Hızlısın bu ay amin
İnek öğrenciler olurdu bilir misin gurban?
Başka okuduğum hatim ler olduğu için bulduğum fırsatta okudum. Kayınpederim için, Çanakkale şehitleri için öğretmen verdi, Kazenin babası için de, artı burası, hepsini bitirdim Allah'a şükür.Hızlısın bu ay amin
Sen sanki farklısın, 3 aylar topiği günlük okumanız var yaİnek öğrenciler olurdu bilir misin gurban?
Çalışalım bizim de olsunİnek öğrenciler olurdu bilir misin gurban?
Bende şehitler için almıştım şubat mart yoğun geçti bu yüzden.Başka okuduğum hatim ler olduğu için bulduğum fırsatta okudum. Kayınpederim için, Çanakkale şehitleri için öğretmen verdi, Kazenin babası için de, artı burası, hepsini bitirdim Allah'a şükür.
Facebook grubunda da hatime girdim, dün başladı. Herkes aynı cüzü 30 gün okuyacak, yani 30 gün boyunca 30 hatim olmuş olacak böylece. Ama burası gibi bildirim yok, gerçekten okuyor mu herkes şüphede kalıyor insanBende şehitler için almıştım şubat mart yoğun geçti bu yüzden.
Öyle bir hatimim de var ramazan sonuna kadarFacebook grubunda da hatime girdim, dün başladı. Herkes aynı cüzü 30 gün okuyacak, yani 30 gün boyunca 30 hatim olmuş olacak böylece. Ama burası gibi bildirim yok, gerçekten okuyor mu herkes şüphede kalıyor insan
MerhabaÖyle bir hatimim de var ramazan sonuna kadarama benimki arkadaş aracılığıyla o tanıyor grubu. Faceden değil .
Canimm ben regl oldum mart listesini okuyamayacagim.Mart sonu bitecek hatim listesi .
1.Bonus
2.RedGirl
3.RedGirl
4.Lna16
5.HatueL ✔
6. M M_atruska
7.Aktif Lora
8.Aysen012
9.Aysen012
10.Cookiie
11.
12.A R Y A
13.
14.
15.HejaR12
16. R rana20
17._ASTRAL_ ✔
18._ASTRAL_ ✔
19.deynepnaz ✔
20. @deynepnaz✔
21.deynepnaz
22.LaRisaCca
23.SoLeiL12
24.HatueL
25.MaviSasa234
26. @Kendikendine
27.Kukrim
28.Tavuk_suyu_
29.Tavuk_suyu_
30.agustos72
Mart için de var Nisan içinde canımMerhabaNego mart ayi bitiyor ama Annem soruyor cuz varmi arkadasina sor diye nisan ayinda dagitirsan cuz almak isterim
Aslinda mart icin istedi ama yetistiremez diye korkuyorum
Ağzına sağlık Allah kabul etsin
TamamCanimm ben regl oldum mart listesini okuyamayacagim.
Beni nisana ekler misiniz?
Martin bitimine az kaldi bugun tekrar sorarim yetistiremezse vebal almasin nisana alirim canimMart için de var Nisan içinde canım
Ağzına sağlık Allah kabul etsin
Tamam
Tamam canımMartin bitimine az kaldi bugun tekrar sorarim yetistiremezse vebal almasin nisana alirim canim
Nego canim bu ay icin bir cuz alabilirim okurum dedi Hangi cuz olacak ?Tamam canım
26 boş canımNego canim bu ay icin bir cuz alabilirim okurum dedi Hangi cuz olacak ?
Okudum Allah kabul etsin11 i verdim o zaman
Tamam1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?