... diyorum ya karakterinden dolayı evlenmek istiyorum beni sevip sahıplencek aile babası olcak bana deger vercek falan.. ama aynı yatagı nasıl paylaşcam bunlarıda dusunuyorum.. hiç yakınlasmadan pat diye nisanlansam sonra adam beni öpse ve ben hiç hoşlanmasam daha mı iyi

evlenince böyle devam edeceğini sanmıorum..
ne güzel işte... aklı fikri başka yerlere çalışan erkeklerden değil...
bu devirde böylesi zor bulunur...

evlenince böyle devam edeceğini sanmıorum..
ne güzel işte... aklı fikri başka yerlere çalışan erkeklerden değil...
bu devirde böylesi zor bulunur...

peki neden sanmıyosunuz... bu devirde böylesi evet gercekten zor namazlı abdestlı çok hoşuma gidiyo mağrur bi tavrı var kendine has bi adam.. ama ya böyle devam ederse işte.. sonucta bizim ailelerimizde görüşüyo evlenme maksadıyla görüşüyoruz..

sevgi aşk dokunmayı gerektirir bence. oyun değil ki bu, bir ömür aynı yastığa baş koymak için yola çıkıyorsunuz. dokununca ne hissettiğini bilmediğin biriyle evlenmek büyük cesaret işi.

Hic cekici buldunmu onu cinsel konuda ? Veya ona sarildigini öptügünü hayal edebildinmi? Hasret duydunmu? Belki böylelikle elini tutmadan bir sonuca varabilirsin canim... hakkinizda hayirlisi olsun

Ben şu saçma mantığı bir türlü anlayamıyorum ya.
Ben seninle gezme tozma niyetinde değilim, o yüzden elini tutmama seni öpmeme gerek yok.
Bu nedir ya?
Seven insan dokunmak ister, öpmek ister, koklamak ister.
Ben bunu bilir bunu söylerim.
Sevişin demiyorum yanlış anlaşılmasın fakat, seven erkeğin öpmeden duracağına da inanmıyorum ben.
Masum bir öpücüğün, el ele gezmenin hiçbir kötü yanı yok ki.
Bunu yapan kızlar gezilecek kızlar mı oluyor yani?
Saçmalığın daniskası.

Kusura bakmayın da, benim elimi dahi tutmamış, beni öpmeye bile yeltenmemiş bir erkekten şüphe duyarım ben.
En azından bana olan sevgisinden şüphe duyarım.

tamamen senin gibi düşünüyorum ama bunu ona anlatamıyorum.seven insan öpmek dokunmak ister sevmek özlem duymaktır aşk özlem duymaktır yanıma geldiğindede arkadas arkadas dolasmayı ben istemiyorum. bundan önceki ilişkim çok çok farklıydı.. bakışlarımızla seviştiğimiz zamanlar olurdu.. belki de onu arıyorumdur bilemiyorum.. ayrılsam ayrılmak istemiyorum ve ayrılsam bunu kaldıramıcagını söylüyor herkes kendisi bile.. aramızdaki şeyin adı konsun bırakmam zaten elini diyor ama.. ben bişeyler hissedip hissetmiceğim bi adamla da açıkcası işi ciddiyete vardırma niyetinden korkuyorum

Hic cekici buldunmu onu cinsel konuda ? Veya ona sarildigini öptügünü hayal edebildinmi? Hasret duydunmu? Belki böylelikle elini tutmadan bir sonuca varabilirsin canim... hakkinizda hayirlisi olsun

yakışıklı hoş bi adam.. begeniyorum.. ama begenmek yeterli değil.. anlatamıyorum ifade edemiyorum...

seven insan dokunmadan duramaz. Elini tutmak sarılmak bunlar kötü şeyler değil ki. Ben olsam beni sevmediğini düşünürüm ve açıkçası yok ciddi düşünüyorum kıyamıyorum lafları eden birininde samimi olmadığını düşünürüm. Aynı zamanda sevmediğin bir insanla da asla evlenme derim. Mutsuz, amaçsız öylesine ev arkadaşlığı gibi bir evlilik olur

Senin neden ayrılmak istemediğin belli.
Şu an mantıken düşündüğünde ondan iyisini bulamam diye düşünüyorsun.
Sana olan yaklaşımını gördükçede zamanla ona karşı ister istemez bir sevgi oluşturmuşsun içinde.
Ama...
Bunlar evlilik için yeterli değil.
Aşık değilsin bence.
Kafa yapımız uyuşuyor demişsin fakat dokunma konusunda uyuşmuyorsunuz işte.

Onun ayrılığı kaldıramayacağı fikrinin üzerinde baskı oluşturmasına izin verme.
Ve, çok iyi düşün.
Senin yerinde olsam en azından kısa bir süre için ciddi düşünmezdim.

peki sadece bu ciddi düşünmemek için yeterli midir??? yani ne bilim bana çiçekler yolluyo degerli oldugumu hissettiriyo aslında basbasa olmayı seviyo elimi tutmuyo evet ama gir koluma der ne bilim.. ama ama ama bu amanın devamındada doğru düzgün bişeyler yok..

Bana göre yeterli, çünkü sen aşık değilsin adama en önemlisi bu.
Dedim ya, sana olan yaklaşımını seviyorsun, hoşuna gidiyor.
Tamam bunlarda çok önemli şeyler ama aşk yoksa eğer eksik kalıyor işte.

Elini tutma, öpme konusuda senin bakış açına bağlı.
'Öpüşmek' diye bir konu vardı yine bu bölümde, oradaki arkadaş mesela kaşı bu tür şeylere. Yani senin bahsettiğin adam tam onun aradığı adam aslında :) Onunda sevgilisi öpmek istiyor o izin vermiyordu diye hatırlıyorum :)

Bu konuda rahatsızsın sen.
Elini tutmasını, sana dokunmasını istiyorsun.
Bu bana göre ciddi bir sorun.
O yüzden iyi düşün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…