- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
Kizlar benim bi ablam var.3 yil once evlendi.nisanlandigi gun enistem eve girdi dugun gunu cikti.biraz daha acarsak konuyu.bir yil nisanli kaldilar ve 365 gunun her gunu bizdeydi.birgun.sekmedi.sabah uyaniyordum gelmis kahvalti yapiyorduk gidiyordu biraz calisiyordu oglen yemegine geliyordu yiyip gidiyordu aksam yemegine geliyordu gece 12 1 e kadar oturup Evine gidiyordu.365 gun boyke devam etti.mesela biz misafirlige gidiyorduk o birakir aksam gelip alir bizimle beraber eve cikar geceyarisina kadar oturur giderdi.piknige giderdik teyzemlerle falan gelip otururdu.teyzemin gelini kac kez rahatsiz olup gitmistir.emzikli bebekler gibi evden hic cikmadi.annem.onlarin yuzunden tansiyon hastasi oldu hepimiz krizlere giriyorduk ama agzimizi acip birsey diyemiyorduk nisan bozulur korkusundan.annem evlatlarimdan cok onun yuzunu goruyorum ama sabredindugunleri olur rahatlariz dedi.malesef oyle olmadi yine.hergun bizdeler.ya bi oturun.evinzde yok yok yok.hergun.kendilerini disari atiyorlar adresleride biz.anneme sitem ediyoruz annemde yeni evliler bikarlar bi zaman sonra diye susturuyor bizi.mesela 2 senedir ramazanda iftara gelirler karaktersiz eniste kendi evi gibi iftara kadar yatar iftari yaparlar babam abim teravihe giderler eniste bizimle oturup karilar gibi dedikodu yapar.bazen iftardan sonra teyzemlere parka gideriz hic kacirmaz hemen gelir karilar gibi oturur onlar rahatsiz olur kalkip giderler bizbize yinr kaliriz.sonra yine.bizimle eve gelip sahur yapip giderler.serefsiz yine uzanip uyurki annemgil bizde kalin desinler ama annem abimin korkusundannsesini cikaramaz defolup giderler.bir kac gece ablam hasta refakatcisi oldu diye geldi bizde kaldi.3 senelik evliler simdi yine bizdeler.abim onlardan sonra evlendi haftada bir anca gelirler ama onlar bir ay ramazandir yine bizdeler.simdi yine balkonda oturmus iftari bekliyorlar.yarin yine gelcekler oburgun yine offff.tiksiniyorum artik onlardan.kizlar bi caresi yokmudur bu durumun yaaa((([/QUOTE
Genç kızların ağzı bu kadar bozuk olunca, üzülüyorum,sadece üzülüyorum....
"karılar gibi dedikodu yapmak" ifadesinin sizi ne kadar aşağıladığını göremiyor musunuz???
Kizlar benim bi ablam var.3 yil once evlendi.nisanlandigi gun enistem eve girdi dugun gunu cikti.biraz daha acarsak konuyu.bir yil nisanli kaldilar ve 365 gunun her gunu bizdeydi.birgun.sekmedi.sabah uyaniyordum gelmis kahvalti yapiyorduk gidiyordu biraz calisiyordu oglen yemegine geliyordu yiyip gidiyordu aksam yemegine geliyordu gece 12 1 e kadar oturup Evine gidiyordu.365 gun boyke devam etti.mesela biz misafirlige gidiyorduk o birakir aksam gelip alir bizimle beraber eve cikar geceyarisina kadar oturur giderdi.piknige giderdik teyzemlerle falan gelip otururdu.teyzemin gelini kac kez rahatsiz olup gitmistir.emzikli bebekler gibi evden hic cikmadi.annem.onlarin yuzunden tansiyon hastasi oldu hepimiz krizlere giriyorduk ama agzimizi acip birsey diyemiyorduk nisan bozulur korkusundan.annem evlatlarimdan cok onun yuzunu goruyorum ama sabredindugunleri olur rahatlariz dedi.malesef oyle olmadi yine.hergun bizdeler.ya bi oturun.evinzde yok yok yok.hergun.kendilerini disari atiyorlar adresleride biz.anneme sitem ediyoruz annemde yeni evliler bikarlar bi zaman sonra diye susturuyor bizi.mesela 2 senedir ramazanda iftara gelirler karaktersiz eniste kendi evi gibi iftara kadar yatar iftari yaparlar babam abim teravihe giderler eniste bizimle oturup karilar gibi dedikodu yapar.bazen iftardan sonra teyzemlere parka gideriz hic kacirmaz hemen gelir karilar gibi oturur onlar rahatsiz olur kalkip giderler bizbize yinr kaliriz.sonra yine.bizimle eve gelip sahur yapip giderler.serefsiz yine uzanip uyurki annemgil bizde kalin desinler ama annem abimin korkusundannsesini cikaramaz defolup giderler.bir kac gece ablam hasta refakatcisi oldu diye geldi bizde kaldi.3 senelik evliler simdi yine bizdeler.abim onlardan sonra evlendi haftada bir anca gelirler ama onlar bir ay ramazandir yine bizdeler.simdi yine balkonda oturmus iftari bekliyorlar.yarin yine gelcekler oburgun yine offff.tiksiniyorum artik onlardan.kizlar bi caresi yokmudur bu durumun yaaa !!!!!!!!!!!!!!!!drepsi 76 aynen katiliyorum size ama genc kizlarin COGU neyazikki boyle benim karsi komsumun kizida ayni boyle 2 tane yasli var evlerinde babannesi ve babannesinin ablasi var bacak bacak ustune atiyor onlarin yaninda benim cok tuhama gidiyor ust komsum sen daha ne gordun yeni tasindin sen birazdaha otur kalk onlarla sok olursun dedi kizin anneside cok temiz kalpli birisi kizina sen ne bicim konusuyosun demedi gecenlerde erkek kardesim bana geldi buda camdan bakiyomus offf yavrum hepsi seninmi tas gibisin demiş!kardesim abla bu karsidaki kiz hastami diyor Allah sonumuzu hayra cevirsin..konuya gelince benim enistemle ablam hergun gelseler ben soylemem anneme soylettirirdim ki ablanada aynen burdaki uslubunla soylersen sen suçlu olursun ve ablani kirarsin annen guzel bir sekilde kirmadan konussun benim esim hergun gitmek istese bile ben gitmem annemlere en fazla haftada 2 okullar acilincav sadece cumartesi günü gidiyoruz cocugun okulu var hafta ici insanin kendi evi gibi yok annemlerde bende rahapt ediyoruz bu sekilde kayinvalidemgilede farkli sehirde olduklari icin herzaman gidemiyoruz ayda bir gidiyoruz ve 3 4 gun kaliyoruz ama birde o uc dort gunu bize sorun esimde bende ve hatta oglumda sikintidan patlama derecesine geliyoruz nedenine gelince evde eltim var zaten kalabaliklar kayinvalidem 1 ay kalsam bile makineyi camasirin varsa at kizim demedi dus Alin kizim demedi sabah saat 6.5ta kahvalti hazirliyorum aksama kadar esimin ailesine hizmet ediyoruz eltimle ben ohglen uyuyun biraz gun uzun demiyor simdi siz bana o demezse demesin sen git dus al makineye camadir at uykun gelince uyu diyosunuzdur onlarida yaptim yaptigima bin pisman oldum zaten kayinpederim surekli evde koyde yasadiklari icin sadece sabah gidiyor oda ineklere bakmaya esimde sikayetci bu durumdan ama ne yapsin annesi babasibayramda gidicez zor gunler bizi bekliyor herkesvustune dusen gorevi yapsa bile karsindaki insan seni anlamazsa yapacak hic bisey yok 10 yillik evliligimde bunu anladim..En guzel insanin kendi evidir en rahat ev insanin kendi evidir.
Kizlar benim bi ablam var.3 yil once evlendi.nisanlandigi gun enistem eve girdi dugun gunu cikti.biraz daha acarsak konuyu.bir yil nisanli kaldilar ve 365 gunun her gunu bizdeydi.birgun.sekmedi.sabah uyaniyordum gelmis kahvalti yapiyorduk gidiyordu biraz calisiyordu oglen yemegine geliyordu yiyip gidiyordu aksam yemegine geliyordu gece 12 1 e kadar oturup Evine gidiyordu.365 gun boyke devam etti.mesela biz misafirlige gidiyorduk o birakir aksam gelip alir bizimle beraber eve cikar geceyarisina kadar oturur giderdi.piknige giderdik teyzemlerle falan gelip otururdu.teyzemin gelini kac kez rahatsiz olup gitmistir.emzikli bebekler gibi evden hic cikmadi.annem.onlarin yuzunden tansiyon hastasi oldu hepimiz krizlere giriyorduk ama agzimizi acip birsey diyemiyorduk nisan bozulur korkusundan.annem evlatlarimdan cok onun yuzunu goruyorum ama sabredindugunleri olur rahatlariz dedi.malesef oyle olmadi yine.hergun bizdeler.ya bi oturun.evinzde yok yok yok.hergun.kendilerini disari atiyorlar adresleride biz.anneme sitem ediyoruz annemde yeni evliler bikarlar bi zaman sonra diye susturuyor bizi.mesela 2 senedir ramazanda iftara gelirler karaktersiz eniste kendi evi gibi iftara kadar yatar iftari yaparlar babam abim teravihe giderler eniste bizimle oturup karilar gibi dedikodu yapar.bazen iftardan sonra teyzemlere parka gideriz hic kacirmaz hemen gelir karilar gibi oturur onlar rahatsiz olur kalkip giderler bizbize yinr kaliriz.sonra yine.bizimle eve gelip sahur yapip giderler.serefsiz yine uzanip uyurki annemgil bizde kalin desinler ama annem abimin korkusundannsesini cikaramaz defolup giderler.bir kac gece ablam hasta refakatcisi oldu diye geldi bizde kaldi.3 senelik evliler simdi yine bizdeler.abim onlardan sonra evlendi haftada bir anca gelirler ama onlar bir ay ramazandir yine bizdeler.simdi yine balkonda oturmus iftari bekliyorlar.yarin yine gelcekler oburgun yine offff.tiksiniyorum artik onlardan.kizlar bi caresi yokmudur bu durumun yaaa(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?