• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her aklımın takıldığını da buraya yazmak istemiyorum ama...

evlilikte ten uyumu çok önemlidir. istediği kadar karakteri düzgün olsun, fiziksel yönden çekici bulmadığın biriyle evlilik sadece işkenceye dönüşür. illa abartılı şeyler yaşanmasına gerek yok, insan minicik bir öpücükle bile test edebilir. hadi onu da geçtim, sarıldığında kokusunu da mı duymadın mesela?

Bana göre evliliğin temelide cinsellik yatar...
Ten uyumu ilişkiyi ayakta tutan en önemli şey
Tabi o uyumun olup olmucağını her önüne gelenle denemek saçma olurda:)
Ciddi evliliğe yol alan ilişkilerde bunu hissetmeli en azından
Sonuçta derin mevzular karşıdan bakınca anlaşılcak birşeyde değil
karşına her türlü süpriz çıkabilir:)
Olumsuz etkilemek istemem ama 33 yaşına gelmiş olgun bir adamın temastan bile bu kdr kaçınması
pek normal değil...

Yaa öpüşmeyi fln geçtimde insan bi elinden tutar artık o kadar da değil, bu konularda kendini kısıtlayan biriyse daha snra sıkıntı yaşayabilirsiniz. ..

öf, hangi devirde yaşıyoruz allah aşkına? benim eşim biz sevgiliyken beni öptü de, sarıldı da, beraber uyuduk da, ne olmuş? ben hafif kadın mı oldum şimdi? ya da o beni evlenme vaadiyle kandırıp da faydalandı mı? yoo. evliyiz ve mutluyuz gayet. bıraksın bu işleri. hafiflik el tutuşmasıyla olmaz.

sorabilirsin mesela, sence el ele tutuşan, öpüşen bi kadın nasıl bir kadındır diye. bak bakalım fikirleri düşünceleri neymiş. ayol örümcek kafalı olmasın kız bu?

Bilmiyorum bana çok saçma geliyor.
Ben evlenmeden önce yaşanan cinselliğe karşı değilim, her önüne gelenle bunun yaşanmasına karşıyım sadece.
Ha yaşadım mı ? Hayır ama günün birinde yaşayadabilirim. Yaşamayadabilirim.
Aşk cinsellikte barındırır, az ve ya çok.
El tutmanın neresi yanlış anlaşılabilir bilmiyorum.
Nasıl bir tipse ... Bence bu adam görücü usulü kızı görmeye gitsin bir daha nikahta görsün kızı.
Fark etmez yani.
Ten çekimi,Ten uyumu önemli .
Mesela beni aşırı çeken bir adam vardı, beni öptüğünde kalbim yerinden çıkacak gibi oldu.
Ama beni öptüğünde o hazzı almasaydım bitmişti benim için.
Cinsellik hormonlarının çok kuvvetli bir etkisi var insan üzerinde.

Son düzenleme:
Back
X