Kızlar sinir oluyorum kv gil yazın her akşam kapıda oturuyolar eşim zaten eve geç geliyor calıstığı için bide kapıda tutuyolar illa gitme bizle otur diyolar. Normal şartlarda işi kaçta biterse geliyor genelde 10-11. Bazen denk gelmiyolar kapıda da adam girebiliyor eve. Zaten 10 11de geldikten sonra yemek ye yat uyu bi sohbet bile edemioıruz doğru düzgün.
2 aylık bebeğim 2 yaşında kızım var.
Dün 9 bucuk gibi geldi. Hemen adamı esir aldılar resmen. Bende aradım üst üste eşimi gelsin eve diye. Eşimde geldi. Bozulmuş hepsi eşimde sinirlendi biraz sürekli arayınca .
Ama haksız mıyım kızlar. Bütün gün tek başıma oturuyorum cocuklarla ugrasıyorum. birbirimizin yüzünü gördüğümüz yok. akşam da eşimle oturup bi yemek yesem, çay içsem sohbet etsem diye bekliyorum. tamam oğullarıyla konuşacak bişeyleri olabilir de ben eşimi doğru düzgün görmüyorum ki sıra onlara gelsin. Sonuçta eşimin önceliği biz olmalıyız.
40 yılda bi yarım saat erken gelse kapıda tutuyolar gene eve girişi 10u geçiyor. Ayrıca hafta sonu eşim evdeyse ya annesi ya babası gelir oturmaya. Hepte konuşacak saçma bişeyleri olur. Konu hep paraya gelir.
Eşim artık ima ediyor da utanıp gidiyolar.
Sinir oldum cidden
Kızlar sinir oluyorum kv gil yazın her akşam kapıda oturuyolar eşim zaten eve geç geliyor calıstığı için bide kapıda tutuyolar illa gitme bizle otur diyolar. Normal şartlarda işi kaçta biterse geliyor genelde 10-11. Bazen denk gelmiyolar kapıda da adam girebiliyor eve. Zaten 10 11de geldikten sonra yemek ye yat uyu bi sohbet bile edemioıruz doğru düzgün.
Dün 9 bucuk gibi geldi. Hemen adamı esir aldılar resmen. Bende aradım üst üste eşimi gelsin eve diye. Eşimde geldi. Bozulmuş hepsi eşimde sinirlendi biraz sürekli arayınca .
Ama haksız mıyım kızlar. Bütün gün tek başıma oturuyorum cocuklarla ugrasıyorum. birbirimizin yüzünü gördüğümüz yok. akşam da eşimle oturup bi yemek yesem, çay içsem sohbet etsem diye bekliyorum. tamam oğullarıyla konuşacak bişeyleri olabilir de ben eşimi doğru düzgün görmüyorum ki sıra onlara gelsin. Sonuçta eşimin önceliği biz olmalıyız.
40 yılda bi yarım saat erken gelse kapıda tutuyolar gene eve girişi 10u geçiyor. Ayrıca hafta sonu eşim evdeyse ya annesi ya babası gelir oturmaya. Hepte konuşacak saçma bişeyleri olur. Konu hep paraya gelir.
Sinir oldum cidden
Aşağıya seslenin çocuklar uyuyacak seni bekliyorlar diye..
Onu derlerse mazallah kılıbık olurlar,annesini babasını saymıyor olurlar,saygısız olurlar,olurlarda olurlarKayınvalidenler düşüncesizlik ediyor en iyi ihtimalle ama asıl sorun eşinde, insan yorgunum çocuklarımı eşimi özledim demez mi
Valla bende az kaldı kıyamet koparmayaBen de sen gibi akşama kadar evde eşimi bekleyenlerdenim geliş saati 10 11 ve seni çok iyi anlıyorum şükür ki aile apartmanın da değiliz kıyamet kopardı herhalde bizde bikac defa tekrarlarsaSenin yapacak bir şeyin yok eşin ailesine dur demeli ki onlarda o sınırı bilmeli onların canı sıkılıyordur oğullarıyla oturuyorlardir
Aslında eşim normal zamanda gelir gelmez direk eve girer oturmaz kendi gidip. Ama mesela ilk başta önemli bişey soruyomuş gibi lafa tutuyolar öyle öyle muhabbet açıyolar dursun orda diyeah şu erkeklerinin baba olduğunu, bakmakla yükümlü olduğu bir ailesi olduğunu neden anlamıyor bu aileler.
Sanki sırf ailesi değil eşiniz de farkında değil gibi artık bir ailesi olduğunun...
Ona bunu hatırlatmanız gerekiyor.
Bir de keşke en başından dip dibe oturmasaymışsınız.
Bu yılların sorununu neden hala çözebilmiş değiliz anlamıyorum.
Kocan demiyor mu çocuklar beni bekler
Kendi koşa koşa gelmesi lazım
Cok doğru daha eşimi görüyorlar gel bi bişey sorucaz bişey söylüycez öyle git . özellikle annesi bırakmıyor. Ama konuştum eşimle önce bize vakit ayır sonra ailene gelsin sıra bide kendini benim yerime koy dedim 1 saat birbirimizi gördüğümüz yok küfür eder gibi gelip 2 saatini de kapıda geçiriyosun dedim. Bişey diyemediİmadan anlıyorlarsa, utanmaları varsa, kalkıp gitmeleri gerektiğini anlıyorlarsa aslında gelecek vaat ediyorlar :))
Eşinize söyleyin, kapıda karşılaşsalar bile “anne baba çocuklar uyuyacak, onlar uyumadan biraz seveyim, bütün gün özlüyorum, onlar da bana hasret, beni özlüyorlar, uyusunlar sonra geleyim olur mu” desin.
Eve gelsin, yemek yesin, çocuklar uyusun, sizi de yatırsın, sonra ne yaparsa yapsın.
Telefonla üst üste aradım daha girmese seslenecektim iyice sinir olacaklardı ama yapacak bişey yok:)Aşağıya seslenin çocuklar uyuyacak seni bekliyorlar diye..
Valla bencede en güzeli farklı şehirde olmakBu yüzden aileler ile bırakın aynı apartmanda olmayı ,aynı semtte dahi oturmak istemiyorum
Aynen öyle2 aylik bebegi olan geline yardim etmek yerine oglanlarini kapida muhabbete tutuyorlar. Cok ayip gercekten ...
Dün çocuklar uyumasa giderdim aslında ama haklısınız bunu deniycemNiye tek başınıza oturuyorsunuz akşama kadar? Onlar dışarı çıktığında siz de inin kapının oraya arada.
Çocuklar da hava alır.
Eşiniz gelince 5 dk oturur hadi çıkalım da yemeğini ye der çıkarsınız birlikte.
Her akşam olmasa da arada yapın bunu..
Sabahtan akşama kadar kocanızı beklemeyin konuşacağım diye.
Cok doğru daha eşimi görüyorlar gel bi bişey sorucaz bişey söylüycez öyle git . özellikle annesi bırakmıyor. Ama konuştum eşimle önce bize vakit ayır sonra ailene gelsin sıra bide kendini benim yerime koy dedim 1 saat birbirimizi gördüğümüz yok küfür eder gibi gelip 2 saatini de kapıda geçiriyosun dedim. Bişey diyemedi
Çok zor bir durum. Ben de sinir olurdum. Eşinizden yüz buluyorlar ama. Siz haklısınız yani.Kızlar sinir oluyorum kv gil yazın her akşam kapıda oturuyolar eşim zaten eve geç geliyor calıstığı için bide kapıda tutuyolar illa gitme bizle otur diyolar. Normal şartlarda işi kaçta biterse geliyor genelde 10-11. Bazen denk gelmiyolar kapıda da adam girebiliyor eve. Zaten 10 11de geldikten sonra yemek ye yat uyu bi sohbet bile edemioıruz doğru düzgün.
Sinir oldum cidden
İlk eve girişte, sürekli aradığım için sinirlenmişti annemin babamın yanına hiç mi gitmeyeyim bişey sordular felan dedi,bende üstüne bunları söyledim kendisi gariptir genel olarakBir şey diyememesi de çok garip değil mi??
Hiç özlemiyor musun beni çocuğunu deseydiniz keşke.
Çok garipmiş gerçekten.
Sanki böyle çokk önemli bi konu konuşacakmış gibi gel bi gel diyolar anneside varsa duruyor eşim babası zaten genel olarak boş muhabbetlere girdiği için durmuyor ama anne olunca iş değişiyor ona da ayrı sinir oluyorumiyi de koskoca adam. eve gelmek istedikten sonra kimse kapıda tutamaz diye düşünüyorum.
e tamam önemli bişey dicez dedilerse 5 dk bekler, baktılar demiyo döner gelir.Sanki böyle çokk önemli bi konu konuşacakmış gibi gel bi gel diyolar anneside varsa duruyor eşim babası zaten genel olarak boş muhabbetlere girdiği için durmuyor ama anne olunca iş değişiyor ona da ayrı sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?