Her akşam aynı😤

Ben de aile apartmanında oturuyorum pek öyle huyları yok ama bir iki sefer yaptılar eşim acıktım isim var vs dedi bidaha da görmedim kapıda tuttuklarını yani eşinizin düşünmesi lazım

Bugün de eşlerin acayip tavırlarının faturasını ailelerine kesme günü herhalde. Yav eşiniz ben eve çıkıyorum, yorgunum, çocuklarımı özledim, karımı görmek istiyorum dese, zorla kolundan tutup, sandalyeye bağlamayacaklar herhalde. Bir bozulurlar, iki bozulurlar, zamanla bakarlar ki bozulmak da bir şeyi değiştirmiyor, elleri mahkum alışırlar. Ama sizin eş o tutarlılığı gösterebilir mi, sorun o kısımda.

haklısınız bence. insan eşiyle yalnız kalmak istiyor. sonuçta bir ailesiniz değil mi? hem sadece siz değil ki çocuklarda özlüyordur babasını. düşüncesizlik ediyorlar

Bazi erkek aileleri maddi manevi yardim ediyor varsa ogullarina.Ama işte bunun karsiligi minnet oluyor,bekliyorlar yani daha cok görulüşülsün ,sayılsınlar vs.Adam da naapsin anne diyor baba diyor kıramıyor.Eşlere olan oluyor sonra.Bu konu sahibinin böyle mi bilemem ama ben genelde cevremde böyle gözlemledim.Kendi ayaklari üzerinde duran çiftlere pek böyle yapilmiyor.Genel olarak konustum tabii

Evet evet kesinlikle öyle kv bize maddi manevi yardım etti. Mesela eşimin araba almasına bana doğumdan sonra vs. Öyle gerçekten

Evet evet kesinlikle öyle kv bize maddi manevi yardım etti. Mesela eşimin araba almasına bana doğumdan sonra vs. Öyle gerçekten
İşte anne baba da olsa bir şeyler yapan karşılık bekliyor hatta bu gibi konularda her şeyin içinde oluyorlar.Demek sizde de böyleymiş.. minnet böyle bir şey işte insanin özgürlüğünü kısıtlar.Yapmak istemediğin şeyleri yapıyor olursun.Yasadim biliyorum..Kendi ayak üzerinde durmak kadar güzel hiç bir şey yok bu dünyada..Üzülmeyin fazla bu herkeste aynı..

Salın bi artık evlendirdiginiz ogullarinizi diyesim var tüm kvlere

Ya her şeyi geçtim işten geliyormuş karnı aç olmuyor mu insan yemek yemeye çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…