- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
Benimde senden farkim yok aslina bakarsan soyleki bes senelik evliyim uc seeye yakin beraber oturduk sonra kv. Sevgili kizinin hasretine dayanamayip kizini buldugu sehre tasindik hatta aynj apartmana altli ustlude olsa evimizi ayirdim cok sukur sonrasinda bir sene sonra ev aldik dubleks alti onlarin ustu bizim iki katli apartman misali herseyimiz ayri bunada sukur ne diyeyim gerci suan alt kat yapim asamasinda o yuzden kv. Hanim kizinda kaliyor aradada alt kata tesrif ediyor ama mutfak banyosu yapimmasamasinda oldugu icin yukariya cikiyor geldidemi surat bes karis ne yemek yapar ne yardim eder dedigin gibi kendi cok tamammis gibi birde kizini ara davet eder onda uc cocuk bnde iki o zamanki curcunayi gor sen birde geldin madem gel yardim et butun gun oturur tekli koltuga ne yemek ne bulasiga yardim eder ustune ustluk ve kizinin eline ne varsa doke saca yer ickm gider oglu desen acar buzdolabi alir istedigini gecer koltuk doke doke yer hic evladim napiyosjn diyen yok kendi evinde mumkunmu asla yaptirmaz, kv desen bir yemek yapar yeminle on kere ardindan toplarim anlicagin olan bana olur birde cocuklarima arkalarindan toplamaktan onkarla ilgilenemem bir kac gun once baktim yine geldiler kiziyla.... bir arkadas var o gelicekmis bende ev darmadaginik evi toparliyorum surat astim sinirden deli oldum madem arkadasin gelicek kendi evinde agirla benim evime niye getiriyosun...ertesi gun tekrar yemege geldiler bu arda ekliyeyim iyi hazir yiyicilerdir evimde iki lokma pistimi yedikleri yetmiyormus gibi evinedd goturur kocalarinida cagirirlar evde bide kim onlara yemek hazirlicak dimi?konumuza donelim aksama baktim geldiler bende mutfaktayim yemek yapiyorum baktim hemen kuruldular ana kiz oturdular yemek bekliyorlar insan bir yardim edelim demezmi kir kat yabanci gelse evime yardim et icin pervane oluyorlar ben suratimi astim tek kelime etmedim cok zorlarina gitmis bir ara lavaboya girdim baktim pisir pisir arkamdan esjme sikayet ben bu eve hergunmu geliyorum diyor (minimum haftanin uc dort gunu burdalar)nesse yiyip icip gittiler arkalarindan temizleyen ben oldum esimle bir ara konustuk cok ayipladilar dedi inan cok uzuldum dedim asil kendileri ayiplanicak olan dedim annen geliyor bacin geliyor biride bir cop kaldirmadan yiyip icip gifiyor olan bana oluyor mutfakta dag gibi bulasik bir bucuk saat demek bu mutfak dedim sen icin guzel anan bacin geldilerdemi sohbetde guzel vana sor birde dedim....sesi cikmadi sende onlara gittigjn bir copu kaldirma dedi anca ben oyle terbiye edilmedim ben misafirlige gittigimde ev sahibinden cok is yaparim dedim ....iste bendede durum bu sen yine sukret kari kocalar bende tam aile boyu...ne diyeyim beterin beteri var bu halimizede sukurr