Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi Rabbil alemin ves salatü ves selamü ala Rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein
Sela ile ezan arasında tevbe istiğfar, Yasin-i Şerif ve diğer küçük sureleri okuyup hatim duasını yaptım. Rabbim ettiğimiz duaları, okuduğumuz hatmi şerifi, katında kabul ve makbul eylesin aminnn
Rabbim hepimizin okumalarını kabul eylesin. Rabbim arkamızdan kuran okuyacak nesiller yetiştirebilmeyi bizlere nasip etsin. Rabbim arkamızdan kuran okuanlarımızı, dua edenlerimizi çok eylesin.
Kimin ne dileği varsa Rabbim okumuş olduğumuz hatmi şerif hürmetine tez zamanda hayırlısıyla, kolaylıkla, afiyetle gerçekleştirsin
Rabbim iş isteyene iş, aş isteyene aş, sağlık isteyene sağlık, huzur isteyene huzur, borçları olanlara borçlarını ödeme kolaylığı, evlat isteyene sağlıklı, sıhhatli, imanlı evlatlar nasip etsin
Hamile olan arkadaşlarımıza sağlıkla, sıhhatle kolaylıkla kucaklarına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim
Hepimizin ölmüşlerine Rahmet eylesin Rabbim. Ölmüşlerimize rahmetiyle, merhametiyle muamele eylesin. Cennetinde en güzel makamlara kavuştursun ve Efendimiz (s.a.v) komşu eylesin.
Bizlere cennetini kazanacak amellerle meşgul olmayı nasip etsin
Rabbim okuduğumuz Kuran-ı Kerim ile amel etmeyi, Kur’an ahlakı ile yaşamayı bizlere, eşlerimize ve bizden olmuş ve olacak nasillere nasip etsin
Hepinizin ağzına yüreğine sağlık. Nefesine,ruhuna sağlık. Allah hepinizden razı olsun

Subhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamun alel mürselin velhamdülillahi rabbil alemin EL-FATİHA (ma-salavat)

Haziran hatim duası
1-
burcusami
2-
burcusami
3-
deynepnaz
4-
deynepnaz
5-
C
Cittaslow