- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Eşine söyleyipte boş yere huzurunu kaçırma eşini 15 yaşındaki bir çocuktan kıskanıyorsa asıl art niyet eşini 15 yaşındaki çocuktan kıskanan adamdadır.Kısa kesecem cok sınırlıyım .sımdı bırılerıne agız burun dalasım var.
benım 15 yasında kardesım var ve kuzenlerımle fotolarını koymuslar kım karızmatık fılan oy vercklr.
abım soyledı.bende doldurulmus facemı actım .ve kardesımın fazla bır arkadsı yok.onlar kadar,ve kardesım sadece bır kac oyu vardı.
uzulmesın dıye bnde arkadslarıma oy vermelerını ıstıyordum.ve eltıme soyledım oda kardesıme arkadaslık ıstegı yollamıs kabul etmıs kardesım.fotosuna oy verebılmesı ıcn neyseee.
bu ardn bır kac dakka gectı.kaynım arıyor sen mı? soylemıssın kardesınle arkds olmasını bn sasırdım ne dycgmı bılemedım.evet dedım anlattım ıste dedı bna nıye soyluyorsun.,,ıste vs gıbı konusmalar kardesıne soyle arkdslıktan cıkarsın dedı.
kızlar cok sınırlıyım kardesım daha kucuk bu ne yaa ınnmıyorum ne gıbı art nıyet olabılır..
Esım calısıyor sımdı arıyıp soylmk ıstyrm sımdı cok zoruma gıtti..
Ben oy vermesını soyledım kardesımın oyları azdı yazık uzulmesın dıye oda yazamamıs arkadslık ıstegı atıp sonra ancak yazmıs ve kaynım bana sordugunda ne dycgmı bılemedım. Nıye oy vermesını dıyorsun der gıbı ..sımdı esımı armk ıstyrm cok zoruma gıttı...küçücük birşeyi büyütmüş resmen eltiniz ve kaynınız.açıklasaydınız sizde olayı düzgünce
Yaa kYnım daha nısanlndı bnm yuzndn nısanı atmlrndan korkuyrm..Eşine söyleyipte boş yere huzurunu kaçırma eşini 15 yaşındaki bir çocuktan kıskanıyorsa asıl art niyet eşini 15 yaşındaki çocuktan kıskanan adamdadır.
eşinize söyleyin ama çokta üstünde durmayın kardesiniz yazmış istekten sonra zaten böyle düşünüyorlarsada hala kendi art niyetleriBen oy vermesını soyledım kardesımın oyları azdı yazık uzulmesın dıye oda yazamamıs arkadslık ıstegı atıp sonra ancak yazmıs ve kaynım bana sordugunda ne dycgmı bılemedım. Nıye oy vermesını dıyorsun der gıbı ..sımdı esımı armk ıstyrm cok zoruma gıttı...
Bir resim oylaması yüzünden nişan mı atılır,karşısındaki 15 yaşında bir çocuk,kaynın kaç yaşında.Yaa kYnım daha nısanlndı bnm yuzndn nısanı atmlrndan korkuyrm..
28 yasındaBir resim oylaması yüzünden nişan mı atılır,karşısındaki 15 yaşında bir çocuk,kaynın kaç yaşında.
Daha nişanlı evli degilNe tuhaf insanlar var ...
15 yasindaki cocugumu kiskanmis ? Bukadarmi ozguven eksikligi yasiyor kaynin ..
Yerinde olsam soylerdim esime , ne demek telefon acmak ve bunu konu haline getirmek ..
Simdiden esine soylemezsen ilerde daha buyuk konular cikar , sonrada bu kucuk konulari neden soylemedin der esin ..
Turkiyeden benı aradı.dusunun artık elim ayagım tıtrıyor..Ruh hastası mı senin kaynın? Söyle eşine halletsin. Sen girme araya.
Canım tabletımden gırıyorum sinirimden nasıl yazdıgımı bilemiyorum.k.bakma canım..neden sesli harfleri yazmiyorsunuz da insani sasi ediyorsunuz
Sıyah kLpli olunur ama bu kadarda olunmaz,,Keşke söylemeseydiniz eltiyede kaynınız niye artniyetlendi daha çocuk bundan sonra ona göre tavır alırsınız dengesiz boşverin yada eşinizle yüzyüze konuşun işten gelmesini bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?