her an sinirimden aglayabilirim.

Canım tabletımden gırıyorum sinirimden nasıl yazdıgımı bilemiyorum.k.bakma canım..

bence olaya bir de farkli açidan bakin, 15 yas kücük olsa da büyük, genç delikanli görünebilir, ve karizmatik diye oy veriyor, bunu face'de herkes görüyor, tüm sülale, ortak arkadaslar vs, bizim toplumda insanlarin agzi gevsektir, kimin ne diyecegi belli olmaz, belki bundan dolayi sinirini kontrol edememistir ama yine de seni degil esini aramasi lazimdi

Boyle dusunen ınsanlar varmı? yaa eltım 21 yasında karızmatıklıge gelınce bn ıstedım.bıde kaynım bnı aradgnda nıye arkds olmuslar dedı. Bn arkads olmasını degıl oy vermesını ıstedım.bıde oy verememıs oylama kapanmıs ki bnı aryp yenge sen mı? ıstedın deseydı anlardım.izah ederdım.niye ortalıgı karıstryn kardesının nıye arkds olmasını vs.

arkadaşlıktan eltiniz de çıkarabilirdi olayı bukadar büyütüp sizi kaynınızın araması gereksiz olmuş .sonuçta istemediğini eltinize söylebilirdi.ve bu kadar kıskanç insanlar maalesef var örnekleri çok... Allah böyle zihniyetli insanlarla beraberolan insanlara sabır versin onlara da akıl versin .

Büyük ihtimalle kayninizin nasil bir adam olduğunu biliyordunuz bilmeseniz bile öğrenmiş oldunuz, size tavsiyem hic bulasmayin bi daha...
O kadar ş*refsız oldugunu bılmıyordum.inanırmısın o aileden cok sınırım cıkıyor hep dogrularını bıldıklerını sanıyorlar.bır bok bıldıklerı yok aklları .erefsızlıkte ...

Nişanlı yaa laf soyleyemıyor ona benı aryr kardesımın ckrmasını ıstyr ...

Nişanlı yaa laf soyleyemıyor ona benı aryr kardesımın ckrmasını ıstyr ...

kendi aralarındaki sorunu size yansıtan birinden ne beklenir ki ... ki sorun bile yok ortada .canınızı sıkmayın sizin art niyetiniz yok boşverin güzel canınızı üzmeyin

canım,kaynını ara nişanlında kabahat yok,kardeşimin yaşı küçük diye sakınca görmemiştim demelisin bence..
Dedım öyle nıye dıyorsun serenden baska bırını bulamadn mı? dedı nıye ortalıgı karıstırıyon dedi.gerizekalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…