- 23 Mart 2022
- 16.867
- 66.670
- 548
- 41
20.cüzü yazdım listeye canımİkisine de alabilirim ama cüz isteyen olursa veririm sıkıntı yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20.cüzü yazdım listeye canımİkisine de alabilirim ama cüz isteyen olursa veririm sıkıntı yok![]()
Tabiki hoşgeldinizBende katılmak isterim
Haziran 13 ve 14. cüzlerimi okudum Tilavet secdelerini yaptım Allah kabul eylesin aminnHaziran Hatim için
13 ve 14. Cüzleri aldım
Teşekkür ederim hoşbulduk tamam 21.cuzu yazabilirsinizTabiki hoşgeldiniz
arapçadan okuyoruz haziran ayı 21.cüz boşta isterseniz listeye yazabilirim
Tamamdır yazdım listeye, okuyunca buraya yazabilirsinizTeşekkür ederim hoşbulduk tamam 21.cuzu yazabilirsiniz
Ne zamana kadar okumam gerek sizide yoruyorum kusura bakmayın hakkınızı helal edinTamamdır yazdım listeye, okuyunca buraya yazabilirsiniz
Helal olsun ne demekNe zamana kadar okumam gerek sizide yoruyorum kusura bakmayın hakkınızı helal edin
24. Cüz bitti ablacımAktif Lora mayıs ayı 23.cüzü okudu ağzına yüreğine sağlık
Haziran ayı 24.cüz senindir listeye yazdım canım![]()
Ağzına yüreğine sağlık canım24. Cüz bitti ablacım![]()
Allah kabul etsin ağzınıza yüreğinize sağlık hayırlı cumalarMayıs Ayı Hatim Duası
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi Rabbil alemin ves salatü ves selamü ala Rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein
Yatsı namazından sonra tevbe istiğfar, Yasin-i Şerif ve diğer küçük sureleri okuyup hatim duasını yaptım. Rabbim ettiğimiz duaları, okuduğumuz hatmi şerifi, katında kabul ve makbul eylesin aminnn
isimlerinizi tek tek okuyarak duaya kattım, vefat etmiş yakınlarımızın ruhlarına da hediye eyledimKim ne niyetle okuduysa Rabbim kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana kalıcı şifalar versin RABBİM aminnn
Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun aminnnnn
Rabbim dünyada ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı cümlemize nasip eylesin. Hepinizin ağzına, yüreğine, nefesine, ruhuna sağlık ALLAH razı olsun canlar
1-deynepnaz
2-deynepnaz
3- C Cittaslow
4- C Cittaslow
5- K Kardelen1981
6- K Kardelen1981
7- K Kardelen1981
8- S selin18
9-Sofienin Kedisi
10-Sofienin Kedisi
11-HALLEYS
12-penyez83
13-RedGirl annesi
14- B begonviil
15-Cuel
16-agustos72
17-agustos72
18-RedGirl
19-RedGirl kuzeni
20- H Hazellll
21-Bonus
22-reynax
23-Aktif Lora
24-Breave Heart
25-Breave Heart
26-Breave Heart
27-penyez83
28-penyez83
29-burcusami
30-burcusami
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi rabbil alemin. EL-FATİHA (ma-salavat )
Cuma gecemiz mübarek olsun
AminMayıs Ayı Hatim Duası
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi Rabbil alemin ves salatü ves selamü ala Rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein
Yatsı namazından sonra tevbe istiğfar, Yasin-i Şerif ve diğer küçük sureleri okuyup hatim duasını yaptım. Rabbim ettiğimiz duaları, okuduğumuz hatmi şerifi, katında kabul ve makbul eylesin aminnn
isimlerinizi tek tek okuyarak duaya kattım, vefat etmiş yakınlarımızın ruhlarına da hediye eyledimKim ne niyetle okuduysa Rabbim kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana kalıcı şifalar versin RABBİM aminnn
Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun aminnnnn
Rabbim dünyada ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı cümlemize nasip eylesin. Hepinizin ağzına, yüreğine, nefesine, ruhuna sağlık ALLAH razı olsun canlar
1-deynepnaz
2-deynepnaz
3- C Cittaslow
4- C Cittaslow
5- K Kardelen1981
6- K Kardelen1981
7- K Kardelen1981
8- S selin18
9-Sofienin Kedisi
10-Sofienin Kedisi
11-HALLEYS
12-penyez83
13-RedGirl annesi
14- B begonviil
15-Cuel
16-agustos72
17-agustos72
18-RedGirl
19-RedGirl kuzeni
20- H Hazellll
21-Bonus
22-reynax
23-Aktif Lora
24-Breave Heart
25-Breave Heart
26-Breave Heart
27-penyez83
28-penyez83
29-burcusami
30-burcusami
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi rabbil alemin. EL-FATİHA (ma-salavat )
Cuma gecemiz mübarek olsun