- Konu Sahibi kaderiminoyunu
bilemiyorum büyük konuşmayım ama ben bu zamana kadar beni üzeni kıranı bende kırarım man tığıyla yaşadım ve uyguladım bu durumda baya bi huzursuzluk çıkartırdım ,
madem benim huzurum yok mutlu değilim o evdeki herkeste aynı şekilde mutsuz olurdu gerekirse kurtuluşum istenmemekse istemesinler beni elimden geleni yapardım inanın , ha eşimde bunalıp mutsuz olduğu için bana sırt dönücekse varsın dönsün aylardır benim çektiğim sıkıntıyı görmeyen adama 2 sıkıntı verdim diye gidecekse kendi bilir ne çektiğimi anlar belki,
sırf annene gidiyorsun diye kendinde söz hakkı gören huzursuzluk çıkartan bir kadına oğlu ses etmiyor sa sen ayrı eve çıkarken onlara söylerken olacakları sen düşün, kolay gibi görünmüyor maddi şartlarınızdan da bahsetmişsin 1 milyar civarı parayla birde olmuşken iyisi olsun diyor eşiniz. bak gör seneye de öbür seneye sarkar sonra çocuk olur masraf artar böyle böyle ömür geçer zaten kv kp elden ayaktan düşer o zaman da onları yanlız bırakmak olmaz der vs v s,
Dilerim ki dediklerim olmaz dilerim ki ben haksız çıkarım
ervet ayrı eve çıkarken nasıl çıkcaz bilmiyorum illaki evde kıyamet kopcak ..aman varsın kopsun napim ..ben çıkma günlerine gelimde çeker giderim evime geri dönüşüm olmasında o eve...seneyede bişe bulursa terkederim başka çaresi yyok otursn anasıyla