her allahin gunu gelen misafir...

Elbette hoş durum değil diyorum ya kesinlikle onaylamam. Bu ablandan geçen bir şey. İnsan zırt pırt ailesini rahatsız etmemeli.
Tek olsa neyse, bir evin içinde damat bile olsa fazladan erkek sinir bozucu
İlk başta ablanla konuşmalısınız ama yanlış anlayıp hiç konuşmayabilir
Bizim komşunun kızı da öyleydi yaklaşık 4 5 sene hiç çıkmadı kız annesinden damat + çocuğu hemde yatıya gelirlerdi
Sonra 2. çocuk oldu gelmez oldu rahatsız olduklarını anladı heralde

çok ilginçmiş.para falan mı biriktiriyorlar acaba?hani sizde yiyip içiyorlar.elektrik,su,doğalgaz kullanımı minimum.başka aklıma bir şey gelmedi.genelde erkekler böyle sıkıntıya gelemez.

enişteye bakın iyi çöreklenecek yer bulmuş ..... alttan alalım üsten alalım tavrıyla bu iş çözülmez ..... direk konuşsacaksınız

ay okurken ben sinirlendim walla:S:S Herseyi gectim karisi gece calisiyo diye gidip insan kaynanasinda kalirmi? Ay insan sikilir boyelelerinden. Hergun hergun bu ne ya..

Tamam kabak tadi vermisler fazlaca ama ya enisten yabaninin teki olsaydi ablani sizden koparsaydi nasil olurdu? Belli ki enisten de ablan da cok memnun bu durumdan :) ama nedense siz baya rahatsizsiniz gerci bende rahatsiz olurdum ama bunu artik misafirlik olarak görmeyin evlenen abinizin yerine koyun onu gözünüze batmasini engelleyin.

Valla ben kendi kuzenim vs bile gelince ikinci gün ruhum daralmaya başlıyo rahat hareket edemiyorum diye.
Annenlerde suç diyemiyolar mı biz kadın kadına oturuyoruz senin ne işin var oğlum diye? Çok zor bi'şey değil bunu demek...
Ablana baban bi'çift laf etse kız kardeşin vs rahat edemiyo diye 5 gün geliyosa hiç olmazsa bi'üç güne düşer yani.
Bunca sene olmuş annen hala mı çekiniyo söylemeye yok artık diyesim geldi.

Ya merak ettim. Siz hic ablaniza oturmaya gitmedinizmi peki? yada bunlarin hicmi arkadasi dostu kaynana kayin babasi yok? Gelen misafirleri hicmi yok?

Kusura bakma ama kızkardeşin epey rahatına düşkün oh ne alla evde yemek yapmak zor hem para harcayacaksın hem, emek vereceksin ben kardeşini suçlu buldum bekar hayatı devam ediyor , nediye evlenmiş evinde oturamayan sürekli anasına giden kadınları hiç anlamadım anlamıyacağım zaten adamın doğru düzgün geliri ve mesleği yoksa nişanı direk bozacaksın yoksa böyle asalak oluyorlar,

Bence çok haklısınız ben abim ve babam varken bile rahat edemiyorum insan ister istemez çekiniyor.
Bu kadar samimiyete gerek yok olmamalı da .
Herkes evini yeri bilir haftada 1 gelir 2 gelir 3 gelir
Sırf kendi evleri kirlenmesin yemek pişirmeyelim mantığındalar sanırım
Yemek yok bulaşık yok para da harcanmıyor heralde yemek için onlarda çok sevmişler sizi
Çok sinir oldum

Canim ben sana hak veriyorum.insan ozelliklede ramazanda iftardan sonra uzanip tembellik yapmk istiyo.enistenin yaninda abinin babanin yaninda oldgu gbi yatip kalkamazsin en basiti insan bu sicaklarda sere serpe oturuyo evinde.insan rahatsz olur.ablanida anlayamadim hadi enistenin huyu boyleymis yani nisanliykende boyleydi dyosun ama ablan nasi rahat ediyo ya ben evlendim ailemin evinde ne kadar rahat edersem edeyim evimi ozluyorum ne bilim insanin kendi ewinde ozgur alanlari oluyo.evlenince bunu daha cok hissediyo insan.ablanla konussan kesin alinir ben ole hissettim.cnku olgunlukla karsiliycak biri olsa uc yil olmus uyarirdiniz ve sorun cozulurdu.allah sabir versin ya herseyin bi olcusu var cok muhabbet tez ayrilik getirirmis

niye ayrı ev açmışlar ki kendilerine boşa masrafa girmişler..annenler enişteni de alsınlar nüfuslarına tam olsun.

bu ne ya,eniştende utanma yok tamam da ablanda da mı yok?

Son düzenleme:
Yemek yapma derdi yok temizlik desen evde durmayınca kirlenmez ev hergün sizde oldukları için. Çocukları yok herhalde yapacak vakit bulamamislardir bence

Bu işi enişte ile çözemezsiniz.

Ablanıza açıkça söyleyin, daha doğrusu anneniz söylesin.

Ya merak ettim. Siz hic ablaniza oturmaya gitmedinizmi peki? yada bunlarin hicmi arkadasi dostu kaynana kayin babasi yok? Gelen misafirleri hicmi yok?

Biz artik gitmiyoruz cunku artik gormekten biktik.annem.gider aksamda birlikte donerler.onlarda misafirlige giderlar ama eve donusu bize ugrarlar.onunda misafirleri oluyorlar muhakkak annemi yardima sesler aksami misafirleri gittimi eve birakma bahanesi beraber gelir yine oturur giderler.3 senede toplasak 2 3 aylik bir zaman diliminde gelmemislerdir

Bu işi enişte ile çözemezsiniz.

Ablanıza açıkça söyleyin, daha doğrusu anneniz söylesin.

Annem.beni hatali goruyor.babasinin evi gelecek sende geleceksin diyor ama onun.derdi kardesler birbirinden kopmasin.abim lig tv aldi gecen yil hergun gelip oturdu maci izledi cay ayagina geldi elindede telefonu wifi den internete giriyor.abim.kudurdu iptal ettirdi lig tv yi.yasamayanlar bilemez ama cekilecek dert degil.

Ay ne bunaltici ya.

Siz onlarla konusmadikca hayatta sizden cikmazlar. Anneniz yada siz konusacaksiniz mecbur. Hem kadinlarin yaninda kocasinin oturmasindan rahatsiz olmayan ablaniz da ayri bir tuhaf.

Benim merak ettigim bu eniste nisanlanmadan once hangi talihsizin basindaydi. Yada baskalarina boyle bir durum yasattimi. Allah sabir versin ne diyeyim ablanizla konusun bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm arkasindan atip tutmaktansa bence yuzune karsi konusmam daha iyi olur

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…