her akşam burdalar bıktım:(

Offf sistim vallahi. Alacaksin bu ucunu hatta enisteyi de, akillari baslarina gelene kadar kafalari birbirine vuracaksin.
O kaynana ve gorumceye acayip cemkiresim geldi, hirsimdan patliycam :)
Neyse kaderiminoyunu kendini paralama.
Ben cok sinir oldugum bir anda soyle dusunuyorum. Bu durum 2 gun sonra duzelecek, bu sira kendini ne kadar az uzersen o kadar kardasin.
Yoksa uzulursun uzulursun sonra hoop gecer bu gunler sen de kendini yerden yere attiginla kalirsin.
O yuzden akilli ol, stratejik dusun.
Senin ayarinda insanlar degiller, uzme kendini

saol canım dertleştiğim için seninle ..teşekkür ederim...

bundan sonra hiç umrumda değil alınan alınsın....beni kimse düşünmüyor bende düşünmüyorum artık....ama sadece kötü gel,in olarak lanse edilmekten korkuyorum sonuçta bu evde el kızıyım her hareketim dedikodu sebebii...eminmki bigün dicekler misafir gelince odaya kapanıyodu diye...ama kimse demezki verdiğimiz sözleri tutmadık gençtir demedik bunları yaşattık oda odasına kapandı diye....işte hep suçlu ben oluyorum

Ya birak sen elalem ne der i. Sen onlarin gelinlerisin, senin dedikodunu yaparken onlar seni cok mu benimsemis oluyor. Bir kere sen oglunun karisisin. Bir laf
vardir kol kirilir yen icinde kalir diye. Icerde her turlu kizarsin ama neticede sen o ailenin gelinisin disari konusulmamasi gerekir.
Aynen senin dedigin gibi. Bi aksam cay vermedin diye seni elaeleme keseceklerse yemisim ben onlarin iyi gelinligini.
Sen bakma elaleme. Cazgir gelinler daha kiymetli oluyor diyeyim ben sana.
Cunku sessizin vur kafasina al ekmegini. Ben kv olsam bulmusum boyle gelini, guzel de hizmet ediyor oglumu ayri bir eve cikarttirmam ki.
Yok ben boyle yapmam da, seninki yapar.

Ya birak sen elalem ne der i. Sen onlarin gelinlerisin, senin dedikodunu yaparken onlar seni cok mu benimsemis oluyor. Bir kere sen oglunun karisisin. Bir laf
vardir kol kirilir yen icinde kalir diye. Icerde her turlu kizarsin ama neticede sen o ailenin gelinisin disari konusulmamasi gerekir.
Aynen senin dedigin gibi. Bi aksam cay vermedin diye seni elaeleme keseceklerse yemisim ben onlarin iyi gelinligini.
Sen bakma elaleme. Cazgir gelinler daha kiymetli oluyor diyeyim ben sana.
Cunku sessizin vur kafasina al ekmegini. Ben kv olsam bulmusum boyle gelini, guzel de hizmet ediyor oglumu ayri bir eve cikarttirmam ki.
Yok ben boyle yapmam da, seninki yapar.

haklısın canım her diyeceklerine bir cevabım var allaha şükür çünlü haklıyım...saat 12 oldu kimsenin kalkmaya niyeti yok ....yatacaklar heralde burda...yavaş yavaş bu da gerçekleşmeye başladı..ne diyim ki

Daha önceden bende buna benzer bir konu açmıştım görümcem geliyor ben niye gidemiyorum diye.... Bak canım öncelikle annenin yanına gitmek istiyorsan kimseden izin alma ben anneme gidiyorum de çık git eşine de yolda haber ver( ben eşime söylüyodum daha yeni gittik diyodu kv deye söylüyodum eşin bilir diyodu ama eşime 50 tane laf söylüyodu gitmeyeyim diye) kv söyleniyor demişsin ya duymazdan gel o bişeyler söylerken git eşinle konuş ya da başka bişeyle ilgilen tv izle o konuşsun dursun....evde hizmetçi gibi de çalışma ilk evlendiğimde ben de öyleydim görümcemler geldiğinde yok yemekmiş yok çaymış baktım olmuyo bende oturdum onlarla bi kaç kere devam etti böyle kv eşime şikayet etti beni iş yapmıyor diye eşim de sağolsun onların evi burası geçsinler de kendileri yapsınlar eşimle size hizmetçi olsun diye evlenmedim dedi o günden sonra görümcemler gelir geçer mutfağa yerler içerler toplarlar giderler yani kendini ezdirme sen kendini ezdirirsen onlarda seni ezerler tecrübe ile sabittir kusura bakma biraz uzun oldu

Dertles dertles. Gercek hayatta da birilerini bul dertles. Yok mu kiz kardesin filan? Icine atma.
Boyle haksizlik karsisinda cok sinirleniyorum. Sana da kiziyorum hakkini savunamiyorsun. Savunmalisin.
Cokca da dua et. Allah yardimcin olsun ne diyeyim.

ablam var o da bana kızıyo herkez beni haksız buluyo öyle ezildimki artık ...duyuramıyorum ki sesimi..gecenin bu saatinde misafir duşta sonra bana sus sabret benimse deniliyor..ne diyim kimse sahip çıkmadı rabbim çıkar heralde

Daha önceden bende buna benzer bir konu açmıştım görümcem geliyor ben niye gidemiyorum diye.... Bak canım öncelikle annenin yanına gitmek istiyorsan kimseden izin alma ben anneme gidiyorum de çık git eşine de yolda haber ver( ben eşime söylüyodum daha yeni gittik diyodu kv deye söylüyodum eşin bilir diyodu ama eşime 50 tane laf söylüyodu gitmeyeyim diye) kv söyleniyor demişsin ya duymazdan gel o bişeyler söylerken git eşinle konuş ya da başka bişeyle ilgilen tv izle o konuşsun dursun....evde hizmetçi gibi de çalışma ilk evlendiğimde ben de öyleydim görümcemler geldiğinde yok yemekmiş yok çaymış baktım olmuyo bende oturdum onlarla bi kaç kere devam etti böyle kv eşime şikayet etti beni iş yapmıyor diye eşim de sağolsun onların evi burası geçsinler de kendileri yapsınlar eşimle size hizmetçi olsun diye evlenmedim dedi o günden sonra görümcemler gelir geçer mutfağa yerler içerler toplarlar giderler yani kendini ezdirme sen kendini ezdirirsen onlarda seni ezerler tecrübe ile sabittir kusura bakma biraz uzun oldu

eşine helal olsun ne güzel bak cevabını vermiş benim eşim bunları diyemez çocuk artık benim gözümde..

kuzum, ben anlamadim simdi sen onlara cay ya da yemek servisi yaptin mi? yoksa her aksam gelmelerine mi kiziyorsun sadece? yani esinin de onlarla oturmasina mi?

bitek çay içip gitmiyolarki burası 2.evleri yok yok 1 .evleri..önce görümcem sora o duş aldılar imdi hala oturuyolar saat kaç oldu heralde kalcaklar

Niye dus aliyorlar ki? Ikisi de calisiyor mu? Erken mi gidecekler? Saclari vicik vicik yaglanmis mi?
Gazlari mi yokmus?
Bence inatlarina yapiyorlar.
Sen gectin iceri oturdun ya, onlar da inatlarina orada kalacaklar
Kalsinlar, ertesi sabah onlara kahvalti hazirlarsan ellerine vururum :)
Ohh yarin 11e kadar uyuyosun ona gore

Niye dus aliyorlar ki? Ikisi de calisiyor mu? Erken mi gidecekler? Saclari vicik vicik yaglanmis mi?
Gazlari mi yokmus?
Bence inatlarina yapiyorlar.
Sen gectin iceri oturdun ya, onlar da inatlarina orada kalacaklar
Kalsinlar, ertesi sabah onlara kahvalti hazirlarsan ellerine vururum :)
Ohh yarin 11e kadar uyuyosun ona gore

ikiside çalışıo canım gazları yokmuş ...ama eniştenin bu rahatlığına kızıyorum...hergün gelip burda duş alması falan..yok gittiler şimdi aslada kahvaltı hazırlamazdım

Back
X