Her ay 1 hatim yapıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah kabul etsin
Allah razı olsun

Allah kabul etsin yeniden liste oluşturursanız eğer beni de eklerseniz çok sevinirim
Aminnn her ay devam ediyor bu grup
Eylül hatimine, boş cüz kalmadı aslında
Ben aldığım cüzlerden birini vereyim size

24. cüzü size yazdım okuyunca buraya okudum diye yazıyoruz. (Ara ara tüm listeyi etiket edip hatırlatma yapıyorum ben)

şimdiden ağzınıza yüreğinize sağlık
hoş geldiniz

Eylül Hatim Listesi

24 Eylül Çarşamba son okuma süresidir. lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım

Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım

1- S selin18

2- Sofienin Kedisi

3- S selin18

4- Bonus

5- Breave Heart

6- Breave Heart

7- burcusami

8- burcusami

9- burcusami

10- deynepnaz

11- deynepnaz

12- deynepnaz

13- C Cittaslow

14- C Cittaslow

15- C Cittaslow

16- esoss88

17- esoss88

18- H Hazellll

19- HALLEYS

20- Cuel

21- penyez83

22- penyez83

23- mavibaloncuk

24- G gezginada

25- agustos72

26- agustos72

27- Aktif Lora

28- K Kardelen1981

29- reynax

30- ogretmenhanim

Ekim hatiminde cüz varsa alırım.
Not aldım sizi
Önce, hatim grubunda olan arkadaşların cüzlerini yazıyorum. Sonra boşta kalan cüzleri, isteyen arkadaşları etiket ediyorum.

Sizi Eylül'ün sonralarına doğru etiket edip bilgilendireceğim

Not aldım sizi
Önce, hatim grubunda olan arkadaşların cüzlerini yazıyorum. Sonra boşta kalan cüzleri, isteyen arkadaşları etiket ediyorum.

Sizi Eylül'ün sonralarına doğru etiket edip bilgilendireceğim
Sürekli aynı kişilerle mi hatim yapıyorsunuz?Eylül hatminden de cüz istemiştim.Bitti demiştiniz.Baska grup varsa onlarla da katılabilirim.Ay boş geçsin istemiyorum toplu duaya katılmak istiyorum.

Sürekli aynı kişilerle mi hatim yapıyorsunuz?Eylül hatminden de cüz istemiştim.Bitti demiştiniz.Baska grup varsa onlarla da katılabilirim.Ay boş geçsin istemiyorum toplu duaya katılmak istiyorum.
Hayır herkese açık bir grup. Yıllardır her ay cüz alıp okuyan arkadaşlar çoğunlukta. Öncelik onlara cüz yazıyorum ki tüm cüzleri okuyarak kendi hatimlerini de yapmış oluyorlar (30 cüzün tamamını okuyarak)

Siz yazdığınızda Eylül ayına ait tüm cüzler alınmıştı. Hatim grubu tek başka yok

Ekim ayına mutlaka cüz yazacağım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…