- Konu Sahibi Nickimnick
-
Canım tabletımden gırıyorum sinirimden nasıl yazdıgımı bilemiyorum.k.bakma canım..
Boyle dusunen ınsanlar varmı? yaa eltım 21 yasında karızmatıklıge gelınce bn ıstedım.bıde kaynım bnı aradgnda nıye arkds olmuslar dedı. Bn arkads olmasını degıl oy vermesını ıstedım.bıde oy verememıs oylama kapanmıs ki bnı aryp yenge sen mı? ıstedın deseydı anlardım.izah ederdım.niye ortalıgı karıstryn kardesının nıye arkds olmasını vs.bence olaya bir de farkli açidan bakin, 15 yas kücük olsa da büyük, genç delikanli görünebilir, ve karizmatik diye oy veriyor, bunu face'de herkes görüyor, tüm sülale, ortak arkadaslar vs, bizim toplumda insanlarin agzi gevsektir, kimin ne diyecegi belli olmaz, belki bundan dolayi sinirini kontrol edememistir ama yine de seni degil esini aramasi lazimdi
Eltim 21 kaynım 28 kardesım 15Eltin kac yasinda? Ayrica kaynina sadece gülüyorum pehhh
Eltim 21 kaynım 28 kardesım 15
Soyle esine agzinin payini versin...Daha nişanlı evli degil
Kısa kesecem cok sınırlıyım .sımdı bırılerıne agız burun dalasım var.
benım 15 yasında kardesım var ve kuzenlerımle fotolarını koymuslar kım karızmatık fılan oy vercklr.
abım soyledı.bende doldurulmus facemı actım .ve kardesımın fazla bır arkadsı yok.onlar kadar,ve kardesım sadece bır kac oyu vardı.
uzulmesın dıye bnde arkadslarıma oy vermelerını ıstıyordum.ve eltıme soyledım oda kardesıme arkadaslık ıstegı yollamıs kabul etmıs kardesım.fotosuna oy verebılmesı ıcn neyseee.
bu ardn bır kac dakka gectı.kaynım arıyor sen mı? soylemıssın kardesınle arkds olmasını bn sasırdım ne dycgmı bılemedım.evet dedım anlattım ıste dedı bna nıye soyluyorsun.,,ıste vs gıbı konusmalar kardesıne soyle arkdslıktan cıkarsın dedı.
kızlar cok sınırlıyım kardesım daha kucuk bu ne yaa ınnmıyorum ne gıbı art nıyet olabılır..
Esım calısıyor sımdı arıyıp soylmk ıstyrm sımdı cok zoruma gıtti..
O kadar ş*refsız oldugunu bılmıyordum.inanırmısın o aileden cok sınırım cıkıyor hep dogrularını bıldıklerını sanıyorlar.bır bok bıldıklerı yok aklları .erefsızlıkte ...Büyük ihtimalle kayninizin nasil bir adam olduğunu biliyordunuz bilmeseniz bile öğrenmiş oldunuz, size tavsiyem hic bulasmayin bi daha...
Nişanlı yaa laf soyleyemıyor ona benı aryr kardesımın ckrmasını ıstyr ...arkadaşlıktan eltiniz de çıkarabilirdi olayı bukadar büyütüp sizi kaynınızın araması gereksiz olmuş .sonuçta istemediğini eltinize söylebilirdi.ve bu kadar kıskanç insanlar maalesef var örnekleri çok... Allah böyle zihniyetli insanlarla beraberolan insanlara sabır versin onlara da akıl versin .
Esımın aılesı bu konularda boyleler namusuna duskunler bız namussuzuz yaa heyyyyy allahım sımdı esımınden sınırımı ckrrm ....cok sınırlıyım..ne kadar saçma 15 yaşında çocukmuş sonuçta.
bu neyin art niyeti.
Nişanlı yaa laf soyleyemıyor ona benı aryr kardesımın ckrmasını ıstyr ...
Bir bok vermez benım esım ailesine şey gibi düşkün ben suclu ckcm ..Soyle esine agzinin payini versin...
canım,kaynını ara nişanlında kabahat yok,kardeşimin yaşı küçük diye sakınca görmemiştim demelisin bence..Yaa kYnım daha nısanlndı bnm yuzndn nısanı atmlrndan korkuyrm..
Ne olursa zaten iyi niyetten oluyor..nasıl evliyim ya esımle degıl ailesiyle evliyim sanki..kendi aralarındaki sorunu size yansıtan birinden ne beklenir ki ... ki sorun bile yok ortada .canınızı sıkmayın sizin art niyetiniz yok boşverin güzel canınızı üzmeyin
Dedım öyle nıye dıyorsun serenden baska bırını bulamadn mı? dedı nıye ortalıgı karıstırıyon dedi.gerizekalı.canım,kaynını ara nişanlında kabahat yok,kardeşimin yaşı küçük diye sakınca görmemiştim demelisin bence..
sizide aile eş dost olarak görmüştüm yanılmışım deseydin..Dedım öyle nıye dıyorsun serenden baska bırını bulamadn mı? dedı nıye ortalıgı karıstırıyon dedi.gerizekalı.
Olur mu? olur ...Eşin de kaynını haklı görmez umarım..
Esım bırazdan glck o bakalım ne dyck smdıde kardesım face kapalı kontorumde yok aryp ckrmasını dıyeyım..sizide aile eş dost olarak görmüştüm yanılmışım deseydin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?