benden izin alacak diye birşey yok da anlayış olması lazımdı..zamanında bana verilen sözlerin üstüne yatıp üstelik her aşam burdan eksik olmaması falan çok sinir bozucu..hiç mi düşünmüyorki bu kızın kocasıyla bi özzel hayatı yokmu..biraz rahat etsin bigecede gelmim odasında bari kardeşimle başbaşa kalsınlar diye...sonuçta eve misafir gelince odadan çıkmamak olmuyor...kaynana hemen kapıya dayanıyr....izin almıyorum ama huzursuz oluyorum o laflar o imalar..gittiğimdende bişe anlamıyorum..evde huzursuzluk oluyo..
arkadaşım sen bir oturuyorsun, nasıl bir özel hayat hayal etmiştin
ironinin farkındamısın
ayrıca görümcen gelmediği zaman eşinlen beraber odanıza kapanabiliyorsan rahatça o varkende odanıza çekilmeniz sorun olmaz diye düşünüyorum. Kayinvaldene gereken cevabı eşin verebilir
Hergün gelen insan misafir değidir, kaldıkı orası onun Babaevi o zaten hiç misafir değil
madem bukadar rahatsızsın sende her akşam eşinlen plan program yap, dışarıya çık
mecbur değilsin onlar ile her akşam her akşam beraber oturmaya.
Daha önce hangi sözler vaadler verildi bilmiyorum ama senin asıl derdin eşinle olmalı seni bir oturmaya o zorluyor
seni ayrı eve çıkarması gereken, rahat ettirmesi gereken eşindir ne görümcen nede kayinvalden
yanlış yerlere saldırıyorsun bence
sorunuu eşinlen hallet
seneye demiş, bilemedim ama sanki bu seneler senin için bitmicekmiş gibi hissettim biran
eşin bu mantıkda devam ederse sen daha çooook konu açarsın buraya çünkü orası senin evin değilki gelen gidene karışma hakkın olsun
ayrica lafları ile seni huzursuz ediyorsa kayinvalden sende o laflari ona iade et. Sen kızını hergün nasıl görüyorsan bende anneme gider istediğim kadar kalırım kimsede karışamaz de.Istediği kadar surat asın hiç umursamazdım