her an sinirimden aglayabilirim.

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Kısa kesecem cok sınırlıyım .sımdı bırılerıne agız burun dalasım var.
benım 15 yasında kardesım var ve kuzenlerımle fotolarını koymuslar kım karızmatık fılan oy vercklr.
abım soyledı.bende doldurulmus facemı actım .ve kardesımın fazla bır arkadsı yok.onlar kadar,ve kardesım sadece bır kac oyu vardı.
uzulmesın dıye bnde arkadslarıma oy vermelerını ıstıyordum.ve eltıme soyledım oda kardesıme arkadaslık ıstegı yollamıs kabul etmıs kardesım.fotosuna oy verebılmesı ıcn neyseee.
bu ardn bır kac dakka gectı.kaynım arıyor sen mı? soylemıssın kardesınle arkds olmasını bn sasırdım ne dycgmı bılemedım.evet dedım anlattım ıste dedı bna nıye soyluyorsun.,,ıste vs gıbı konusmalar kardesıne soyle arkdslıktan cıkarsın dedı.
kızlar cok sınırlıyım kardesım daha kucuk bu ne yaa ınnmıyorum ne gıbı art nıyet olabılır..
Esım calısıyor sımdı arıyıp soylmk ıstyrm sımdı cok zoruma gıtti..

Offf sankı art nıyet var...nıye dıyorsun arkds olsun gıbı bu ne ne bu sıyah kalplilik ...

küçücük birşeyi büyütmüş resmen eltiniz ve kaynınız.açıklasaydınız sizde olayı düzgünce

15 yasidaki cocuktan mi kiskanis esini, özgüven eksikligi olunca böyle oluyor demek
Mesafe koyun siz de ikisi de sacmalamis ama üstünde durulucak bir konu degil

Keşke söylemeseydiniz eltiyede kaynınız niye artniyetlendi daha çocuk bundan sonra ona göre tavır alırsınız dengesiz boşverin yada eşinizle yüzyüze konuşun işten gelmesini bekleyin

Eşine söyleyipte boş yere huzurunu kaçırma eşini 15 yaşındaki bir çocuktan kıskanıyorsa asıl art niyet eşini 15 yaşındaki çocuktan kıskanan adamdadır.

küçücük birşeyi büyütmüş resmen eltiniz ve kaynınız.açıklasaydınız sizde olayı düzgünce
Ben oy vermesını soyledım kardesımın oyları azdı yazık uzulmesın dıye oda yazamamıs arkadslık ıstegı atıp sonra ancak yazmıs ve kaynım bana sordugunda ne dycgmı bılemedım. Nıye oy vermesını dıyorsun der gıbı ..sımdı esımı armk ıstyrm cok zoruma gıttı...

Eşine söyleyipte boş yere huzurunu kaçırma eşini 15 yaşındaki bir çocuktan kıskanıyorsa asıl art niyet eşini 15 yaşındaki çocuktan kıskanan adamdadır.
Yaa kYnım daha nısanlndı bnm yuzndn nısanı atmlrndan korkuyrm..

eşinize söyleyin ama çokta üstünde durmayın kardesiniz yazmış istekten sonra zaten böyle düşünüyorlarsada hala kendi art niyetleri

Ne tuhaf insanlar var ...

15 yasindaki cocugumu kiskanmis ? Bukadarmi ozguven eksikligi yasiyor kaynin ..

Yerinde olsam soylerdim esime , ne demek telefon acmak ve bunu konu haline getirmek ..

Simdiden esine soylemezsen ilerde daha buyuk konular cikar , sonrada bu kucuk konulari neden soylemedin der esin ..

Daha nişanlı evli degil

Keşke söylemeseydiniz eltiyede kaynınız niye artniyetlendi daha çocuk bundan sonra ona göre tavır alırsınız dengesiz boşverin yada eşinizle yüzyüze konuşun işten gelmesini bekleyin
Sıyah kLpli olunur ama bu kadarda olunmaz,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…