Hepinizin ağzına yüreğine sağlıkCanım annem ile ben okumuştuk kuzenimi bekliyordum o da okumuş, şimdi mesaj attı.
Aminnn ağzına yüreğine sağlık Mayıs için 22. Cüz senindir listeye yazdım canım5.cüzü okudum Allah kabul etsin
Sofienin Kedisi canım mayıs ayı 9.cüzü vermiştim
10.cüzde uygun onuda almak istermisin. yoksa iki cüz fazlamı gelir. Fazla gelir dersen isteyene vereceğim
28 mayıs çarşamba gününe kadar okuma süresi var
Tamam canım mayıs içinOkurum canım inşallah
Aminnn ağzına yüreğine sağlık Mayıs hatimi 20.cüz senindir listeye yazdım canım
Sabah namazından sonra hatim duasını yaptım.
Rabbim okuduğumuz hatmi şerifi kabul eylesin isimlerimizi tek tek okuyarak niyetlerimize, ölmüşlerimize bağışladım
İlk önce Kuranı Kerimin sonunda bulunan Arapça hatim duasını yaptım.
Evvela peygamber efendimizin ruhu şeriflerine hediye ediyoruz kabul eyle ya Rabbi. Peygamber efendimizin ehli beytine, ashabının ruhuna da hediye ediyoruz kabul eyle ya Rabbi. Okuyan kardeşlerimizin de ölmüş yakınlarının, sevdiklerinin, üzerinde hakkı bulunanların da ruhu şeriflerin bağışlıyoruz kabul eyle ya Rabbi. Kendi ruhaniyetimize de bağışlıyoruz ya Rabbi.
ALLAH’ımAzabından affına sığınır, gazabından rızana sığınır, senden yine sana sığınırız. Sen kendini sena ettiğin gibi yücesin. Ellerimizi açtık senin huzuruna geldik. Senden yardım diler, yalnızca sana kulluk ederiz. Bu gece bizleri affettiğin, bağışladığın, temizlediğin, arındırdığın kullarından eyle.
ALLAH’ımgerek fert olarak gerek toplum olarak, sana inanan ümmeti Muhammedin evlatlarını, islam coğrafyasını, vatanımızı, milletimizi, her türlü musibet ve belalardan, yangınlardan, sellerden, afatlardan, depremlerden, görünür görünmez kazalardan, belalardan muhafaza eyle. Ülkemizi tez vakitte selamete kavuştur.Filistin de, Doğu Türkistanda zulüm altında olan kardeşlerimize yardım et ya Rabbi.
ALLAH’ımevlat hasreti ile yanan hanelere Salih ve Saliha evlatlar nasip eyle. Sağlıkla kolaylıkla hamile kalabilmeyi, sağ salim kucaklarına alabilecekleri hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip eyle. Hamile olup anne olmayı bekleyen kardeşlerimize sağlıcakla zamanında kolay doğum nasip eyle. Evlatlarını sağlıklı hayırlı imanlı evlatlardan eyle. Anne olmuş evladı olan kardeşlerimizin evlatlarını Salih ve Saliha sağlıklı evlatlardan eyle. Hasta olan, hastası olan kullarına kalıcı şifalar nasip eyle.
ALLAH’ımhasta olan kullarına şifa, borcu olan kullarına ödeme kolaylığı, maddi ve manevi sıkıntılar çeken kardeşlerimize ferahlık, iş isteyen kardeşlerimize bereketli bol kazançlı işler, evlenmek isteyen kardeşlerimize huzurlu yuva kurmalarını, atanmayı bekleyen kardeşlerimizin tez günde görevlendirilmesini nasip eyle. Ev sahibi olmak için uğraşan kardeşlerimize hayırlı evler nasip eyle.
Sınava girecek olanlara zihin açıklığı ver, başarılar nasip eyle.
Her kimin kalbinde hayırlı dua ve istek varsa kabul eyle ya Rabbi.
Ya Rabbim sen bizden daha iyisini bilirsin niyetlerimizin kabul olmasını ve okuduğumuz hatmi şerifi, dualarımızı makamına ulaşmasını istiyoruz kabul eyle aminn
ALLAH’ımPeygamber efendimiz (s.a.v) senden neler istediyse bizde istiyoruz. Nelerden kaçınmayı arzu ettiyse bizde onlardan kaçınmayı istiyoruz. Gönlümüzden geçen dualarımızı hakkımızda hayırlı eyle. Son nefeste kelimeyi şahadet; “ Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü “ diyerek çene kapamayı cümlemize nasip eyle.
Allahım Cumada öyle bir saat var ki o saatte yapılan dualar kabul olur buyuruyorsun. Dualarımızı da o saate yapılan, kabul edilen dualarla kabul eyle ya Rabbi
Allah'ıma çokça dua edin buyuruyorsun.Bizler günahkar kullarınız çokça dua etmeye utanıyoruz günahlarımızı affet ya Rabbi ya Rabbi. Sen affedicisin, affetmeyi seversin, bizleri affeyle ya Rabbi.Sana layık kul, Habibin Muhammed Mustafa (S. A. V) ya layık ümmet olabilmeyi nasip eyle ya Rabbi. Hakkıyla dua edemiyoruz,hakkıyla dua etmemizi nasip eyle ya Rabbi. Hakkıyla namaz kılamıyoruz hakkıyla namaz kılabilmeyi, ibadet edebilmeyi nasip eyle ya Rabbi. Çolça dua ediyoruz kabul eyle ya Rabbi.
Allahım bizlerin her ay hatim yapmasına, kuran okumasına vesile olanpenyez83 kardeşimizden de razı ol ya Rabbi. Vücuduna şifa ver, sıkıntılarını gider ya Rabbi.
Rabbim cümlemizden razı olsun ağzınıza yüreğinize nefesine sağlık. Hatmi Şerifimizin kabulü, dualarımızın kabulü, ölmüşlerimiz ruhuna ve kendi ruhaniyetimize;
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi rabbil alemin El Fatiha , Salavat
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım
Mayıs hatimi 23.cüzüMayıs Hatim Listesi
28 Mayıs Çarşamba son okuma süresidir. lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım
Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1-deynepnaz
2-deynepnaz
3- C Cittaslow
4- C Cittaslow
5- K Kardelen1981
6- K Kardelen1981
7- K Kardelen1981
8- S selin18
9-Sofienin Kedisi
10-Sofienin Kedisi
11-HALLEYS
12-penyez83
13-RedGirl annesi
14- B begonviil
15-Cuel
16-agustos72
17-agustos72
18-RedGirl
19-RedGirl kuzeni
20- H Hazellll
21-Bonus
22-reynax
23-MssPARE
24-Breave Heart
25-Breave Heart
26-Breave Heart
27-penyez83
28-penyez83
29-burcusami
30-burcusami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?